48078
-
#33133 -
#33132 Elegem van a hozzád hasonló beképzelt tahókból. Nem flame. Mi jogon parasztozod le az embereket? Amúgy ott van egy hozzászólás az értékelések között, és értelmesen elmondja az az ember, hogy egy egyszerű eszköz, de abszolut használható. Feküdj. -
#33131 Hasznos hozzászólás volt.
Flémelni korábban gyere legközelebb, fekszem :C -
#33130 Inkább az a paraszt, aki parasztoz. -
G_ArchAngel #33129 300k HUF felett adok tanácsokat, addig hagyjatok...[geci] -
#33128 Az abszolút funkciótlan panorámafej.
És a sok paraszt még örül is hogy milyen olcsó :D -
#33127 bannerban két tucat üzlet linkje, vissza lehet olvasni, lehet használni az agyunkat gondolkodásra is, tovább nem sorolnám a miérteket. :-) -
#33126 Jah, mintha nekem is ismerős lenne. :) -
#33125 Ebben egyetértünk!
Olvastam valahol, hogy "Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél, jobb mint a csend." :DD -
#33124 :DD -
#33123 Nem is mondtam, h igen, csak annyit, h nem feltétlenül kell elküldeni valakit a picsába, mert tudatlan, és válaszolni sem feltétlenül kell a kommentjére. :) -
#33122 Igazad van, de most nem csak a 40e-es kategóriáról beszéltem. :)))
Ja és nem muszáj kiszűrni nyilvánvalóan, bemásolhat ide 10 különböző gépet is akár, én tuti megmondom melyiket nevegye :D -
#33121 Ha nem tudod kiszűrni, mert fingod nincs hozzá?
30-40 rugós gépet mégis mire használnál, 200m-ről kolibrit fotózni? :D
Ezeknél sztem alap, h családi képek turista fotók, stb. Ha valaki dizsibe karja vinni, esetleg cégnek kell, vagy valami, azt mondani fogja. -
#33120 " ha mégis első oldal után az egésztől elmegy a kedve"
Ez a topik ilyen, az idejárók ilyennek szeretik sztem, engem pl. hidegen hagy, hogy kinek mennyi kedve van oldalakat visszaolvasni a stílus vagy a téma (offtopik) miatt.
A topik neve pedig nem "milyen f.gépet vegyek?", sehova nincs írva, hogy aki ide betér az 100%-os vásárlási tanáccsal távozhat 10 percen belül.
Na, éééértedmá Jocó? -
#33119 - kihagytam a visszaolvasok vagy 5 oldalt pontot, ez szintén fontos :) -
#33118 Ott a pont.
Gépet szeretnék venni, mit teszek:
-felmegyek egy kereskedő websitejára és megnézem mit lehet kapni azért a pénzért amennyit rá szánnék
-kiszűröm a számomra nem tetsző márkákat, kiszűröm a gagyit, végül 3-4-x típussal elkezdem járni a fórumo(ka)t, hogy ki melyiket ajánlja és miért
-a fórumokon persze beírom azt is, hogy mire szeretném használni a leendő gépem és hozzáteszem, hogy ha tudnak jobbat, hát tessék
Értelmes ember így csinálja sztem. -
#33117 Én ha valamit venni akarok, akkor a releváns topikokban több mint egy oldalt visszaolvasok. Amúgy "nagyon fain kis digitális fényképezőgépet" nem kapni 30-40 ezer között :| -
#33116 Nyilván a delikvens is megtehetné, h visszaolvas, de nem fogja, vagy ha mégis első oldal után az egésztől elmegy a kedve, kereső meg nem tudom ebben a topicban mennyire működőképes, némelyikben nulla a használhatósága. :C -
#33115 Tilt vs Shift :D
Melyik a jobb? Mert latok Tiltes meg Shiftes PSix - PK adaptert es nem tudom melyik mikor hasznalhatobb. Esetleg ezzel kapcsolatban tudnatok mondani nekem valamit?
