48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • 30Dani
    ...
  • Aspyrin
    Politikához szerintem annyi közöd van, mint a nyelvtanhoz.
  • 30Dani
    :D
  • Aspyrin
    Te tényleg komoly eset vagy, és ezt most a legcsekélyebb személyeskedésnek se vedd..
    Igen, én állítottam a gyártó adataira hivatkozva!
    Ha példának okáért a upc azt mondja, hogy 10MBites netet szolgál és ezt belinkelve összehasonlítom mondjuk a T betűs adsl-el, és abból az derűl ki, hogy a upc gyorsabb, akkor abból levonva a tanúlságot kijelenthetem, hogy melyik a nyerő.
    De ez NEM JELENTI AZT, HOGY ÉN ÁLLÍTOM, hanem a CÉG.
    Világos végre?
    Ha megtévesztő az adat, az nem az én saram.
  • G_ArchAngel #32729
    én meg a Mikola - tudok is úgy röhögni: höhöhöhö vagy hö...hö...hö...hö...
  • Timber
    Lehetek en a Torgyi? :D
  • Timber
    Nem. Te allitottad, hogy az Olympus azert jobb mert: 4 indok.

Konyorgom ha mar mas altal irottakat nem vagy kepes ertelmezni akkor legalabb azt amit te irtal, azt legyel kepes!
  • Aspyrin
    Lol?
  • 30Dani
    Fotóink topic?
  • Aspyrin
  • 30Dani
    Hajrá a 40k!
  • 30Dani
    Ne.
  • Aspyrin
    Jujj.. Gyengébbek kedvéért(csak neked): én csak belinkeltem pár infót, ami nem tőlem származik, nem én kreáltam, effektíve semmi közöm nincs a származásához. Folytassam? :|
  • Galy
  • 30Dani
    Ahol te vagy a Lendvai Ildikó.
  • Galy
    veszi magának a "fáradságot", hogy...
    take the trouble (to do sg)

by MobiWeb
  • Aspyrin
    Világos, ezek szerint most már mindenre rá lehet fogni, hogy azért beszél velem xy ocsmányul, mert régen ezt és ezt csináltam. Grat.
    Mintha a parlamentben ülnénk..
  • Aspyrin
    Állandóan?
    Mondanál példákat is esetleg, ha már enyire terítéken vagyok.
    A fáradtságra visszatérve pedig: azért fáradtság, mert a fáradt melléknévből származtatjuk a szót, nem a fárad igéből(szvsz).
    Például:
    -dagad / dagadt/ dagadtság.
    De megígérem, hogy holnapra megválaszolom korrekten a dolgot, délután úgy is mennem kell a trefortba.
  • Timber
    Ezt akkor most ki is allitja? :D Igen nehez felfognom azt, hogy valakinek a neve alatt leirtak nem tole szarmaznak es nem az O allitasai. Ezt most vajon en allitom?
  • Galy
    asszem igazad lehet mégiscsak
  • Galy
    még mindig úgy gondolom, hogy fáradtság a helyes, de mindjárt utánanézek jóóól.

(nyelvtanból 5ösre érettségiztem :))
  • Aspyrin
    Nem én állítottam, tényleg ilyen nehéz megérteni?
  • Timber
    Egyre jobb! Az kabare szintu ertelmetlen vitabol atmentunk dramai martirkodasba :D Remelem valami csavarral szolgaltok es a vegen bejon egy brazil szappanoperas csattano amelyben kiderul, hogy Blasta es te szeretok voltatok :D
  • G_ArchAngel #32710
    nem erre gondoltam, inkább az egészeSGés ámokfutásodra...
  • 30Dani
    :DD
  • 30Dani
    Érdekes hogy állandóan konfliktusba keveredsz a különböző topikokban. Öreg fater meg szemben az autópályán viccet nyilván ismered...
  • Timber
    Akkor minek nevezned azt, hogy 4 allitasodbol 3 volt hibas? En tevedesnek :D vagy tevedtsegnek? :D :D :D
  • Aspyrin
    Semmi.
  • Aspyrin
    Te is tudod jól, hogy sajnos itt abszolút de nem erről szól a téma..
    Ideális célpont vagyok akkor is, ha hivatalos infókkal szolgálok, mert ugye én folyton csak hazudozom, félrevezetek, satöbbiek.
    De már megszoktam.
  • G_ArchAngel #32704
    azért gondolom ennek volt előzménye...
  • Timber
    :D sok sikert!
    (amugy ez csak a szokasos net-kabare ami altalaban minimum heti rendszereseggel kialakul egy forumban :D szerintem inkabb szorakoztato :D)
  • 30Dani
    Segítségre szorulsz (nem csak nyelvtanból):

a fárad az ige, képzővel fáradság főnév
    a fáradtságnak nincs igei alakja, mert nem is lenne értelme

fáradtságot nem szoktak venni az emberek, az jön magától, és szar dolog is. fáradozni viszont lehet.

[4,6-os átlaggal érettségizett, amikor még nem ez a kamu érettségi ment]
  • Aspyrin
    Mi?!
    Én ha tévedek MINDIG beláttam, előbb vagy utóbb, de itt szó sem volt ilyesmiről.
    Személyeskedést emlegetsz?
    Olvass már kicsit vissza, ha nem esik nehezedre. Teljesen korrekten kommentelek, erre jön blasta és belémköt, lemesterez, miegymás.
    Kérdezem én akkor: én kezdtem vagy sem?!
  • G_ArchAngel #32700
    nem vagy Te szcientológus véletlenül?
  • Timber
    Az adott gyarto weboldala nem rossz infot ad, hanem marketing infot :D De ezek szerint a reklamok sosem ferditenek egy kicsit es probaljak a termeket minel tobb tulajdonsaggal felruhazni ... ugye? :D Es akarmennyire is nem tetszik, a gyartok honlapja a legolcsobb reklamfelulet :D
  • batairoland
    Húh, azthiszem elharapodztak a dolgok. MEgköszönöm a hasznos pár hozzászólást és ellépek körülnézni a piacon a pénztárcámnak megfelelő tekerős gépet.

THX és minden jót mindenkinek!
  • G_ArchAngel #32697
    a gyártó weboldala korrekt, de akkor írd már oda legközelebb, hogy "digitális, ami az érzékenység emelésével jár"
  • Aspyrin
    Tényleg úgy kellett volna kérdeznem, sry ~~
  • Aspyrin
    Gyarapítottad amúgy sem túl bő szókincsed a faszkalapossal?
    Hajrá, lehet még belőled valami.. :D
  • Timber
    O egy arkategoriaban kert tanacsot es leirta azt a harmat amit O kinezett. Ezek utan te olyan szempontok alapjan valasztottad ki a harombol az egyiket, amelyek nem feltetlenul voltak valosak. De pl. mi van azokkal a szempontokkal amik egy fenykepezogepnel szamitanak? Kepminoseg, zoomtartomany stb. Az indokaid kozott egyetlen egyet erzek elfogadhatonak es ez az f2.8 vs f3.5
    Ami viszont mar tenyleg minosit egy embert, hogy miutan tobben is felhivtak a figyelmed a tevedesedre, te nem elintezed egy Mea Culpa-val hanem nekiallsz vitatkozni, harcolni a magad hamis igazsagaert es utana atmesz szemelyeskedesbe.