48078
-
#32813 Köszi, szétnézek ott is! -
#32812 Kilogikaztad vagy beírtad Google-ba? -
DecenS #32811 asszem itt nincs, aki s5 is-t használna... próbálkozz talán a hwsw vagy az index fórumain. mindazonáltal korábban, mintha úgy nyilatkoztak volna a gépről a fórumlakók, hogy ez a széria az s3 is-sel érte el a csúcsot, az s5 valamiben már visszalépés. -
#32810 Anno a CZJ Sonnar Zebra f3.5/135-el raktam fel par 'tesztkepet' :D Ez amin nincs MC :D
Sajnos mostanaban nincsenek normalis fenyek ahoz, hogy lehessen normalis teszteket csinalni, de a hetvegen par lencset probaltam nyuzni ... majd ha az FTP-m nem szarakszik kirakom azt is ... PEFekkel meg mindennel :D -
#32809 Mármint Canon S5 IS? -
#32808 Sziasztok.
CANON IS5-ről olvasgattam pár értékelést, de szeretnék egy átfogó, nem elfogult áttekintést ról, a hibáiról, előnyeiről. Tudtok adni magyar linket, esetleg bővebb beszámolót róla?
Kösz. -
efem #32807 na! vegre valami,ami erdekes is lehet! :) -
Mityu91 #32806 erről mi a vélemény? -
Aspyrin #32805 Nem Walaki volt.. :) -
DecenS #32804 sztem ebben a fórumban a metz-eket nem nagyon ismerik... (legalábbis nem tudom, van-e valaki)
ha ragaszkodsz ehhez a márkához, talán az index canon topicjaiban tudnak kézzel fogható infót a szakik. -
Mityu91 #32803 ha vennék egy ilyen vakut azzal jól működne álványon vagy kb ilyen áron ti mit ajánlnotok max. 40rt:) -
#32802 Mindent értek. -.- -
#32801 Mivótittmá? :CCC -
Mityu91 #32800 A vaku egy metz SCA 3101 ezt akarnám álványon használni és egyenlőre nem akarok még új vakut venni a 30Dhez.
-
#32799 Jeladó, ami elsüti a távolban lévő vakut. -
Mityu91 #32798 tehát mindképpen kell a gépre is vaku? azaz értem amit leírtál de mégsem tehát pontosan mi az a transmitter?
-
G_ArchAngel #32797 ezek a lehetőségek vannak:
gépre vaku, állványra vaku:
kanóccal összekötöd, vagy ha képes az egyik szolgálni a Mestert, akkor elvileg infrával/rádióhullámmal kommunikálnak
gépre transmitter, állványra vaku(Y):
ha képest wireless kommunikációra a vaku, akkor ez is elsüti, hanem akkor a vaku alá kell vevőegység, vagy marad az olcsóbb kanócos megoldás -
Mityu91 #32796 Még 1kérdés
Van ugye egy 30D-m és a régi sima eos 10es-hez volt egy vakum ami még előzőszériás nos úgy tudom, h ez álványvakunak jelenne mivel egy metz rendszevaku és ha vennék egy kábelt akkor működne-e?
De (tudom nem szokás e szóval mondatot kezdeni) igazából még az, érdekelne, hogy úgy lehelte használni, h csak az áványvaku van bedugva vagy feltétlen kell egy a gépre szerelt vaku is?
Előre is köszi és sorry az intermezzoért :) -
#32795 Antilensflare, hatása meg biztos van. -
#32794 Jaja, azok tényleg olcsók.
Beszámolót bármikor, ide, szívesen, rakhatsz. -
#32793 Szerintetek az MC reteg mennyire hasznos / mennyire van tulmisztifikalva? Van egy sima Sonnar 135osom (Zebra) es van egy MC-s is (fekete). En kulonosebb kulonbseget nem latok a ketto teljesitmenye kozott ...
Szoval hol es mikor jon ki igazan az MC reteg hatasa? Meg tulajdonkeppen mit is csinal? :D -
#32792 jaja, ottvanaz, és beszteszt :)
-
G_ArchAngel #32791 azért vannak, aki rámentek a HDR-portékra, főleg a ráncos vénembereknél/vénasszonyoknál...
persze ettől még egyikük sem lett Steve McCurry utódja -
#32790 Vazze, ezzel nem lett több a 40D a szememben :D
(obira gyűjt, huszdével jóhaverok) -
#32789 Szia!
A HDR-t inkább tájfotóknál szokás használni, jól világitott portrénál nyilván nincs rá szükség, mert minek? :D -
G_ArchAngel #32788 vegyél 40D-t, zsír cucc - láttam bulvárfotóst, aki azzal exponálta Tom Cruise-t...:) -
Mityu91 #32787 Sziasztok!
lenne gy kérdésem.
Tegnap már kérdeztem ezt a HDR technikát, igazából az érdekelne még, h ez egy jól megvilágított portrénál hogy hat?
-
#32786 Ez faja, 50D véletlenül nincs ott? :D -
#32785 ...ja a f@szt, az csak ilyen levelesNEK tűnő, igazából kémuflázsos cucc, amit jól nem vettem észre -
#32784 Az nem pont az, az csak ilyen leveles :D -
#32783 a kamuflázsos harmadik sor első :))) -
G_ArchAngel #32782 első oszlop harmadik sor? -
#32781 :))))))))))))) -
#32780 Na, mindenki nyögje ki milyen váza van és milyen optikai tuningot akar rá és megcsinálom neki jól (iwiw-re gizulni :D) -
DecenS #32779 sőőőőőt! lehetne olyat is alkotni, ahol az objektiv sapkának csak a felét lehet levenni, a másik fele "belóg" (az emósok kedvéért) :) -
DecenS #32778 + hello kitty -set -
DecenS #32777 óóó... 70*100-as tablók alatt 30 gb-os temp filet csinált a ps... szerettem. -
#32776 Uuuázzzzze, az a fehér stipistopi :)))
(azé egy kémuflázsos modellt még csinálhattak vóna, meg egy barbisat a csajoknak) -
#32775 nekem a rozsaszin viragocskas tetszik :D -
G_ArchAngel #32774 hát, én egy fotózás alkalmával 200 kép körül szoktam importálni, de semmi ilyet nem tapasztaltam...
gáz inkább a PS CS3-mal van, az tegnap is megdöglött 12db 12 mpixeles kép alatt (képenként 30-50 MByte volt a munkafile)