48078
-
#32693 nem éredtségi? :DD -
#32692 Loál, te faszkalapos.
Már megint tévedésben vagy, de azért csak személyeskedj. -
#32691 na lehet lépni....htxvm -
Aspyrin #32690 De a pana nem az az árfekvés.
Úgy látszik az analfabétizmusnak bőven akad tagja itt is. -
Aspyrin #32689 Nagyon sajnálom, hogy ha valóban rossz infót szolgál az adott gyártó weboldala, de még mindig nem én tehetek róla, ha úgy is van! -
G_ArchAngel #32688 Steve's-t én csak a forgatható quicktime animáció miatt szoktam nézni:) -
G_ArchAngel #32687 "Melyiket ajánlanátok? Esetleg tudtok ilyen árfekvésbe jobbat?"
de semmi probléma, van aki már 8 évesen tudja értelmezi az írott szöveget... -
Aspyrin #32686 Érettségi megvolt már? -
#32685 Es a Steve's Digicam akkor az FC Barcelona? :D -
Aspyrin #32684 Te figyi, itt még mindig nem arról van szó, hogy TE mit gondolsz, hanem arról, hogy batairoland tanácsot kért gépvásárlás(gy.k. HÁROM géptípus) ügyében.
Vágod már, vagy tényleg ilyen nehezen értesz meg dolgokat? -
#32683 Latom veszed a faradsagot, hogy meggyozz :D -
#32682 fáradtság-ra szavazok -
G_ArchAngel #32681 asszem tudom miért ez a nick-ed, máshogy Téged nem lehet kibírni...
"Nem érdekel, hogy honnan tájékozódól, de ne szólj be nekem azért, mert olyan napod van.."
A dpreview olyan a fotózást akármilyen szinten kedvelők és művelők között, mint a Real Madrid a labdarúgás világában: nem kell kedvelni, de vitathatatlanul a legnagyobb szaktekintély...
10 emberből kilenc ott keresi az infókat, a 10. Te vagy... -
#32680 Me' kene alternativa ha egyszer az FZ50 az ku'va jo? :D
Amugy szerintem azert alltak le az FZ50 alternativakkal mert manapsag a beleposzintu DSLRek ugyanaz az arkategoria es azert sokkal jobb kepminoseget produkalnak. -
#32679 :)))))))))))))))))))))) -
#32678 A(z) ""veszi a fáradságot"" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 17 400 találatból.
A(z) ""veszi a fáradtságot"" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 14 300 találatból.
Ez engem igazol annak fényében, hogy sokak szerint az előbbi nem is létezik :) -
#32677 Te figyi, én pár posttal lejjebb a sráűcnak egy Pana TZ2-t ajánlottam, fogalmam nicns miről beszélsz. -
#32676 -
#32675 (bevallom kicsit azé izgulnÁK) :D -
Aspyrin #32674 Persze most is igazad van. Mindenki hazudik!
De azt még mindig nem árultad el, hogy mitől lenne jobb a konkrét 3 gép közül a fuji. Azon kívül, hogy a fotós világodban mit hogy nevezel és én milyen szemét félrevezető vagyok, azon kívül mást nem hallottam a témában tőled.
De ez itt már lényegében nem is számít, mi? -
#32673 Sztem is helyes a "fáradtság", de talán ha Grécsi tanárúr megmondaná a frankót... :))) -
#32672 igen csak az egyenlore az helyes ... csak mast jelent :D -
#32671 faradtsag az :) > fáradtnak lenni...állapot.
fáradnak lenni... ilyen námvan. :P
-
#32670 Vigyazz nehogy sokan ertsenek egyet vele! -
#32669 Tökdúrva, nincs a piacon jelenleg az FZ50-nek alternatívája.
A Fuji S9500/9600/6500fd gépek sehol nincsenek, legalábbis a nagyobb kereskedésekben (edigital, mpixel, fotomarket) eltűntek.
