48078
-
#33453 própáld meg kiszedni az elemeket egy időre, vagy egy resetet elsütni rajta: bekapcsoláskor tartsd lenyomva a menu gombot 5 másodpercig, hátha az helyrerázza a lelki világát:
(When the camera is turned on, press and hold the Menu button for 5+ seconds. A menu will pop up asking you "Reset camera to default settings?". Choose OK and the settings will be reset.) -
#33452 Objektívsapka?
ÁÁÁ:D
Bocs.
Érzékelőnek lehet valami baja, nem? -
#33451 Sziasztok, kellene nemi segitseg. Tegnap ota a fenykepezogepem mukodeskeptelen(nek tunik). A kartyan levo kepeket meg tudom nezni, de amikor ujat szeretnek kesziteni, akkor gyakorlatilag egy fekete sotetseget latok csak, rajta a szokasos abrakkal (zoom, stb). Ami nem jelenik meg ellenben, akarmilyen sotet is van, az pl. a vaku ikon (ami jelezte, h keves a feny), vagy az az ikon, ami azt jelezte, hogy remeg a kezem, bekapcsolt a stabilizator. Mondjuk ikontol fuggetlenul vakuzik, ha nincs feny. Persze attol meg egy tokfekete kepet keszit... Egy ket eves S2 IS-rol van szo. Van valami otletetek? Javithato? Elore is koszi a segitseget. -
#33450 sziasztok.segitséget kérnék igaz nem ide tartozikd e vmien szinten igen:D hardver ugyanis a digitális fényképezőgép is.
szoval a f: 6.1 - 18.3 mm vagy pedig f/2,8 - f/4,6 ez mit jelent melyik a jobb? az a lényeg minnél kisebb legyen az f ?:S nemvágom sajnos.Meg hogy érzékenység : auto / 50 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 utolso a lényeg ez nagyon jó? lehet nagyon amtörnek tünők,de sajnos ilyen téren nem vagyok otthon,igy mindennemű tanácsot szívesen fogadok.És persze előre is köszönöm szépen.
tulajdonképpen azon morfondirozok meik lenne a jobb: samsung s85 vagy technika sh 8360 -
G_ArchAngel #33449 idén érdeklődés hiányában elmarad... -
#33448 De gonoszak vagytok! Hisz karácsony van! -
G_ArchAngel #33447 bazz, nem figyeltem, rákattintottam a galériájára:((( -
#33446 Kapott kis büntit :)))) -
#33445 Hiányzott más a sok fasság, amit magából ont. :C -
G_ArchAngel #33444 babajaga is back:))))) -
#33443 De ez mi ez? Makró? -
#33442 Ja. Lehet.
Olyan is :D -
#33441 W T F? :D -
G_ArchAngel #33440 amúgy szerintem az ilyen tesztek többet érnek, mint a száraz, szájbarágós infóáradatok - emberközelibbnek is nevezném:) -
#33439 Na, asszem így jó a link. -
#33438 A D300-at Big G tesztelte :DDD -
G_ArchAngel #33437 http://www.photoanswers.co.uk/
mer'jó! -
#33436 Nekem most egy 4.5-5.6 80-210 Tamron objektívem van.
De ez lehet?:D
Mert akkor most meg vagyok lepődve!:DD -
#33435 Amugy lassan lehetne a topicot atirni: Digitalis es analog fenykepezogepek, valamint Grétsy László nyelvesz-szakkor :D -
#33434 amugy csak az kritizalja a tueles lencseket akik meg sosem szalltak le a buszrol! :D Szerintem egyikotok se tud repulni! :D -
#33433 Takumar 1.4/50 :D
Vagy tele kell? Sonnar 2.8/180, Sonnar vagy Pentacon 4/300 csak szerezz egy Psix-PK atalakitot (nekem van 2 is :P 1 sima 1 shiftes)
Amugy erdemes nezegetni a Tamron adaptallos lencseit is (foleg az SP-seket). Pl. a 5.6/300 az uber valamint a 8/500as a legjobb tukros. Es ha van masfajta rendszered akkor azokra is ra tudod rakni. -
#33432 Ha nyitnank egy topicot a magyar nyelv baromsagainak es mindegyik 1 hozzaszolas lenne akkor azt hiszem a felenel jarhatnank a gyujtesnek mikor tul szarnyaljuk a PC-s jatekoknak lealdozott topic hozzaszolasainak a szamat ^.^ -
#33431 mar korabban is irtam... en szeretem a humort csak nem ertem! :D -
#33430 A kivetel erositi a szabalyt!
Miert? Ez nem egy irtozatos f*szsag? :D :D -
DecenS #33429 baecon szalonna... gyűjtsünk még párat :)) -
DecenS #33428 műanyag fakanál, vasbeton talpfa.... -
Cat #33427 A röviditésekhez kapcsolódóan rengeteg ilyen van, a "CD lemez" kapcsán ha jóltudom nyelvészeti állásfoglalás is van, hogy ugyan elvileg értelmetlen, de ennek ellenére helyes, használható. -
Mityu91 #33426 Sziasztok!
Véletlen nem tudnátok segíteni megkeresni az alap CANOn progikat az EOS 30Dhez mert elveszett a cd és nem lehet letölteni a canon oldaláról csak a frissítést.
THX -
DecenS #33425 a szóviccet értem én, de hun a humorja nekije? ;-) -
#33424 Monny' egy példát!:) -
G_ArchAngel #33423 nem hinném, hogy a fény rajzol az érzékelőmre/negatívomra, inkább hiszek a kémiának és a mikroelektronikának...:P -
lál -
#33421 fotográfia szó jelentése megvan? :D -
#33420 Naés az: "odaexpóztam"?
BROÁF :D -
G_ArchAngel #33419 én mindig aggódom, hogy a kurvára tűéles objektívjeim összekarcolják az érzékelőt, mikor oda LEKÉPEZNEK <- ennek a másik megfelelője: "jó a rajza", namármost nekem egyik objektívem se rajzoljon... -
#33418 Ilyen a humorja neki :D
tueles:
röviditett angol kedd- Tue
megfigyelni alkalmas rejtekhely- les
;)
-
#33417 Btw ez a "tűéles" egy ki*aszott hiba a magyar nyelv mátrixában.
Mindenki tudja, hogy fasság, mégis mindenki használja... -
DecenS #33416 akkó mé csinál úgy mintha nem? :D -
#33415 Sztem érti ő :D -
DecenS #33414 jajaja!! tűéles és borotvahegyes :D:D:DDDD