Ja es 40e korul milyen gepet vegyek? :D -
#33114 Így hasból Canon PowerShot A560, kb. ilyen árba lehet most, de én gyűjtenék még kicsit és 50+ ért vennék gépet, ha lehet még kapni, akkor a fuji S5600 kb. itt lehet, az egy elég kellemes gép az áráért, ha már nem kapható, alternatíva lehet a fuji S5700, de azt nem ismerem egyáltalán, így ajánlani sem merem. -
G_ArchAngel #33113 szemetek ezek, mint állat, mindenki zsíros, elfelejtették honnan jöttek, mindenki csak nézegeti magát a dSLR tükrében, szegény kis kezdőknek meg tojnak a fejére...
pedig csak copy/paste kellene, mert kb. kéttucat ember megkérdezte nyártól, hogy 40e-ért mit lehet venni... -
#33112 Miért van mostanában, az, h delikvens bejön, megkérdezi, h egy bizonyos összegért milyen gépet ajánlanak a topic olvasói, és a topic olvasói meg ****** vele szemben?
Kérdem? -
#33111 ;-C -
#33110 nem -
mav3rick #33109 sziasztok!
tudtok ajánlani 30-40e. ft között valami nagyon fain kis digitális fényképezőgépet?
üdv. -
DecenS #33108 nem nálad volt a belekarcolós móka? az milyen gyűrűvel történt? :) -
#33107 En garfieldkatol vettem az index forumon 3at is (1 nekem 1 kolleganak 1 baratnojenek) es egyikkel sincs problema. Lehet probalni beszerezni gyari eredeti Pentaxot ... ebben az esetben a pentaxstore-t probald ... csak ok nem szallitanak ide. De van egy USA beli ismerosom ... szoval ha lennenk ra tobben akkor lehet megrendelem az O cimere, O meg feladja postan. -
#33106 ilyesmi/bármilyen színszűrőt házilag miből érdemes készíteni?
Holnap körüljárok papírírószer boltokat, csak legyen valami lövésem, hogy mit keressek. =) mennyire átlátszó/vastag/papir/muanyag/egyéb ami nem jut hirtelen eszembe -
DecenS #33105 pentax - m42 adaptergyűrűt keresek.
merrefelé, kinél keresgéljek? melyik lenne a legjobb választás (lehetőleg, ami nem karcolja a bajonettet) :-/
zeiss flektogon 35 / f2.4-hez kellene. (van ennek jelentősége?) milyet válasszak? -
#33104 Tokina 12-24 volt, én azt is javaslom. -
Mityu91 #33103 Sziasztok!
Most jutottam el pénzügyileg arra a szintre, hogy vegyek egy nagylátószögű obit.
Ti milyet javasoltok kb 100-120ezer ft ért vagy lehet több is a lényeg, h kb 100ezer és jó minőségű legyen Canon(EOS 30d)géphez... régen mondtatok egy Tokinát de már nem emlékeszem
ELŐRE IS THX -
#33102 sajnos csak P-TTL képes vakut tud akárhogyan is elvillantani a K100D, evvan. a #33098-ban linkelt tökéletes példány, én is olyat szeretnék majd venni. -
#33101 en szivem szerint eredeti Pentaxot vennek csak :D -
#33100 Sajnos az előző hozzászólásomat nem tudom szerkeszteni, légyszi mondjatok véleményt ERRŐL a vakuról is. Ugyanúgy 22 körül van, csak ez buyout-tal annyi és vadonatúj. -
#33099 Ez egy kiváló gyári cucc, nemtom K100D-n van-e infra, mert akkor távolból is tudod villantani, amivel szép dolgokat lehet alkotni. -
#33098 Találtam egy ILYEN vakut, eredeti Pentax, ttl, de használt, átszámítva szállítással kb. 22 ezer forint, ha nem licitálnak rá, amit erősen kétlek, de ez másodlagos. Ennyiért ilyen megéri? -
#33097 Jobban járnál egy TTL vakuval, ami 4x ennyibe kerül. :-|
#33096-ot nem tom sem megerősíteni, sem megcáfolni. -
#33096 elvileg jó lenne rá, de ahogy hallottam nagyon válogatós a k100d és csak gyári pentax vakuval hajlandó normálisan működni :( -
#33095 A K100D-hez szeretnék vakut venni, de olcsót. EZ jó rá? Amatőr makrózáshoz meg portrékhoz kellene csak, semmi profi dolog. -
efem #33094 xdvel??? nekem egy masik hirdetes tetszett, pc-t arultak 160gb memoriaval :D