48078
-
#33213 -
#33212 Mikulásmeglepy, hát neméted. -
#33211 Ez vicces.
Ezekszerint benne volt a gépben már megjelenése óta egy wireless adó-vevő, de csak most aktiválták egy firmware upgrade-el... Ennek mi értelme -
#33210 Nem Májkül, hanem Garthe! (Michael gonosz ikertestvére)
:DDD
Egyébként nájszos az új adás -
gabatika #33209 talán itt -
gabatika #33208 átküldöm majd zip-ben, ha azt bírja a mac :-DDD -
efem #33207 ( amugy mac-re ps-e nincs-e valakinek veletlenul?:) ) -
G_ArchAngel #33206 bocs, most Mac-et nyúzok, nem kellene IE féle hülyeségekkel próbálkoznom...
[nemenyém,csakpróba] -
Mityu91 #33205 e teszt alapján leginkább a Tokina felé hajlok tetszenek a tesztfotók és maga az egész felépítése a sigmán még gondolkozom szerintetek? -
Mityu91 #33204 Jó estét!
Egy pár kérdésem lenne.-. .
Tehát 1. az UV és a Polár szűrőn kívül mit javasoltok még használni, ha megveszem a Tokina obit ahhoz szeretnék új szűrőket venni és olvastam, hogy hajlamos a becsillanásra ezellen nincs valami megoldás?
2. Az egyik tesztben azt olvastam, hogy kicsit lágy a rajzolása az érdekelne, hogy ez pontosan mennyire lágy vagy igaz e továbbá "- elég erős CA" ez mit jelent azaz ahogy néztem interneten ez színhiba és ebben a tesztben nagyon magas értéket mértek tehát a lényeg a lényeg, hogy erről mit kell tudni és mire számítsak ha megveszem.
Mindenkinek köszönöm a segítséget és akármiben tudok én segíteni nyugodtan írjatok!
THX -
G_ArchAngel #33203 Ken Brokinál elverte az 5D a Nikon D3-at:))) -
#33202 Nincs IE-m. -.- -
#33201 Firefox helyett nézd IE-vel! -
G_ArchAngel #33200 köszi, de "bad request"-tel válaszol és nem jeleníti meg a képeket...:( -
gabatika #33199 klikk -
#33198 Jelcin mérnem mesél soha :C -
#33197 3 canon gépnél is tapasztaltam, nem lehet véletlen, sztem még Yeltzin is tudna erről mesélni
Néha meghülyülnek -
efem #33196 hat errol meg en se hallottam hogy kanyon betegseg lenne.
egyetlen amirol tudok a visszanezeses benagyitasos reszlet/elessegkeresos feature (bug) mikor nem kepes valodi reszletesseggel megmondani hogy az ott most jo-e vagy sem :)
amugy ez meg jol johet:
http://www.dphotojournal.com/studio-lighting-video-tutorial/
http://www.studiolighting.net/category/photography-video-tutorials/ -
efem #33195 az nagyon keves meg :( nekem kb 3 honapja kezdte el.. -
#33194 nemá, erről nem is hallottam
-
#33193 "ugyebar 2iranyu, de csak egy iranyba valtoztak az ertekek"
Ezt úgyhíjják, hogy kánon betegség.
Lényegében minden fél évnél öregebb 3xxD/4xxD illetve 20D/30D-nél már simán tapasztalható, az én 20d-m is csinálja néha, bár ritkábban mint anno a 350D-m. Szarügy.
Nekem csak a full kikapcs, kártya, akksik, grip levétele orvosolta, és gőzöm nincs mi hozza elő. -
#33192 Én 30D-m expógombja is furcsa néha, pedig szerintem 10k alatt járhat. :S -
efem #33191 ugyhivjak hogy kopás :) tobb mint 1.5 eves, es 40-50e expo bennevan.. :(
multheten koncert kellos kozepen kezdett el a vezerlotarcsa rakoncatlankodni, ugyebar 2iranyu, de csak egy iranyba valtoztak az ertekek :( aztan meggyogyult, fel oraval kesobb megint.
Bar most nincs baja, de nem tul udito elmeny megbizhatatlan eszkozzel dolgozni :(
expogomb meg mar regebbota kopott allapotu, neha nem sut el, vagy csak masszivan kell nyomni (2 probalkozas utan ott a grip - de ez is csak atmeneti) -
#33190 tux? -
G_ArchAngel #33189 hlp pls
segítsetek meg pár linkkel a stúdiófotózással kapcsolatban, elsősorban fényméres, lámpák beállítása, különböző derítőlapok, szoftboxok használata - tehát inkább a világítsátechnika érdekelne (angol/magyar) -
2Bálint #33188 pfff -
#33187 fakk -
#33186 -
#33185 htxvm :) -
G_ArchAngel #33184 Boldog Mikulást!
-
#33183 gtfo!
-
#33182 HELYESEK AZ ÉSZREVÉTELEID MÁJKÖL! :) -
DaveAir #33181 Ha fotós cuccokat szeretnétek elpasszolni, akkor ez jó helynek ígérkezik sztem.
http://www.sportpiac.hu/index.php?oldal=aprohirdetes
Cső
-
#33180 Oké Májkül -
#33179 -
#33178 Ófákk -
#33177 -.- -
#33176 George Michael Knight :oo -
#33175 Egy kis szösszenet :)
Témaajánló - Őstölgyes a bükkben -
#33174 Mi történt?