48078
-
#30575 es vegul mennyiert ment el? :D -
#30574 Canon EOS-ra :D -
DecenS #30573 ugyanakkora.
pontosabban: 1mm a különbség (asszem) -
#30572 na, haveromnál volt alkalmam kipróbálni egy canon eos 350d-t.. Tök szupi sztem!! Mondjuk azért egy 400d-t is megnéznék :D -
#30571 nyár van, ki akar ilyenkor agyalni? :c -
#30570 -
#30569 Miért ekkora hajcihő a gépbejelentési mizéria, h mindenre rá kell ugrani? -
G_ArchAngel #30568 amúgymeg hiába próbáltam viszonylag értelmes társalgást indítani, semmi reakció - bezzeg a hülyeségre mindig jön vki... -
G_ArchAngel #30567 ez olyan, mikor a törpeschnauzerem megakarja dugni a golden retrieverem: szerencsére nem éri fel, mert mindkettő fiú:) -
#30566 ha nem lenne konkurens (presztizsben, nem eladasi szamban), akkor nem huznad le allandoan [: -
G_ArchAngel #30565 konkurens cég?
van a Canon, alatta a futottak még, ők konkurensei egymásnak, de ez nem igazán izgat...
-
#30564 a tökéletes fogyasztó.
:P -
G_ArchAngel #30563 Björk-öt én sem értem, de transmittert rendeltem:)
van egy nagy előnye, vaku nélkül kicsit feldobja az AF hatékonyságát:) -
Lateralus #30562 A 22 század még messze van. Senki sem érti azt az üzletpolitikát. Nem is veszi senki a transmitterüket.
Olyan ez mint Björk zenéje. Csak ő érti, meg az Ufók. Majd talán pár száz év múlva. :) -
#30561 tudom, hogy poen meg minden, de ez az allando, 'ha a masik (konkurens) cegnek van egy jobb megoldasa, akkor gyorsan rakontrazok vmivel' nem unalmas (vagy markabuzi)? -
G_ArchAngel #30560 Canon meg a 22. századi üzletpolitikát használja: vegyél transmittert 50k-ért, ha wirelesst akarsz:))) -
Lateralus #30559 Ez Nikon. Ők már 21. századi technológiát használnak.
D70-től, D80-tól felfelé wireless vezérel akár több vakucsoportot is a gépváz. -
G_ArchAngel #30558 -
#30557 nem csalódtam benned ma sem :) -
#30556 Ja, ilyen kajamelegítő, a három IR lámpa rajta szépen felmelegíti a kihűlt birkapörköltet. -
G_ArchAngel #30555 ha nem írják oda, akkor fényképezőgéphez van, azaz Canon EF...:) -
#30554 milyen bajonettel vannak? -
G_ArchAngel #30553 ezmiez?
nik..niko...nikOFF?
vmi konyhagép? -
#30552 Wifis LOÁLFÉNYCSÁP! :) -
G_ArchAngel #30551 az elsőhöz sok szerencsét, én évekig árultam:) -
400Dani #30550
drót nélküli ikervaku? -
#30549 Szerintetek egy Sigma APO 170-500mm F5-6.3 ASPHERICAL RF es egy Sigma AF 70-300 mm f/4-5.6 APO DG Macro obit mennyiert lehet eladni? Ujonnan 205e ill. 62e :D En ugy gondoltam, hogy 180e/50e-ert probalnam elso korben (meg ha eldontom, hogy eladom oket :P) ... -
#30548 Ezek hülyék! :CCC Ez után mi következik, a mobiltelefont is besorolják videokamerának? -
400Dani #30547 kiváncsi vagyok mennyit agyaltak azon hogy pont 23 fps legyen a határ #sékhed -
#30546 pffff -
G_ArchAngel #30545 Drágábbak lesznek egyes digitális fényképezőgépek
Szerző: Barna József | 2007-07-17 16:46 | IT.társadalom | Forrás: Reuters
Videokamerának minősülnek a jó minőségű mozgókép felvételére alkalmas gépek.
