48078
-
#17352 számít valamit a fogyasztásban, hogy színes vagy f/f az lcd? -
BenceYCE #17351 Tulajdonképpen vihetnék ívhegesztőt is magammal... :P -
Cat 02 #17350 ez levakuzza a bazilikát :D -
#17349 Többi képekz -
#17348 Ilyennél lehet még baromi szar, ha belenézel a vakuk(k)ba. D: -
#17347 durva szemész cucc :D -
#17346 Szerintetek hányaz néznének Combine Soldiernek ha egy ilyen szettel megjelennék az utcán? :DDDD
-
G_ArchAngel #17345 akkor most komolyan... -
#17344 Vagy a kamionról leesett, vagy a japánturiszt tatyójából lovasított! :-) -
G_ArchAngel #17343 Itthon melyik a legolcsóbb objektívforrás? -
#17342 Értelmetlennek biztos nem értelmetlen.
SZép napos időben kézből is lehet expózni (minolta z1-el velem is elég sokszor előfordult), egyéb fényviszonyok között meg le lehet támasztani akárhova, fának nekidőlni, babzsákot vinni, állványra tenni, monopodra tenni, etc... -
G_ArchAngel #17341 yol mondod, nem kell minden divatnak bedölni - én sem veszek soha többet IS obit:DDD -
#17340 Ez azért nagyon nagy túlzás. Meg lehet állványt is venni. -
Cat #17339 egyetlenegy, de lényeges dolog zavar benne: 10x-es zoom értelmetlen képstabilizátor nélkül. -
#17338 Hmm, ezt nem is tudtam :D
"... amikor 1935-ben az első japán gyártmányú kisfilmes fényképezőgépet egy bizonyos "Seiki Kogaku" nevű cég megjelentette, akkor azon "Nippon Kogaku"-fejlesztésű optika volt, Nikkor-gravírozással..."
Seiki Kogaku ma = Canon
Nippon Kogaku ma = Nikon
-
#17337 htx, fú, má nem is tudom mikor olvastam. :o))) -
#17336 De. -
#17335 Ettől féltem, hogy valaki rákérdez. :C :D
Elvileg van Fuji-s ismerős, ha tud olcsóbban, mint a bolti ár, akkor az marad. -
#17334 Gondolom olvastad már, de azért belinkelem
[mer rendes] -
#17333 Kölcsönadod majd? :) -
#17332 tutiak? mé nem a pana? -
#17331 A srácokat akartam sokkolni, valójában S9500-t fogok venni, csak anno még kisebben gondolkoztam, de Nekik má megmondtam, hogy S9500 lesz a masinám, szal éted. :) -
#17330 Tényleg vagy csak ironizálsz? -
G_ArchAngel #17329 természetesen, mint a CSI jövendő nyomozója, csak erre buzdíthatlak:) -
#17328 helyes, szép
de nem izgatott fel a 40 kilójával :D -
#17327 Vagy azé gyűjtsem a képeket, hogy megismerjem ha csalásról van szó egy képen? :-) -
#17326 Esküszöm gondoltam minden baromságra, csak arra nem, hogy lényegében PS retusálásról, CSALÁSRÓL beszélsz és aztán még arra buzdítasz, hogy gyűjtsük a felhőfotókat - ha netán csalni támad kedvünk...
Nekem, a köztudottan híres PS mágusnak meg se fordulna a fejében, hogy kamu felhőt varázsoljak egy-egy fotómra... -
G_ArchAngel #17325 az a szokás, hogy szép felhőknél a gyakorlottabb fotósok előveszik a gépet és készítenek több nagy mélységélességű felhőfotót, amit később a laborban/számítógépen a táj fölé tudnak helyezni egy üres vagy gyengébben felhős égboltra...
Egy gond szokott lenni a dologgal: profik előtt ritkán áll meg az egyszerű próbálkozás, ugyanis figyelni kell arra, hogy évszakonként, tájegységekként, különböző magasságokban különböző formájú felhő alakulnak ki...
Egy gyakorlatlan szemlélődőt könnyű felültetni egy ilyen képpel, de egy gyakorlottabb haladó, aki kicsit ismeri a felhőket könnyen kellemetlen helyzetbe hozhatja a fotóst...
Egyszóval érdemes gyűjteni képeket a szebb felhőkről... -
#17324 szabadagazda -
G_ArchAngel #17323 ja, amúgy egy érdekes dologról beszélgettünk a suliban:
gondolom Ti is láttatok olyan ff/színes fotókat amin a táj felett hihetetlen kontrasztos meseszép vagy haragos, ijesztő felhők majdnem kiugranak a papírról/képernyőről, mit gondoltok, hogy csinálják ezeket a tájfotókat? -
Cat #17322 http://www.imdb.com/title/tt0265208/ -
Cat #17321 http://img.actressarchives.com/elisha/ElishaCuth_DeGui_657401_600.jpg -
#17320 Amúgymeg a DZSEKKBÁUÖR LÁNYA!!4444 -
#17319 senki különös :-) -
#17318 az ki -
Cat #17317 girl next door, tudod, arra számítottak hogy Elisha Cuthbert szintű csajok laknak mindenki mellett -
#17316 Az vót a gond, hogy nem tudtam megfejteni a "szomszéd lányok"-at sem, mármint az értelmét, ezé kérdeztem. -
G_ArchAngel #17315
OpticFilm 7200 - 53.000.-HUF (bruttó)
Nagyobb felbontás, jobb lehetõségek...
Az OpticFilm 7200 filmszkenner 7200 dpi felbontással képes 35 mm -es diákat és negatívokat digitalizálni. A finom optikai felbontás, a nagy sebességû USB 2.0 csatlakozás és a szkennelés gyorsasága révén a Plustek OpticFilm 7200 teljesítményérõl bátran mondható, hogy igencsak meghaladja más profi filmszkennerekét.
Az OpticFilm 7200 a tökéletes szkenner fényképészek és kis irodák illetve laboratóriumok számára. Segítségével kiváló minõségû képeket lehet elõállítani képeslapok és más nyomtatott kiadványok, fényképnagyítások, szórólapok, weblapok és megannyi más alkalmazás céljából.
Az OpticFilm 7200 48-bites szkennelési teljesítménye szó szerint trilliónyi szín felismerését teszi lehetõvé. Az eredmény: az eredeti film színeinek rendkívül hûséges reprodukciója, amely a csúcsfények és a beárnyékolt területek apró részleteit is megõrzi.
Vélemény? -
G_ArchAngel #17314 Te vagy, aki soha nem gépelt el semmit...:P -
G_ArchAngel #17313 FHM Lányok a szomszédból - 100 magyar lány amatőr képeken...
az amatőr néhol mobiltelefonnal készült fotókat jelent, néhol piros szemű nyuszikat...