48078
-
mjordanke #33013 Pixmániánál 145E most a 400D, gondolom a canon pénzvisszatérítési akció 18E a náluk vásároltra is érvényes, így 127E-be kijön ha ott veszem.
Kérdésem az lenne, hogy szabad náluk venni ilyet - hisz úgyis a Canon Magyarország szervizeli ?- vagy nem - korábbi tapasztalataim negatívak velük- ? -
#33012 ja es ha lesz K20D teszteles akkor szoljal :D elneznek a forgatasra :D :D
(tudom ... elobb legyen K20D :P)
Tenyleg ... obitesztek nem lesznek? Nem feltetlenul gondolok itt uj caNON L-es vagy Nikkor VR-ekre ... Akar regebbi 'legendas' obikat .. Sonnarok, Pentaconok stb. -
#33011 nem a ti oldalatokon van a gond :D hanem a sok letoltesnek ami a cegen belul megy :D -
#33010 :))))))))))
Naja, kicsit nagyok a műsorok, de a minőségnek sajna ára van. Gagyi minőségben semmi kedvünk ezt csinálni, értelme sem lenne, majd a netszpíd felgyorsul szépen idővel :D -
#33009 baszki ... rohadt lassu ez az oldal innen :D
1 perc buffereles utan 5-10 masodperc lejatszas. Ezzel igy meg nem is lett volna gond csak itthagyva a gepet egy perc mulva ezt kozolte egy ferfi hang a gepem felol:
"... a resz itt sokkal jobban kiall mint a heddenel, es nekem bevallom a hedde sokkal kenyelmesebb fogast biztosit, am ez is jol marokra foghato, vaskos es egy eros ferfi kez szamara...."[buffering] :D
A mogottem ulo kollega azot kicsit tavolsagtarto lett :D :D :D -
Lateralus #33008
Pont ma fejeztem be én is a cikket. Jó kis gép, bár a 12 mpx már elég necces APS méretben. Kíváncsi vagyok a D300 milyen hozzá képest. -
#33007 Hú aszittem csak a thumbnail-t linkelem, bocsmá -
#33006 Már hogyne derülne ki? :)
-
#33005 (baszogat)
amúgy a fokvéd tábla miatt kérdezem
nem derül ki, merre jártatok
-
#33004 Belépési? Forgatási? Egy közterületre? Mióta? :)
-
#33003 belépési-, forgatási engedély? he?
-
#33002 Én csak a pesti Skálát ismerem. :-c -
#33001 Jó, akkor majd véletlenszerűen megkérdezünk az utcán fotósokat! :)))
Addig is nesztek csemege, Sony Alpha 700 bemutató. -
#33000 Igazad van elírtam a típust. Hát igen az objektív ugye nem veszti az értéket mert abban nincs sok tehnikai újítás. Félreértés ne essék még közel sem vagyok új gép vásárlásához mert most vettem a kis kompaktomat és előbb ezt kell elhasználni, hogy feljebb lépjek, csak ez olyan hogy trabantot hajtasz de érdekelnek a ferrarik nézegeted és egyszer veszed is ha már tudsz vezetni... Ezzel a válasszal mindent megmagyaráztál csak még az maradt ki, hogy mit tanuljak tovább szóval ha a level 1 el végeztem értem is és tudtam gyakorlatban alkalmazni akkor mi a level 2? Könyv beszerzésén ügyködöm e-bookot nem találtam de van fényképezős ismerős aki nem nagyon ér rá és ritkán is találkozom vele, de ha összefutunk majd "kirabolom" könyv terén, feltéve ha ő is rendelkezik vele. Vagy elsajátítható a fényképezés művészete a neten is? -
#32999 Tükörreflexes nem a tükrös szerkezet miatt drága, hanem a nagyméretű érzékelő miatt. Amúgy kompakthoz képest ma már drágának se mondhatóak.