Noha eredetileg az összes videofelvételre alkalmas digitális fényképezőgép besorolását megváltoztatta volna az Európai Bizottság (EB) adóügyi és vámuniós főigazgatósága, szakértők pénteken arra tettek javaslatot, hogy csupán a felső kategóriás modelleket vegyék ki a vámmentes termékkörből. Jelenleg az EU-ba importált digitális gépek után nem kell vámot fizetni, de a videokamerákat 4,9 – illetve a külső forrásból kábelen keresztül felvenni képes készülékeket 14 – százalékos vám terheli. A Kovács László irányítása alatt álló testület úgy látja: mivel mindkét készülékkategória használható mozgóképrögzítésre, indokolt egy kalap alá venni őket.
Uniós szakértők pénteken lefektették azokat a specifikációkat, amelyek megléte esetén a fényképezőgép vámügyi szempontból videokamerának minősül. Ehhez legalább félórányi, 800 x 600 pixel felbontású, másodpercenként 23 képkockát tartalmazó mozgókép rögzítésére kell alkalmasnak lennie. Az ennél gyengébb videofelvételi képességekkel bíró – illetve a videofelvételre nem alkalmas tükörreflexes – modellek továbbra is fényképezőgépnek minősülnek. A Reuters beszámolója szerint az illetékesek úgy érzik: magasra tették a lécet, csak a legfelső kategóriás gépek felelnek meg ezeknek a specifikációknak, ezért a vásárlók nagy többségét nem érinti majd a besorolásváltozással járó áremelkedés. Egy azonban biztos: a technika fejlődésével az érintett modellek köre csak bővülni fog. A szakértői javaslatot az EB várhatóan két-három hónapon belül jóváhagyja.
Korábban több szakmai szervezet – köztük a nemzetközi PMA, i3a, EPIA és a japán gyártókat tömörítő CIPA – is tiltakozott a tervezett változtatás ellen, mondván: az sérti a Világkereskedelmi Szervezet (WTO) Információtechnológiai Egyezményét (ITA), amely egyes informatikai termékek vámtételének eltörlését írja elő. A német fotográfiai ipart képviselő Photoindustrie-Verband e.V szerint a digitális fényképezőgépeket nem a videofelvétel lehetősége miatt vásárolják. Ezeket a készülékeket – ahogy általában a multifunkciós eszközöket – az elsődleges funkciójuk alapján kell kategorizálni, ez pedig a fényképezés – állították. 2006-ban körülbelül 5 milliárd dollár értékben szállítottak japán gyártók fényképezőgépeket az EU országaiba. -
G_ArchAngel #30544 tudom kitől veszi, ezért is örülök a kompakt CMOSnak -
Lateralus #30543 A Canon csak a DSLR-jeibe gyárt saját érzékelőt. A kompaktjaiba találd ki ki szállítja neki!
A Nikonnak van (volt) saját érzékelője. De biztos azért veszi a Sonytól mostanában mert olyan szar. Képzeld el, ha jó érzékelői lennének! Canon pakolhatna. -
#30542 nagyon rá vagy kattanva a fullframe-re, mondjuk megértem, már csak azért is mert nincsen crop factor -
G_ArchAngel #30541 mindegy, remélem a Kodak új érzékelője lesz olyan jó, amilyennek tűnik, bár - ha jól emlékszem - ők a Leica-nak gyártottak eddig is, remélem bele is kerül az M9-be, ami végre fullframe lesz:) -
#30540 burkolt indulatot érzek szavaidban D: -
G_ArchAngel #30539 Mindegy, osszák csak a sz*r érzékelőiket másnak, nemhiába sírnak a Nikonosok is saját lapka után... -
Lateralus #30538 Április 1. van?
Akkor mit viccelőcc? -
G_ArchAngel #30537 Sony CMOS gyár vs. Canon CMOS gyár
"Although this story only showed up on Sony's semiconductor page today it was on their press release page some time ago, so it looks like Canon were chasing Sony's tail on this one."
Nyomorék Szotyi nem fogja fel, hogy a digitfotó piacról a Canon akkor fingja le, mikor nem akarja (köszi, nem érdekel a japán eladás, világviszonylatban nem játszik a "walkman-gyár") -
400Dani #30536 copypaste, mert ritkaság:
Eladnam vadonas uj Panosaurus panorama allvanyfejemet 19.000 Ft-ert.
Bovebben lasd:
http://www.speedgraphic.co.uk/prod.asp?i=16669
Tel: 30-5376384