Gyakorlatilag az FZ50 jelenleg az egyetlen megvásárolható Bridge kamera a piacon. :) -
#32668 Nade az egyiket alapból gyakrabban használják, a másikat meg sokszor rosszul írják. Egyelőre vs egyenlőre kategória. -
Aspyrin #32667 Lolmá' -
#32666 Ebben biztos vagy? Origo kereso: faradsag - 5820 talalat, faradtsag - 26100 talalat. Nem mondom, hogy nincs igazad, de en is faradtsagnak irnam O.o -
#32665 Első gépnek sztem ne vegyél használtat, lévén nem értesz hozzá, fogalmad se nincs hol és mivel fognak átvágni. Maximum vigyél magaddal a vásárláshoz valakit aki 100% ért a gépekhez. -
#32664 #32661 -
#32663 Kérdezzük meg erről a többieket is? -
batairoland #32662 Nem tudom. Nekem vannak fentartásaim a használt gépekkel :(
Ha lehet újat vennék. Megpróbálok pécsett körülnézni hátha találok valamelyik boltban s6500-at. E felől mindenkinek jó volt a véleménye. -
Aspyrin #32661 Szánalmas vagy. -
#32660 Nem azért szóltam be, teljesen nyugis a napom, de komolyan.
Azért, mert folyamatosan okoskodsz és közben félrevezeted azt aki nem ért hozzá. Nyilván nem szóltam volna, vagy nem így szóltam volna, ha 1x történt volna meg, de már olvashattunk tőled cifrákat "gépajánlás" ügyben, szóval visszább az agarakkal nálad is ha erre kerül legközelebb a sor.
Na peace, mentem ebédni. -
#32659 Oke, csak ha ezt vesszuk alapul akkor a Fujik is kepstabilizaltak, hiszen azoknal is van Auto ISO. Es akkor itt jon kepbe, hogy a Fujiknak jobb a kepstabilizatora az Olympusnal, hiszen magasabb ISOn kevesbe zajosodik! Tehat akarhogy vesszuk az a kijelentes, hogy "A felsoroltak közül az Olypmus nagyobb tudással bír: ... -az oly képstabis!" mindenkepp feligazsag. Hiszen ha elfogadjuk, hogy az ISO emelessel elert rovidebb zarido elfogadhato mint kepstabilizacio akkor ezt a Fujik is tudjak, tehat az Olympus itt semmivel nem tud tobbet ... de inkabb ne fogadjuk el, hogy ez valos kepstabilizalas :D -
#32658 fáradság -
#32657 Ez nem nyelvtan te segg!
NEM NEVEZÜNK KÉPSTABILIZÁTORNAK OLYAN MEGOLDÁST, AMI CSAK AZ ISO ÉRZÉKENYSÉGEN EMEL!!!
Anno pl. a dpreview ezzel kapcsolatban nyilatkoztatot is adott ki, miszerint ők továbbá nem tekintik a marketing gépezetek által "képstabilizátornak" nevezett érzékenységnövelő megoldást a tesztjeikben képstabilizátornak. Kétféle valódi stabi létezik: az optikai és a CCD-s.
A többi marhaságodra meg válaszoltam, joccakát. -
Aspyrin #32656 Nem érdekel, hogy honnan tájékozódól, de ne szólj be nekem azért, mert olyan napod van..
Vettem a fáradtságot és megnéztem mind a gyártó, mind a magyar forgalmazók honlapjának egy részét, és így próbáltam tanácsot adni, nem kútfőből..
Szóval visszább az agarakkal legközelebb, htx. -
#32655 Valamiert ez a gep eleg nehezkesen szerezheto be ... korabban tele volt vele minden bolt, mondhatni sikerdarab volt :D Talan emiatt is hamar kifogytak a keszletbol. 75e-ert most a Digitalmix-nel lattam valamint az LS Computernel 'van' 77e-ert. Vagy ha igy nem szerezheto be akkor meg mindig ott az EBay :D
-
#32654 Vegyél picit vissza. Fujit nem ismerem, de a hasonló felépítésű Minolta Z1-emre adapterrel lehetett szűrőt tenni, gyanítom hogy ez itt is működik.
Magas ISO meg nem stabilizátor, elég ha a marketingesek próbálják beszopatni a vevőket, nekünk nem kellene.