Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vékony vonalak láthatók az aktív fókuszmezõ körül, vagy a kijelzõvörös színûvé változik a fókuszmezõ kijelölésekor" - Ez normális, nem jelent hibás mûködést .. (anyád <#idiota>#idiota>)
ill ha furcsa karakterek jelennének megakkor elektrosztatikus töltés.. de itt nincs fura karakter..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
kérdezd meg itt
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Nikon D80.. vadi új.. most akartam aegy képet csinálni vele, belenézek a keresõbe és mintha minden info amit látok a mattüvegen inverz lenne.. a fókuszpontoknak kéne feketének lenni, de ehelyett az egész szürke, a többi meg átlátszó.. kivéve a jobb fölsõ sarok, mert ott van egy kb 1/4 négyzet ami szintén átlátszó.. képet csinál, az lcd- látom hogy normális a kép.. de a keresõvel mi a túró történt?..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
de nemsoká kiderül.
:-O http://www.ashes.hu O-:
csak munkához kell, nincsenek nagy elvárásaim, kivéve a masszivitást és a strapabíróságot, meg a megfelelõen nagy gombokat hoyg kezelni tudjam:
kodak easyshare cd40 - 20.000
Panasonic Lumix DMC-LS2 - 30.000
PANASONIC Lumix DMC-LS60EF - 35.000
fuji a500 + vízálló tok - 30.000 (metro)
olympus x-760 - 25.000 (metro)
fuji finepix a700 - 30.000 (metro)
fuji finepix a500 + 512 xd memkártya - 25.000 - cora
agfa photo cd-630i - 25.000 (plusz)
nekem az elsõ és a második tetszik igazán, elsõ az ára miatt, ha ugyan kis tudású de strapabíró akkor jó, másodikat meg ajánlotta vki, az biztosan jó
Canon - Nikoff ahah
Szal az tény hogy a HP rohadt jó notikat csinál, de azért a Toshibat meg Vaiot nem veri seholse keresztbe, ezek a márkák kb 1 szinten vannak Szertintem.
Más: Valaki aki tisztában van fotó-joggal, fotózással kapcsolatos személyiségi jogokkal az dobna nekem egy PM-et? Lenne 1-2 kérdésem amit nem tennék itt fel publikusan 😄
Köszi elõre is.
Canon - Nikoff ahah
- legyen kapható
- legyen rá pénz
jogsit nem kell csinálni hozzá, pedig ha kellene sok ember még PowerShot-ra sem kapna...
"does anyone recomend a canon ef 100-400mm lens for my canon eos 1d mark III"
"what?? still no built in flash???"
Canon - Nikoff ahah
Ezek ugye univerzális termékek, sok-sok gépre feltehetõk, tehát nagy valószínûséggel a gyáriak sokkal jobbak.
Raynox tesztképek itt.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
látatlanban és a B+W vagy Hoya mellett szavaznék😊
Szeretnék majd makró elõtétet venni az FZ50-eshez, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik gyártó termékét lenne érdemes választani. A Pana saját close up lencséjét meglehetõsen drágának tartom.
Átfutottam a kínálatot és a következõ márkákat találtam:
Soligor, Hoya, B+W, Cokin close up kittek és Raynox DCR elõtétek.
A Raynox DCR elõtétekkel szemben annyi a fenntartásom, hogy érzésem szerint elég erõsen leszûkítik az objektívet és ezzel lecsökkentik a rajta keresztül jutó fény mennyiségét. Ha még rekeszelni is kell a megfelelõ mélységélességhez, akkor a záridõ már nem biztos, hogy kézbõl kitartható. Viszont ennek a legegyszerûbb a rögzítése.
A többi lencsét a szûrõ menetre lehet feltekerni és a különféle erõsségû lencsék egymással is kombinálhatóak. (Az állandó fel-le tekergetéstõl azért tartok egy kicsit. Pláne ha még valamilyen szûrõt is használni fogok idõvel.) Ezek közül a Soligor a legkedvezõbb árú.
Van szerintetek az árhoz viszonyítva látható különbség az egyes gyártók készletei között? Illetve érdemes-e egyáltalán kittet venni, vagy esetleg egyetlen, erõsebb nagyítású, jó minõségû lencse inkább megéri?
Esetleg tudtok olyan oldalról, ahol a különféle makró elõtétekrõl lehet összehasonlítást találni?
(jó, a HP notebookot tud gyártani...)
kutyát megy szõlõt fotózni jó, szerintem...
fateréknak vennék vmi überolcsó digikompakt+nyomtató kombót, amihez nem kell ámítógép, hanem simán küldi ki 10×15-ös papírra a jpeg-et...
milyen ilyenek vannak?

itt egy bónusz a készülõ új riportból:

2007. május 6.
Bérletidíjak:
nagyasztal (1,5x1m) - 2000 Ft,
kisasztal (1,15x 0,8m)- 1400 Ft.
A díjakat a helyszínen kell fizetni!
Látogatóknak a belépõ 250 Ft.
(de. 9-tõl - du. 3-ig)
Az eladók 7:30-ra mehetnek
Újpesti gyermek és ifjusági ház
Cím: 1042 Budapest, István út 17-19.
Canon - Nikoff ahah
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...