48078
-
#17512 Most nézem a RawShooter Essentials nem tud beolvasni NEF fileokat? (Nikon RAW)
Felkerültek ide a végleges D200 készült tesztképek Iso100-3200ig NEF és JPG kiterjesztésben is, gondoltam meglesem az egyiket, de nem tudom semmivel se megnyitni...
A JPG-ket érdemes megnézni, mert a régebben megjelent(még béta vázas) ilyesztő képekkel ellentétben itt teljesen jó a zajszint Iso800 felett is, még a 3200 is használható! -
#17511 A róka egyáltalán nem instabil. :D -
#17510 Slimbrowsert nemismerem, nálam az FF kb 2-szer fagyott ki. És már majdnem egy éve használom.
Amúgy az FF lényege eredetileg az lenne, h biztonságosabb, gyorsabb, okosabb (pluginok, és ext-k nélkül is), bővíthetőbb (pluginok és ext-k, igen, ezért imádom nagyon) mint az IE. + még jópár dolog.
Demostmár off vége, akit érdekel a dolog, ott van a Firefox topic, megtalálja. -
G_ArchAngel #17509 a slimbrowser a neked való: betömi a biztonsági réseket és tabbed browsert csinál az IE-ből, az egész csak 1,5 mega és nem olyan instabill, mint a róka -
#17508 nekem IE se fagyott még ki soha és minden mindig jól bejön rajta, innentől kezdve nem értem az egészet -
G_ArchAngel #17507 de a slimbrowser jobb a ff-nél is:)
soha nem fagyott ki, az ff meg naponta 1-2× gémóvert kiállt... -
Igen, mert jó lenne a képeket egy táblázatba bepakolni. kb így:
<table width="x" height="y" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>kép1</td>
<td>kép2</td>
<td>kép3</td>
<td>kép4</td>
</tr>
<tr>
<td>kép5</td>
<td>kép6</td>
<td>kép7</td>
<td>kép8</td>
</tr>
</table>
Így FF-ban is jó lesz. [kipróbálta, és igen]
Az, hogy a FF mennyire porba alázza az IE-t, már tényleg nagyon off, de máshol szívesen vitatkozok róla. :)
-
#17505 nem -
#17504 Egy DSLR keresőjében ugyan azt látod amit az objektív "lát" egy tükör segítségével, ami felcsapódik mikor exponálsz.
Az EVF-ben viszont egy fix felontású kis lcd monitor vetíti az objektív által "látott" képet.
-
#17503 Ez is lényeg, meg a sebesség is. EVFnek van késése. Sport + riportfotónál ez a késés már nem megendgedhető. Tükrön keresztül a késés annyi, amíg a fény feljut az objektíven keresztül a keresőbe :D (gyakorlatilag nincs neki) -
#17502 LOÁL :-D -
Cat 02 #17501 ja és pont 3 tükör is van :D
kettő egymás mögött és látoma hátam :D -
#17500 De lehet! -
#17499 alakul a gyűjtemény :) -
#17498 Megvan a Leica is. Van egy 1939-es Leica IIIb meg egy 1962-es Leica M1 :) -
Lateralus #17497 "bár gőzöm nincsm miért"
Kábé ugyanaz miatt, ami miatt a fürdőszobai tükröd nagyobb felbontású, mint a TV-d. Bár mindkettőben más műsor megy. -
G_ArchAngel #17496 Bécsben is...
alapvetően az EU-ban a keleti tagállamokon kívül mindenhol van ff dia -
Cat 02 #17495 na :D ez a lényeg :D ( bár gőzöm nincsm miért)
1ébként az elírás ha az EVF keresője több képpontos mint a sima LCD ? -
Cat 02 #17494 1ébként 1 éve fényképezek + amit az sg írt azt tudom -
Lateralus #17493 Attól nem jobb, hogy tükör van benne, attól csak a kereső jobb felbontású. -
#17492 Na igen ez nem elhanyagolhato probléma :)
Németországban nem lehet kapni még valahol? A feketefehér diáról is azt hinné az ember hogy már rég kihalt, de 1 országban (Svájc? vagy Belgium?) még mindíg lehet kapni, és elő is hívják :)
Ha lenne ilyen minoxom tuti addig nem nyugodnék, míg nem találnék egy német parasztbácsit egy eldugott faluban, akinek van raktátom 8x11es filmje, meg elő is tudja hívni :D -
#17491 Meg eleve 3* akkora az objektív átmérője, mint egy átlagos kompaktnak. -
Lateralus #17490 Nem ez az?
Modell B 1961-62 701763-735254 -
Cat 02 #17489 jó azt gondoltma hogy jobb :D de végülis nem azért jobb minősége mert a tükör van benne hanem mert több hely -> nagyobb ccd nem ? :D -
#17488 Leicanak nincs ilyen sorszám keresős oldala? Van egy régi kb 1940-es Leica is, az is érdekelne. -
#17487 Megkerestem, de nem nagyon találtam sorszám szerint. Kép alapján csak a Minox B-re hasonlít, ugyanakkor ennek a sorszáma: 724-722, ami nincs köztük. -
Lateralus #17486 Tankban elő lehet, de csak T-72-esben ;)
Ott kezdődik a dolog, hogy filmet hol lehet hozzá szerezni? -
#17485 Az kicsit messze van :D
Tankban vagy kézzel nem lehet előhívni? Nem jók hozzá a 35mmes film vegyszerei? -
#17484 "Az mindegy, de ez olyan, mintha autóban James Bond Aston Martinját birtokolnád :D"
Ja, és soha nemtudnád vezetni ... :D
-
Lateralus #17483 Nem, de moszkvai KGB székházban még igen. -
Lateralus #17482 Pedig a History menüben van egy jó kis modellsor, meg szériaszám utáni keresés is. -
#17481 kösz! -
#17480 Az mindegy, de ez olyan, mintha autóban James Bond Aston Martinját birtokolnád :D
Tök jó a zsinorja. Fém zsinor és vannak rajta ilyen kis bogyók, amivel tudod, hogy melyik fókusztávolságnál milyen távol kell tartanod a gépet a titkos atomtitkoktól :P -
Lateralus #17479 Ez jobb -
#17478 Kösz! Bár nem sokat látok róla a honlapon, csak azt ,hogy van belőle újragyártott ünnepi kiszerelés is. :) -
#17477 És manapság előhívnak 8x11mmes filmet Mo.on? :D -
#17476 filmes. Ez a legendás Minox... "A" Minox :) Hidegháborús kémet alap felszereltésge volt :) -
#17475 Ez digitális vagy filmes? -
Lateralus #17474 Zsír!
THE REAL SPYCAM!
link -
#17473 én egy Zenit E-t szereztem, a baj az, hogy nem használom :o)