Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A2 fél napnál tovább nem bírta a zimát, vennem is kellett plusz aksit.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
160 oldalon 12 teljes oldalas reklám van elhelyezve!!!
"semmi olyasmi, amit ne olvasnál komolyabb újságokban"
Te komolyabb magazinokat sem olvasol tudtommal, szal...
Mellesleg nem értem, miért baj az, ha egy CKM szerû újságban a nõket kicseréljük fényképezõgépekkel és fotótémával??
Érdekesebb félig levetkõzött nõket bámulni, de fõleg róluk szóló cikkeket OLVASNI??????
HP Photosmart R707
Fogalmam sincs, hogy ez most jó vagy nem jó, de nekem bejön. :-D
Azért kell vele picit tökölni, ha igazán szép képet akarok csinálni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ilyenek, hogy "Can't adjust continuous shooting frame rate (always 5 fps)" húúúú ezt a gagyit 😊 össze kéne számolni, hány digigép van jelenleg a világon, amelyik LEGALÁBB ilyen teljesítményt mutat fel sorozatfelvételben, és utána keresni a szálkákat...
a spot hiányát õszintén szólva soha nem éreztem, úgyis mindig az aktív AF pontból kiindulva mér fényt a 300D, és ha néha aláexponál, azt egy mozdulattal lehet korrigálni
Riszpekk
* Opening the CF compartment door shuts camera down, loses any buffered images
* Average automatic white balance performance, still very poor under incandescent light
* PowerShot-like sharpening algorithm (same as EOS 10D) could be improved
* Not a major leap forward in output size, this is not a reason for 10D owners to upgrade
* No spot metering
* Louder shutter release noise
* Can't adjust continuous shooting frame rate (always 5 fps)
* Flash sync 1/250 sec (compared to 1/500 sec for the Nikon D70)
* Confusing sequence of lights in AI Servo auto focus
* Still only five levels of adjustment for image parameters, should be more flexible
* Only 1.8" LCD monitor (time for a high resolution 2.0" I would think)
* ISO sensitivity not displayed on viewfinder status bar while being changed
Igazán nem értem a Canont. A 300Dbõl kihagyták, oké ez még annyira nem izgat fel (bár az összes rivális - D70, E300 - tudja ezt, de mind1), viszont a 20D kategóriájában már szerintem alapkövetelménynek kéne lennie ennek a fícsörnek.
Vagy én lennék az utolsó a Földön, aki használ spot-meteringet?
Riszpekk
tenyleg, amugy miben érdemes tárolni ilyenkor? nejlonzacsi? (mármint ha nem táskában van)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én pl. természetben úgy használom a gépet, hogy 1 perces auto power-save idõ, aztán ha van valami, akkor megnyomok egy gombot, és várok 3 mp-et mire feléled...
így energiát spórolok, és kímélem a kis szar mûanyag kapcsolót, de ha azt nézzük, hogy ez egy nap hányszor három másodperc, több perc jön ki, amit még szintén megspórol a 20D a gyors feléledéssel (egy teljes akksi lemerüléséig ez simán lehet 10-15 perc is), arról nem is beszélve, hogy nem maradsz le a fa tetejérõl startoló sasról...
Riszpekk
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Elég kicsi a keresõ és lehetne pontosabb
- Af segédfény nem túl szerencsés a vakuval megoldva
- ISO érték visszajelzése béna
Ezeken kellett volna javítani a 20D-ben, helyette lett 8 megapixel, meg 5 kép/másodperc. Bahh !
Hibái:
- nem kompatibilis minden EOS kompatibilisnak mondott objektívvel
- nincs spotmérés
- a konkurenciához képest lassan kezeli a kártyákat, bár gyorsabban mint elõdei
- az E-TTL vakuvezérlés nem mindig megbízható
- elõfordulnak AF hibák néhány modellnél, vagy objektívnél
- elég gyenge infrafényképezés (ha ilyesmi érdekel)
Több most nem jut eszembe, amúgy nagyon jó.
na itt a baj, és szerintem gondolkodj még ezen a dolgon, mert ilyen NINCS
ugyanúgy, ahogy nincs autóversenyzõ, filmszínész vagy építészmérnök életstílus sem.... ezek mind szakmák, amit vagy csinálsz, vagy nem, azt meg hadd szarjam már le jó magasról, aki azért kezd el kattintgatni, mert MEGTEHETI (vagy az olcsó gépek vagy a gazdag család pénze miatt)
a fotózás emellett még mûvészeti ág is, de ettõl meg aztán végképp jó messze áll ez a remek magazin, mert amilyen színes, olyan üres és jellegtelen - egy a sok közül, amire igazán senkinek nem volt szüksége, és azt be ne meséld már nekem, hogy az újság tartalmilag át tudta nálad törni a "felületes" szintet
aki AKAR és TUD fotózni, az 2 perc alatt végez egy ilyen divatlappal, aki meg tanulni szeretne, az vegyen 2-3 alapvetõ könyvet, és minden megtudhat
géptesztek/bemutatók terén pedig Digifotó vagy FotoVideo magazin, több, jobb és még meg is találod amit keresel (nem kell ötösével lapozni a reklámoldalakat)
Riszpekk
szép, sõt csodaszép - kellett ez az érzés, mert több mint egy hónapig nem volt gép a kezemben, mióta a D30-tól megválltam...😊
Sajnos akitõl vettem nem adta hozzá (pedig ígérte) a portrémarkolatot, újonnan pedig nem vennék, inkább keresek valami használtat...😊
http://gaborszantai.co.uk/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
a másik ami miatt jól jönne: megyek egy hétre Szlovákiába a hegyekbe és nem tudom, hogy melyik fogja jobban bírni a hideget - s talán még egy Zenit-et is viszek, mert van hozzá halszem optika😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mnost olvasom, hogy tud rawot is! szempont, hogy tetszen neked a gép, vedd kézbe, próbálgasd, ha még mindig tetszik, akkor vedd meg
Saturn-ban van pár érdekes gép Leica rajongóknak (kár hogy szegény vagyok, elõbb vennék egy ilyen fotós csodát, mint Ferrarit)
EOS 300X + 28-150 + 150-300 + akksi + táska = 130e HUF, nekem bejönne 2. gépnek, már csak pár tekercs Fuji Velvia kellene - szerintem...
divat-fotóst marhára érdeki a Kis-Balatoni fotózás vagy fotós történelem...
fotós-életstílus magazin, aki ezt nem vette le elsõre, az fõzzön Burdából...
s5000-est már használtam, vannak kényelmetlen dolgai, mint például a gombokkal állítható manuális élességállítás (<#idiota>#idiota>), túltömörített képek, xD kártya.....
összességében nem rossz
ha mindenképpen fotóscuccra kéne költeni
Riszpekk
😄
én asszem vennék egy sigma-t pár szûrõt meg egy lcd-s mobil vinyót...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo