48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Lateralus
    Badisító nincs?
  • Aspyrin
    Ne aggódj, karácsonyra lenyomják 115-re :))))
  • Laox
    Én megunni? Soha :)

Most 135-ért volt kitobival, 1 gb-s kártyával, táskával, és egy akksitöltővel a fotomarketnél, szerintem egész korrekt ajánlat.
  • Aspyrin
    Domino effektus, aztán nehogy megund a pentaxot is gyorsan :)
  • Laox
    Igen, így volt, de hirtelen kattant valami és eldöntöttem, hogy dslr gép lesz, nem az fz-50-hez kezdem el venni a tartozékokat. Inkább akkor már egy komolyabb gép, amit komolyabban lehet fejleszteni :)
  • Aspyrin
    Csak azért volt fura a kérdés, mert négy napja még vakut kerestél a panához, meg kézikönyvet emlegettél.. De végül is nekem nyolc! :)
  • BiG G
  • Laox
    Nem fuccsolt be a Pentax... Csak eladtam az FZ-50-et, és mivel már rég elvesztettem a lencsevédőt, teljesen el is felejtettem, a vevő meg felhívta rá a figyelmem, hogy nincs a csomagban. Ezért kérdeztem, a Pentax remélem holnap megjön :)
  • BiG G
    szvsz az fz50 a jelenlegi gépe.
  • Aspyrin
    Befuccsolt a pentax rendelés? :)
  • Loál János #32323
    Ték, bocs. :-C
  • Loál János #32322
  • Loál János #32321
    Áz, 55mm.
  • Dzsini
    dpreview.com-ról: Lens • 55 mm lens thread
  • Laox
    Köszönöm! Ez biztos? Mert akkor még most meg is rendelem.
  • Loál János #32318
    Ha jól emlékszem 55-ös az átmérő, ami Neked kell.
  • Laox
    Sziasztok!

Objektívsapka kellene Pana FZ-50-re, tudjátok, ami védi az objektív lencséjét, de sehol sem találok. Én elvesztettem a sajátomat. Nagyon fontos lenne, kérlek segítsetek, valamelyőtök biztosan tud megoldást. Előre is ezer köszönet!
  • Flamer
    LOÁL :DD
    így beszélgess bárkivel a netről.. lehet slimesített :D
  • Dzsini
    Beépített soványító effekt a HP digitális izékben

"Adjon le Ön is virtuális kilókat!"
  • Tomo15
    Nagyon jó ötlet!
  • Blasta
    T-5!
  • DecenS
  • Laox
    No, rendeltem egy Pentax K100D Super-t, az itteni ajánlások és az olvasott tesztek alapján. Nagyon várom már, hogy megérkezzen :-)))
  • InfectedMann

Hát én sajat magamat képen röhögném ha a mostani gépemet feltenném azon az áron amennyiért 4 éve vettem :D
  • Timber
    Bomba uzlet ... :D
  • 30Dani
    Fuji F30
  • InfectedMann
    Mondjatok véleményt a következő gépekről:

- Canon IXUS 75 (Ezt tetszik a legjobban)
    - Canon Digital IXUS 950 IS
    - Sony DSC-W200
    - Sony DSC-W90
  • Laox
    De ehhez adnak cuccokat.
  • Timber
    dehogynem! elkopnak a pixelek! :D
  • 30Dani
    Kompaktnál nem hiszem hogy nagy ügyet kell csinálni az expószámból.
  • Timber
    :D en 95ert vettem hasonlo parameterekkel (350 expo) csak szurket ... lett volna egy 85ert is de az is fekete volt picit tobb expoval ...
  • Blasta
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJM BEEEEK!
  • InfectedMann
    Otthon jobban átnézegetem őket.
    Mondjuk inkább digigépet akartam venni, hogy fotózni is tudjak, és a miniDV kamera meg a digigép együtt nem fér bele a keretbe :(
    Mindegy majd még eldöntöm mi lesz :P
  • Laox
    Panasonic FZ-50, jó ajánlatnak tűnik.
  • Laox
    Az okosok mindjárt leírják, hogy mit jelent, de annyit tudok, hogy a kulcsszám azt mutatja, milyen távolságba tud villantani. A kulcsszámot kell valamivel elosztani, talán a blendével, és akkor megkapod, hogy hány méterig jó a vaku.

Ha nem így van, akkor szégyenlem magam :)
  • Roger6
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Szeretnék vakut venni a D50-es Nikonomhoz, de nem nagyon értek hozzájuk. Van ilyen kulcsszám, meg ilyenek, de hát azt sem tudom, ezek mit jelentenek. Szóval tudna valaki nekem ajánlani kompatibilis vakut 50-60.000 Ft értékben? Főleg portrékhoz kellene.
  • BiG G
    ezt az érvet még soha nem hallottam pentax ellen. valamiért nem is csodálkozom.
  • BiG G
    szvsz jobban jársz egy miniDV kamerával, itt nézz körül. ezek vannak olyan kicsik hogy pulcsiba el tudod bújtatni.
  • InfectedMann
    Pedig hidd el, hogy van...
    Azért néztem a Sony DSC-W szériát mert a lengyel Sensation White -on a W40 -essel készített egy srác videót és igen jó lett a hang minősége.
    DSC-T10 -essel is készült már buliban videó aminek igen jó lett a hang minősége.
    Szóval létezik.
  • Aspyrin
    Vagy ha az iso200 neki kapásból magas..