48078
-
FixY #31614 Illetve a másik verzió: kizárólag erőszakból áll a világ? Minden más érdektelen?
Tképp nem csodálkozom rajta, hogy a bulvárszemétnek akkora a sikere, amekkora. Sokan látják ilyennek a világot. :( -
FixY #31613 Szerintem meg próbálj kicsit gondolkodni: tömegtájékoztatás szerinted kizárólag arra hivatott, hogy a háború unalomig ismételt borzalmait, az erőszakot "reklámozza"?
(gyk: aki nem tudja, mire való az idézőjel, az lesz szíves nem belekötni a reklám szóba) -
nachtwey #31612 te is sotet vagy, de romaiakat hazakuldo meg ostobabb, szerintem fingja nincs mi a sajtofoto es tomegtajekoztatas -
#31611 :| -
FixY #31610 No... már vártam a kis gerincvitézt. :D -
G_ArchAngel #31609 3719-től olvassátok
Fixy = Romani Ite Domum!
én = én
-
FixY #31608 Viszont abban igaza van, hogy a WPP anyaga már évek óta eléggé... khm... most mondjam, hogy "gagyi"?
Itt is csak ismételni tudom magam: az egész világ a háborúkról, gyilkolásról, erőszakról, vérről, nyomorról szól? Nyomokban van ettől eltérő témájú anyaguk...
Az elsőt végignéztem. A tavalyin már csak átfutottam. A mostanira valószínűleg ki sem megyek.
-
#31607 nókomment. -
#31606 a gyerek még életében nem hallott sztem a KOMPOZÍCIÓRÓL, mint fogalom...
a legjobb az általa készített bemozdult tüntetésfotó, amin kurvára semmi nincs, de a primitiv fejével asziszi, ha nem mozdult volna be az EJOSZ HÁROMÖTVEN DÉVEL, akkor neki is worldpress színvonalú képe lenne... -
#31605 tipikus 15 éves kiskamasz felfogás: "HA ott lettem VOLNA, HA ilyen GÉPEM lett VOLNA akkor énis megtudtam VOLNA fotózni aztat", szvsz röhejes az egész kommentje, pedig én értelmes embernek tartom (értelmes, de elborult hülye), de ez a post totálisan primitív agyműködésre vall... -
efem #31604 tipikus en vagyok az isten, mindenki mas szar felfogasu "ember"
par evnek ezelott meg normalis volt, de ez.. orvos vajon latta mar? bezarni valami jo sotet helyre, ahol napfenyt is csak keprol lat, es akkor filozofaljon amirol csak akar.. -
G_ArchAngel #31603 segghülye (sry) a gyerek és beteg is...
én régebben bírtam a partizánakcióit, de most már túlzásba vitte és a legnagyobb baja, hogy nagyképű és pont azzá vált, amit utál: médiaribancá...
elérte azt a szintet, hogy bármikor belefuthasson egy akkora pofonba, hogy többet nem kell fel - és nem az eszméinek köszönheti, hanem a személyiségének... -
#31602 nemertem mibaja tomcatnak ( mondjuk sose értettem de ez mind1) :P
a példának felhozott képek a metrós kivételével tényleg elég komoly pillanatokat örökítenek meg, erőteljes képek, ezt mindenki látja aki rájuk néz imo...
Az hogy ő azthiszi magáról hogy abban a helyzetben ő is megcsinálta volna... akkor miert nem volt ott? :P ennyi erovel a tudosok se kapjanak nobel dijat, mert ha a helyükben lettem volna, az ő tudásukkal, akkor én is feltaláhattam volna ugyanazt. :P -
Cat #31601 http://blog.tomcatpolo.hu/blog/blog/20070924.html -
#31600 Nem tudom ... de egy digifenykepezogepnel szamomra a legutolso szempont az, hogy 300FPS-es videot tudjon. Jo dolog meg minden ... de gondolom ez nem olyan minoseg mint amit egy komolyabb kamera tud. Raadasul a fenykepezogepekben a video olyan tomoritessel szokott menni, hogy 300 FPS mellett 1 perc kb 1 giga (nagyon kb.)
De lehet csak en vagyok tul szkeptikus a Casio fenykepezogepekkel szemben :D
En inkabb egy nagyobb felbontasu sok funkcios Foveon X-es gepet szeretnek mar latni :D -
#31599 miert is? -
pekka2 #31598 Köszi, asszem kipróbálom ezt a lencsetisztító ceruzát
-
#31597 es milyen lesz a kepminosege foto modban? :D Ez szep es jo ... de leginkabb parasztvakitas szamomra. -
#31596 jónak tűnik :o -
#31595 omg, nemrossz (y) -
Lateralus #31594 Új, 300fps-es Casio gép rövid videója, tizedére lassítva. -
Lateralus #31593 Tiszta alkohol a tuti.