D40=40D, de én valami belőpőszintű gépet vennék a helyedben, először tsiztessége obira költs, aztán vázra (utóbbinak sokkal nagyobb az értékvesztése). -
#32998 Látom meguntatok. Velem senki sem beszélget? :(
(#32968) -
G_ArchAngel #32997
nemhiába, kemény kiképzőtiszted volt:) -
#32996 Álmomból felkeltve is. -
G_ArchAngel #32995 jó ötelet, vagy egyszerűen csak menjetek oda fotósokhoz utcán és tegyetek fel nekik kérdéseket: pl. mi az a gradáció, vagy sorolja el a berlini majd a párizsi rekeszskálát:) -
#32994 csinaljal fototv-s leleplezo riportot! :D -
#32993 Nemhiszi az egészet tutikamuak! -.- -
#32992 Baz. -
#32991 Offtopic: vektorgrafika mester -
G_ArchAngel #32990 jelenleg a Samsung gyártja a legjobb (és legnagyobb, 5mm×5mm) mobiltelefonokba szerelhető érzékelőt, ami CMOS...
persze ez jelenthet rosszat is:) -
G_ArchAngel #32989 teljesen korrekt, akár tipp, akár valós infó - 2008-ban ez lesz a minimum...
[5D utódot vár, de nagyon] -
DecenS #32988 a pentax saját fejlesztésű érzékelője? hááát..
samsung... mint saját :) -
#32987 HWSW atment pletykalappa? -
G_ArchAngel #32986 http://www.moosepeterson.com/D3/ -
#32985 De a Horizon panogépek . -
G_ArchAngel #32984 Nem kell csinálnunk semmit csak betartani a Lomográfia tíz törvényét:
# 1. Vidd magaddal a Lomódat mindenhová! de legalább a szemetesig
# 2. Használd, amikor csak tetszik, éjjel-nappal! úgyis szarok lesznek a képeid
# 3. A Lomográfia az életed része, nem valami zavaró tényező. majd akkor fog zavarni, ha előhivatod
# 4. Fotózz csípőből! akkor nem látják sokan ezt a műanyag hulladékot
# 5. Menj olyan közel, amilyen közel csak lehetséges! Robert Capa már régebben megmondta
# 6. Ne gondolkozz! (William Firebrace) 10 magyar fotósból 11 így tesz
# 7. Csináld meglepetésszerűen! csak orrba ne vágjanak...
# 8. Ne komponálgasd a képet! 10 magyar fotósból 11 így gondolja
# 9. Lepődj meg az eredményen! ha sikerül laboráni vmit ebbők a ratyi termékből
# 10. Tekints el ezektől a szabályoktól! de vegyél gépet tízenhuszinezeré'! -
#32983 LOMO :D
Hogy ráfeküdtek a divatra :D -
DecenS #32982 megért. jaja. -
DecenS #32981 talált újat. inkább azt veszi. -
#32980 rolandnak nem kell? :D -
#32979 5600 inkabb :D
5700 mar nem a Fujinal lett osszeszerelve Japanban hanem valami Csingacsuknal Malajziaban. Minosegre nem ugyanaz a ketto. -
G_ArchAngel #32978 nagyon érik a K100D az asszonynak:) -
DecenS #32977 az 5600 régebbi tipus, mint az 5700. de sokan hangoztatják, hogy az 5600 sokkal komolyabb gép volt, mint az utódja.
mindazonáltal épp van egy eladó s6500fd-m: ami egy kategóriával magasabb szinvonal, mint az 5600 volt.
irj privátot, ha érdekel. -
mark015 #32976 Sziasztok!
lehet hogy rossz helyre irok,meg minden4De egy kérdést szeretnék feltenni hogy melyik a jobb fényképező gép a Fujifilm FinePix S5700 vagy pedig Fujifilm FinePix S5600,mert hallottam azt hogy az 5700-as az butitottabb verzió mint az 5600-as.Melyiket ajánljátok?
Köszönöm előre.... -
#32975 Pazdet. -
#32974 lál