48078
-
#45062 hello nikon d80-at vagy nikon d3000et ajánljátok inkább? -
G_ArchAngel #45061 Nikon wtf? -
#45060 Nikon ftw!
-
Lateralus #45059 A jövő a kínaiakat hozza.
Ezek a DSLR-videó mountok aranyárban vannak, de már mozgolódnak az ázsiai olcsóbb gyártók. Ha nem ebből élsz nem érdemes ilyesmit venni (akkor sem), pár év és sokkal olcsóbbak lesznek. -
#45058 Dánke, de sajnos nem vagyok egy nagy fabrikátor, ezt az utat ki kell hagynom sajnos mert csak pénz kidobás lenne ahogy ismerem magam.. :/
Mindegy is, elhamarkodott a döntés, lehet hogy nem is fog érdekelni annyira a videózás része hogy ne legyen elég a kezem hozzá, majd meglátjuk mit hoz a jövő. -
G_ArchAngel #45057 Jah, az kicsit dragabb, mint a 7D:) -
#45056 Ez drága móka lesz.
Itt van pár DIY megoldás. -
#45055 oh, arra gondoltam amin a gép van! ha már itt járunk, nem tudtok valami hasonló állványt videózáshoz? -
#45054 Rászerelve egy Sennheiser MKE 400 mikrofon van :)
Amin a gép van, az talán egy Redrock Micro Cinema Bundle. -
#45053 a Ken Block videó 7D-vel készült :)
Nem tudja esetleg miféle szerkezet van rászerelve? (pontos típusra gondolok, vagy vmi ami alapján meg tudnám találni)
-
#45052 mikor, illetve még a 15 Volt-os nyomtató táp is jó lehet neki, annyitól még nincs külső nyom csak a belseje adja fel :D -
#45051 pár másodperc is elég, akkor még nem égnek meg az érintkezőfelületek, de általában az elég ahhoz, hogy működésképtelenné váljon. -
#45050 -
TomBond #45049 És az nem fog látszani kívülről? -
DecenS #45048 tedd be mikróba, fél perc elég neki... -
#45047 Szerintem ha 24 voltos feszultseget adsz neki akkor lehet hogy tonkremegy de ez csak egy tipp nem 100% -
TomBond #45046 Volna egy nem teljesen ide való kérdésem, remélem tudtok rá válaszolni. Van egy memóriakártyám amit szeretnék "elnémítani" (az sem baj ha örökre) de lehetőleg úgy hogy külső nyoma ne legyen. Van-e valakinek valami ötlete hogyan lehetne ezt megoldani? -
#45045 Miiiilan!!! -
#45044 -
#45043 Legalább ne pampognál... -
#45042 De honnan tudhatná, hogy lehet vagy nem, ha nem árulod el, milyen gépről van szó, csak hosszas győzködés után? Ennyire ne legyen már nehéz a felfogásod... és még mindig neked áll feljebb? -
#45041 En nem rolad vagy mindenkirol irtam ezt hanem egy szemelyrol.Nem lett volna egyszerubb azt irnia hogy lehet vagy nem lehet? -
#45040 Sony DSC-W50 -
Me Ga #45039 Na, ezek után már biztosan nem segítek. Remélem más sem fog.
Aki ennyire arrogáns (mondhatnék simán bunkót is szerintem), az úgyis biztosan mindent jobban tud, mint mi sglámák... -
#45038 És mennyivel vársz bonyolultabb választ annál, hogy "a Zinternetről, egy keresőből"?
Esetleg ha lennél olyan kedves, hogy megosztanád a közönséggel azt, hogy MILYEN fényképezőgépről van szó (az "ez itten a kezemben" információtartalma nem túl magas), akkor esetleg lenne esély arra, hogy tudunk segíteni - de egyelőre csak arrogáns módon osztod itt a népet, amivel csökkented az esélyeidet.
Erre próbálta a maga módján az első válaszoló és én is felhívni a figyelmedet, de úgy néz ki ez túl nehéz feladatnak bizonyult. -
#45037 mondj már legalább egy típust, hogy milyen géped van.. -
#45036 Nem azt kerdeztem van-e olyan amin van magyar nyelv?Gondolod ennyire hulye vagyok?
A kerdes az hogy honnan tudom egy kezemben levo fenykepezorol hogy lehet-e frissiteni es hogyan?KOSZI -
#45035 zomfgbbq?%! KELL -
#45034 igen, van olyan fényképezőgép, amin lehet.
igen, van olyan fényképezőgép, amin van magyar nyelv.
közelebb vagy a megoldáshoz? -
#45033 Miert mi a baj a kerdessel?Egyszerubb lett volna valaszolnod mint kotekedni de te is ilyen sgláma vagy -
#45032 Pentax K-r... Asszem megvan mit irok a telaponak :)
ISO teszt
Rivju -
#45031 Sziasztok az lenne a kerdesem, hogy felhasznalon lehet-e ertelmet frissiteni h fel tudjon tenni egy kerdest normalisan? -
#45030 Sziasztok az lenne akerdesem hogy fenykepezogepen lehet szoftvert frissiteni h legyen magyar nyelv rajta? -
#45029 ez nem is fényképező -
G_ArchAngel #45028 -
#45027 Most az jon, hogy Lady Gaganak is van fenykepezogepe... -
#45026 :D -
#45025 Nikon D3s-el csinaltak. :) -
G_ArchAngel #45024 (meg vmi KF klasszikust is, de nem tudom, hogy Mamiya vagy Hasselblad) -
#45023 (Nikont meg Leicat ahogy utánakerestem)