Azért kell, hogy tiszta legyen, mert a hígított változatában víz van, ami száradás után foltot hagyhat.
Törléshez mikroszálas törlőkendő, előtte pedig egy finom sörtéjű ecset, hogy a porszemeket eltávolítsd (ne ezekkel karcolgasd a bevonatot).
Sokan esküsznek a lenspen tisztítóceruzára is (van LCD tisztító változata is grafitporral. Nehogy ezt vedd!) -
pekka2 #31592 Sziasztok,
egy technikai jellegű kérdésem lenne...
Egy Canon Powershot A710 gépem van, és egy hajókiránduláson fényképezgettem vele, amikor a tenger kis páracseppjei ráültek a lencsére. Ezt próbáltam letakarítani ilyen fülpucoló vattával, de inkább csak elkentem.
A kérdésem az lenne, hogyan lehetne ezt letakarítani a lencséről?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
#31591 Canon G9? -
efem #31590 hsdpa adapter nem hianyzik neked belole? :P -
#31589 d4 meg markIV. nemlesz ^^
"The Japanese don't like the number 4 and 9 because of their pronunciation. Four is pronounced "shi" which is the same pronunciation as death." -
#31588 A D4 és 1D IV már tuti symbianos lesz :DD -
FixY #31587 1Ds-t sem akarok venni. A RAW-ja érdekelne. Többi gépekről itt-ott lehet találni mintafile-t.
És nem azért, mert nikonnal v. másik canonnal akarok összehasonlítani.
D3-ból egyébként csak egy valami hiányzik: java motor, rátölthető játékokkal. :D
-
G_ArchAngel #31586 novembertől tudsz venni, 2,1milláért:)
aztán majd D3x rawot fogsz akarni:) -
FixY #31585 Mellesleg kíváncsi leszek, mit alkottak AF ügyben. A beállítási lehetőségei érdekesnek tűnnek. (51pontos 3D AF???)
-
FixY #31584 1Ds mkIII RAW-t akarok!! -
G_ArchAngel #31583 D3 hands-on preview -
#31582 Tenyleg vaku ... mar reg kerdezni akartam:
Makrovakuk kozott van 2 fele: az egyik ami korbe az obin van a masik ami egy-ket (vagy tobb) minivaku az obi elejere szerelhetoen. Mi a kulonbseg a ketto kozt kepalkotas szempontjabol? Nekem a minivakus megoldas tunik szimpatikusabbnak mint a kor-vaku. Csak meg nem igazan lattam P-TTL-esben olyat (annyira nem is kerestem meg :D) -
#31581 Hat ez nagyon jo :D -
#31580 XD -
DecenS #31579
hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?? -
efem #31578 hat ezt nem tudom kihagyni..
link -
#31577 M42 obi K vázra.
Kösszép az infót! -
#31576 K->M42 vagy M42->K?
Nekem van egy M42->K atalakitom amivel nagyon nem vagyok megelegedve. Hogy ez kinek a gyartmanya azt nem tudom :D A lenyeg, hogy volt rajta egy lenyegeben okos elkepzeles de szarul kivitelezve. Volt rajta egy kis pocok ami ha beletekertel egy obit akkor felnyomott egy lapkat aminek koszonhetoen nem forgott el a K bajonettben. Ez szepen hangzik csak egy nehezebb obinal ez a pocok ugy meg tudott feszulni, hogy 2 dolgot csinalt: 1. Az M42es menetbe picit beleragott; 2. A bajonett (leven O a kemenyebb anyag) a levetelkor picit beleforgacsolt az atalakitoba (aminek kovetkezteben a bajonett kornyeken belul apro aluminium forgacs jelent meg ... szerencsere itthon igy fel ora ecseteles es blowerezes utan nem talaltam mar nyomokban sem)
Szoval atalakito jo dolog ... de baromira meg kell nezni milyen.
Hama M42->EOS atalakitom es (asszem) Hama K->EOS atalakitom van ... mind a ketto csucsszuper es semmi gond nem volt veluk. Csak ez a "noname" M42->K volt ami franyaskodott. -
#31575 A Hama K-M42 átalakítója megfelel a célnak, vagy nézzek mást inkább? Tinber?