48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • ivjoe
    @-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/'){
    #head{
    background: url(http://www.sg.hu/galeria/1101672263/11016722631190310379.gif) no-repeat bottom left !important;
    }
    }

Sg logo hax, gúglinak most nem állok neki. :C
  • DoctorJohnson
    jahogy C-vel :D
  • efem
    www.blackle.com
  • norbre
    css megy.. de szivesen veszek egy fekete kódot :D.. tx előre is..
  • ivjoe
    Hahh, az nemolyan egyszerű, h két katt és fekete lesz a google, mennyire értessz a CSS-hez? Firefox topicba le van írva, az userContent.css filet kell babrálni, arra keress rá a firefox topicban, nekem pl itt az sg-n le van cserélve a ronda logó a régebbi szépre, most előadásom, meg gyakom lesz, késő délután leírom, h mit hová írj és írok egy google sötétítő kódot. :)
  • norbre
    lol.. és hogy? néztem de nem találom..
  • DoctorJohnson
    mi a linkje, mer nem találtatam meg
  • ivjoe
    Firefox-ban de, bármelyik oldalt átszabhatod, ahogy szeretnéd. :)
  • norbre
    guglit gondolom nem lehet átállítani/testreszabni.. szinek stb.. írni kéne egy petíciót nekik :)
  • efem
    csak 1 a baj vele, nem teljeserteku google, kepeket pl nem lehet keresni :(
  • norbre
    kezdőlap :)
  • efem
    jah,blakle rulz XD
  • G_ArchAngel #31562
    google sux
    blakle rox <-számolja a megmentett wattokat:)
  • 30Dani
    off-e ami idt: foik!
  • Jano
    OMAudio formátum "ROKZ".
  • szacsi
    tudom mi az, az enyémhez alapból connect player járt, de az durván szar állítólag, úgyhogy alapból az egy fokkal jobb sonicstage lett nálam telepítve és jelentem elsőre sikerült, nem kellett win reinstall, se semmi...és azóta is megy faszán. -.-
  • The Garrett
    nem, maga az egesz sonicstage (amivel másolsz lejatszora, meg vehetsz netrol szamokat stb) nem indult el, de ahogy utannaneztem eleg altalanos hiba, és nincs rá 100% os gyogymod. :D

/on
  • szacsi
    /nem a connect player baszott ki veled?/
  • szacsi
    na az tenyleg egy kalap szar...bar...erdekes modon nekem sikerult elsore telepiteni es elinditani. a masolas nem tul gyors, de amugy eddig nem volt vele gond, csak otvar ronda. viszont az a3000 sajat szoftvere es hardvere elegge jo, en meg ugyis ramasolom a zeneket es elvagyok veluk fel evig, szal nem gaz.
    az viszont de, hogy maga a lejatszo mar 5 hete van szervizben, holott annyit kertem, hogy pucoljak ki. ugyhogy menjenek a faszba.
    kovetkezo honapban veszek egy ipod touch-t. :C

on.
  • The Garrett
    foleg a sonicstage, amiert kb 4x kellett windozt telepitenem mire elindult... :P
  • szacsi
    [Dream Theatert hallgat Sony NW-A3000-esen -.-]
  • G_ArchAngel #31553
    annyira nem lehet jó zene, ha szotyin lehet hallgatni:)
  • BiG G
    én fülben hallgatom a zenét, de ki mit preferál :)
  • G_ArchAngel #31551
    az asztalra?:)
  • BiG G
    azért az mp3 lejátszóik odavernek.
  • DoctorJohnson
    ...ami a felirat alapján ugye Carl Zeiss műhelyéből érkezett...

Blahhhh, szarok ezek a sony-k, az összes egy kalap kaki (kivéve persze az R1-et :D)
  • norbre
    lehet nem jól gondolom de sztem itt az objektív is elég erősen "bűnös" lehet
  • Timber
    De most komolyan ... ez 2007-ben egy magasabb arkategorias kompakttol elfogadhato kepminoseg? Uber CA, a fak hatul ... mint valami tapeta amit szetkentek ... a srac hajarol meg Szoke Kapitany muanyag parokaja jut az eszembe.
    Ahh ... FZ50, azt jol van :D
  • Timber
    Na ja ... de a Nikon gepekben meg nagyon ottvan.

Csak tenyleg az bosszant, hogy ha nem lenne ennyire gaz a reszletgazdagsag a H9-ben akkor idealis gep lenne nekem. Igy viszont marad az FZ50 mint befuto jelolt. Bar 1-2 helyen lattam H9-el is egesz jo kepeket ... szoval meg nem ennyire egyertelmu.
  • 30Dani
    Meg az szart be az összes Minolta A1-ben.
  • Timber
    Ha' en ugy tudtam, hogy az van a Nikonokban, Pentaxokban is ... es ott szerintem egeszen jol muzsikalnak.
  • 30Dani
    Sony CCD mióta erény?
  • Timber
    Van valakinek tapasztalata a Sony DSC-H9-el?

Neztem vele tesztkepeket es a kepminoseg szerintem iszonyat otvar. Egyszeruen nalam ez az un-f'in-believeable ... Ez most komoly, hogy ekkora tragyat adott ki a Sony vagy volt valami szeria/firmware hiba? A legtobb oldalon mosott reszletmentes tragya volt feltoltve. Pedig Zeiss optika, Sony CCD ... szoval nagyon nem ertem. Pedig szaraz adatai alapjan nekem az idealis kis-gep lett volna :((((
  • norbre
    király vagy :D thx
  • The Garrett
    ez -e?
  • norbre
    üdv.. valahol egy fórumon volt egy link, egy amerikai fotós fazon videóleckéi/tanácsai(?) .. és volt egy amin azt mutatta be hogy hogy lehet egyszerű de jó derítőt csinálni vakuhoz.. csak sajna nem mentettem el a linket..
    tudja esetleg valaki? .. tx
  • G_ArchAngel #31538
    szept 17 volt az első dátum, de elcsúsztatták...
  • Timber
    az E3 nem marcius-aprilis kornyeken szokott lenni? :D
  • Jano
    Akkor jól emlékeztem.
  • GregSB
    Miért nem szól valki hogy hülye vagyok? :D

Október 17.-ére van kiírva az E-3 :S