Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Alapok, stb.
(Árukhoz képest jók azok az objektívek.)
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Kb.arra gondolog hogy objektiveknél mit jelentenek az ekvivalens átszámítás, meg az f értékek,a milliméterben megadott adatok, stb.(lehethogy már ez is eleve hülyeség amit irtam, nemtudom)
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Eddig 3 galériám van a Népszabadság Online-on, de most csak 2-t linkelek, a harmadikat még nem korrigálta a képszerkesztõ - ez utóbbiból 2 fotó a nyomtatott újságban is megjelent.
A futárok üzenete (köszönet Daninak, aki autóval kergette a futárt, míg fotóztam anyósülésrõl, vagy csomagtartóból)
Mitõl lett kritikus a tömeg?
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
melyiket kaptad meg? én 3-at szereztem be, és van 3xx MByte-os és 5xx MByte-os is...
Az USB-t viszont pont arra találták ki, h kihúzd és bedugd. (Acél tok.)
Ráadásul az USB csak nagyon minimálisan veszi igénybe az akkud, hiszen a porton áramot is kap a fényképezõgép. (USB lábkiosztás: Vcc, adat1, adat2, GND) És ha hiszed ha nemugyan olyan gyors a közvetlen átvitel a géprõl, mint kártyaolvasóról. Már ha a kártyaolvasó tudja az USB 2.0-át.
egy cardreader 5e ft kb. és nem kell semmiféle szoftvert sem telepíteni hozzá, szerintem ajánlott ilyesmit használni.
viszont ha a géppel használod sztem kicsi az esély, hogy kárt tenne benne, de murphy nem alszik (ha kártyaolvasót használsz akkor max az cseszi szét a kártyádat, de ez már csak ilyen) 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
közben mégvalami eszembe jutott.. szintén nem tom hol olvastam hogy jobb ha az ember nem a gép usb portját használja képáttöltésre pc-n Windózzal hanem egy kártyaolvasót szerez, mert ha valamit elcsesz a júzer akkor krepálhatja a fgép usb kimenetét vagy mi a szösz..
ez is elég kreténül hangzik mer minek rakják akkor bele a gépbe ugye... de nem tom kinek mi a tapasztalata
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
a kártya útmutatója eleve egy baromság, mert mivan azokkal a kártyákkal, amiket direkt mobiltelefonban használnak? (pl. sd micro)
szóval a kártyát hagyd nyugodtan a gépben, a telefonodat meg a zsebedben ahogy tetszik ;-)
kaptam egy PS CS3 extended verziót
hogy érdemes feltelepíteni?
CS2 mellé, vagy elõbb radirozzam le a CS2-t és utána rakjam fel a 3-at?
egy kis gyakorlati tanács kéne, még soha nem volt digi gépem..
a gép nikon d80, a kártya SD Sandisc Ultra II 2Gb..
a kártyához adott útmutató azt írja hogy:
- A memóriakártyát csak akkor tegye be a készülékbe amikor felvételt akar készíteni..
- ne tárolja erõs nagyfrekv sugárzást keltõ kibocsájtó készülék közelében.. ne tartsa mobiltelefonnal egy táskában, fiókban..
láma kérdés tudom de most folyton ki kell vennem a gépbõl a kártyát? sztem ez baromság.. ill milyen messze legyen a telefonom a géptõl hogy ne legyen baja?.. mégsem csinálhatom hogy ha kimegyek az utcára választanom kell a telóm meg a gépem között..
fun is fun and done is done
le lehet ezt valahogy ellenõrizni?.. ill érdemes emiatt reklamálni?
odamész reggel, megadnak 24 pontot, ahova el kell menni és csinálni egy fotót?
fúdejólehet...
Canon - Nikoff ahah
Galynak is 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Egyébként ejbazmeg, fasza lehetett kép nélkül hazajönni... :-C
Sry, ez a vétel hirtelen jött, kolléga mondta, hogy vesz digitálisat, és van elfekvõben ez a régi kedvence, nem is nagyon akarta eladni, deaztán de. -.-
Ha ennek a ragacsosságnak nyoma sincs, akkor yo 😊 sok sikert!
Canon
2 tekercset nyomtam el vele eddig, elõhívás hamarosan, addig ülök, és izgulok, merhát... -.-
(senki nem ácsingózik ilyesmire?) 😊