Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom pörög a fórum, úgyhogy megpróbálnék egy kis segítséget kérni:
Szeretnék egy középkategóriás gépet venni, a kiszemelt áldozat(ami minden szempontból megfelelt) egy Panasonic DMD FZ5-ös volt, de már beszerezhetetlen.
Ilyen árkategóriában(nettó 60-70) keresnék gépet, lehetõleg nagy zoom(min6x), és legyen benne stabilizátor, ezért is esett ki a Fuji S5600.
Fõként általános, min. video, családi, épület és természetfotózásra kellene.
A Panasonic többi gépe már irreálisan drága, pedig azok tetszenének. Tetszik az LZ3-as is, csak kicsi mérete miatt kicsit félek megvenni, pedig azon is állítható minden(elvileg). A Sony H1-ese pedig szintén elég drága nekem.
Ilyen kategóriában milyen gépeket tudnátok ajánlani?
Elõre is köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Ez történik mikor 3 dolgon jár az agyam egyszerre (Win, Mac, Linux reinstall; AF; automatika(AE)), a homogén felületek becsapják az AF-et, de ezt nem írtam le, mert ha lesz súrlófény, akkor az AF tud fókuszálni.
A szöveg így helyes: AF=automatika (AE)
most akkor mirõl van szó?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
tényleg kicsit off leszek: Galy, elárulod mit ábrázol pontosan a logód? o_O már egy jó ideje nézegetem de nem bírok rájönni...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Netes képgalériához több mint jó, 800px felbontásban a kutya nem veszi észre a hibáit. Nekem el kellett adnom a 350D-hez, de most vadászok egyre, mert jó ha van és megéri az árát! (HTX to Galy) 😉
annyiért jó amennyiért adják hozzá, de érdmes lecserélni késõbb.
meg jó, ha van egy tartalék obid, ha a másik felmondaná a szolgálatot.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ruhákról kéne fotót csinálni egy S1 IS-el nem túl jó fényviszonyok mellett.
ami azt jelenti, hogy van 3 mezei haloén reflektor.A 2 fénymérési forma egy fekete ruhánál elg gáz.
jah a kérdés: hogy helyezzem el a reflektorokat?kéne, hogy látszódjanak a nagyobb gyûrõdések stb...
<úgy mondja mintha lenne pénze, és ez érdekelne bárkit is>úgy mondja mintha lenne pénze, és ez érdekelne bárkit is>
De mét? Én szivesen kipróbálnék egy ilyen 500-ast
(1000es má nem kéne, ha esik, ha fúj: F10 :-/)
könnyûnek pedig nem mondanám, és AF kell
Ha bekapcsolod a zajszûrést (ugye pl. 1mp feletti expõknál csinál még egy képet zárt rekesszel), letiltja a sorozatfelvételt...
Hogy minek, azt nem értem, hiszen ha sorozatfotózol, nem fogsz 1mp-es idõket használni, tehát felesleges a letiltás... <#zavart2>#zavart2>
Okosak :-)
miva, nem aluttad ki magad-e? :-D