Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, angol nyelvterületen, ahol mindkettõ "kamera". Épp ezért DV, hogy a V betûrõl tudni lehessen, videokameráról van szó.
Riszpekk
DV = DIGITAL VIDEO kamera
A digitális kamera jelenthet digitális fényképezõgépet is.
Legalábbis szerintem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mi a különbség a DV és a Digitális kamera között?
Adatt tárolón elférhetõ mennyiség, kép minõsége, adattovábbítás, fotózási lehetõség, stb... mindent légyszíves és pár modell nevet, ami érdemes megvenni, de ne túl drágát! kb 100-150e Ft körüli legyen!
Köszönöm
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A hisztogram egy kép (színcsatorna) árnyalateloszlását mutatja. A vízszintes tengelyen a feketétõl a fehérig mutatja a különbözõ árnyalatokat, a függöleges tengelyen pedig az adott árnyalat jelenlétét láthatod. Arra jó egy gépen, hogy kis gyakorlattal a hisztogramra ránézve megállapítható, hogy kép jól exponált-e. Ez sajna a digitális gépek gyenge minõségû LCD-in nem nagyon látszik pontosan.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
feketétõl fehérig az összes árnyalat látható rajta
Riszpekk
Na az a krom.aberráció.
A hisztogram:
A képed színtelítettségét láthatod rajta. Olyan mint egy grafikus equalizer a zenei erõsítõkön...
Mások jobban el tudják magyarázni sztem.
Egy pár <#lama>#lama> kérdés. Nem. Nem is láma, ha még csak kezdõ vok. Na mind1. Mi az a kromatikus aberráció? Mi az a hisztogram?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
naivításom visszavágott ma reggel: gondoltam, hogy a Leica M7 milyen aranyos kis "turiszt" gép - nekem is kellene egy, találtam is egyet a neten, használtat...
...elõtte azért megnéztem, hogy eredetileg mennyibe is kerül: 2.990€!!!
anyám! újabb álommal lettem szegényebb...
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(elképzelhetõ még, hogy apa és gyermeke nem 1 helyen él, ezért kérdezhette)
(azért megsúgom, hogy az állvány csavarmenete szépen illeszkedni fog a te géped alján található foglalatba 😊 )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Holnap még megosztom a tapasztalataimat.
Ja még vmi Apának Canon EOS gépe van.És van hozzá álványa.Mennyire elképzelhetö h az kompatibilis az én kis a 80-osommal?😊
Nagyon nem értek az ilyenekhez azért kérdezem
Occsóér van, 14 rugó :-((((
Annyukat
Mondjuk igazábol nem érdekel ha elhasználodnak mer vetetek ujat csak mondom érdekelne h ez normális jelenség e😊
Mert tudomásom szerint is egy hétig birnia kéne.Kiprobálom maj a másik pakk aksit is
A80 saját objektívját nemtudod leszedni anélkül, hogy szétkapnád a gépet.
Viszont mûködni nem fog...
Modosítok:
1. nem vagyok neked kicsihuszár
2. semmi nem lett volna, ha megnézed
3. hülye kérdésre hülye válasz
4. a80-ra nem raksz semmijen nagy objektívet
5. Lehet ékezet a címben már!!!!
Szted mér lehet leszedni az eredetit?<#vigyor1>#vigyor1>
jo ez nem olyan fontos mos belepakoltam az aksikat kiváncsi vok mi lesz
Sorry érte
de 80-150 dollár között van tele/wide converter canonokhoz.
2. semmi nem lett volna, ha megnézed
3. hülye kérdésre hülye válasz
4. a80-ra nem raksz semmijen nagy objektívet
Ha mégsem bírja jó sokáig ezekkel az aksikkal akkor a helyedben újrafogalmaznám a "hama biztos h nem szar" mondatomat. :-))
Mondjuk a gép energiafelhasználása is lehet rossz, de ez nagyon végsõ eset...
Mennyi amugy egy olyan? 80 körül?
És akkor kapcsol le a töltö amikor már nem ég egyik lámpa se?
Amugy nem tom hány órás.Mind1 maj meglátjuk mi lesz még egy jo orát rajt hagyom.
Én edigital fun vagyok :-DD
Ez esetben addig tölrsd amíg nem kapcsol le.
Utána FEL KELL LEGYENEK töltve rendesen.
Ha hamar lemerülnek, akkor 2 lehetõség van:
-A hama mégiscsak száksz
-Túl sokat használod pl. az LCD-t, vagy a zoom-motort, ami eléggé meríti õket.
Nincs ráírva a töltõre, hogy hány órás töltõ?
De mos zöld a lámpa tehát nem kapcsolt le
Hama nem=Energizer!!!!!!!!!
Másrészt meg a drága aksikat is villámgyorsan el lehet b@szni ha nem jól használod õket!
Ha az töltõ lekapcsol miután úgy érzi feltöltötte az aksikat, akkor elvileg feleslegesen hagyod rajta.
Egyszerûen elhasználódtak az aksik szvsz.
2200 maH-sok ne mond már....
2. vegyél MÁRKÁS aksika (varta, energizer, stb), ha lehet minimum 2000mAh-okat vagy e fölött
3. azokat úgy töltsd, hogy merítsd le teljesen õket, és ne tölts rájuk ha pl. félig vannak lemerülve. Akkor csak rontod az élettartamukat.