Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A MOS alapú képérzékelõ akár 20 évig is képes minõségromlás nélkül ellenállni a közvetlen napfény károsító hatásainak, ezért leginkább hosszú élettartamot igénylõ készülékekbe szánják, mint amilyenek az ipari-, vagy biztonsági kamerák."
Naná, mi lenne ha egy kompakt vagy DSLR mûködne 10+ évig? Anyagi csõd -.-
Súter meg csak felesel, mer szereti.
filter ez, ahogy sharpshhoter mondja, de végülis tökmindegy, csak nyelvtan 😊
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
az elején a fenekét/combjait milyen eszközzel nyomta össze?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://www.youtube.com/watch?v=KsWqpiEF62k
http://index.hu/velemeny/jegyzet/0705SS/
asszem valahogy kispórolom az árát 😊
Szóval, ha van véletlenül egy 62mm-es polárod, kölcsönadom az enyém.
Ha kell kölcsönbe, a héten 1-2 napra oda tudom adni, csak vigyázz rá.
Azután már bizonytalan, mert kezdõdik a vizsgaidõszak és nem tufom mikor leszek szegeden.
:-O http://www.ashes.hu O-:
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
csak az is 6-7 rugó ha másikat akarok venni.. bár azzal úgy szabályzok télleg ahogy én akarom..
kölcsönbe? bérbe? <#vigyor>#vigyor>
Ha van véletlenül egy polárod, két ilyen szûrõvel akár 100%-ig le lehet sötétíteni. Persze annyi fényt engedsz át, amennyit akarsz.
szeretnék egy hosszú záridõs felvételt (5-10mp) jóidõben csinálni.. viszont hiába állítom a rekeszt a legszûkebb értékre (pl 22), a hozzá tartozó záridõ még így is kb 1/100 körül marad.. (iso 100)
van erre valami bevett gyakorlat?.. vagy én csinálok valamit nagyon rosszul?
kösz meg1x az indexes tippet!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah
(kidobni azért nem fogom a gépet 😊 60 képböl 2 még nem a világ 😄 )
az csak nem kerül pénzbe
remenykedtem hogy csak a tuzo nap miatt tulmelegedett a gép vagy valami, de ezekszerint rabasztam. 😛
haldokol a ccd szerintem, vidd szervizbe (ha már nem garis akkor kuka, mert a javításból vlaszeg új gépet vehetsz)
Canon - Nikoff ahah
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
van belõle mint a szemét 😞
g, g-foto.hu