48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Mityu91
    Ok már látom

THX a helpet:D
  • Mityu91
    :D de de a ha megnyomom elsötétül egy kicsit a kép és?:D:D::D
  • Gabo
    Rekesz beugrasztása?
  • 30Dani
    Nem mered megnyomni?
  • Mityu91
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem főleg Canon felhasználóktól, hogy az EoS pl 30D n mi alul a kis gomb!

De itt van kép is

Pirossal bekarikáztam!

THX
  • G_ArchAngel #33488
    300D minőségét adnák egy 300 USD-os vázban, ilyen olcsó, régi M42-es fixekkel népszerű lenne
  • G_ArchAngel #33487
    ha a kitobi 70-200/2.8 VR, akkor megéri...
  • Timber
    Sok sikert neki ^.^ Valaha egy Nikon D40 kit volt 300K valahol is?
  • Timber
    vicces lenne egy Praktica DSLR M42-es menettel ^.^ Na jo tudom volt Praktica Bajonett is...

Mondjuk egy Praktica DSLR pl. PK bajonettel (es nem PB)... nem is tudom... szamomra eletkepesnek hangzik! De ha a sajat bajonettjukkel jonnek ki... hat nem tudom... Sigma is "belebukott"
  • ivjoe
    3 hsz-szel előrébb, aszem Daninak is ugyanilyen Tokinája van.
  • efem
    nem bitorol valaki cropos vazhoz nagy latoszogu (10-12mm -es kezdoertekkel) obit? :)
  • Mityu91
    Ok akkor meg van a hiba mivel hóban cseréltem obt így valami kis kosz kerülhetett oda de utánna letisztítotam és jó lett valszeg ez volt a hiba!
  • G_ArchAngel #33481
    az err99 az objektív miatt jön elő leggyakrabban, ilyenkor elég egy ki- és bekapcsolás, és/vagy az objektív le- és felcsatlakoztatása, ha az sem segít, akkor lekell tisztítani a bajonetten és az objektíven lévő érintkezőket, ha már szinte folymatos az err99, akkor szervíz...
  • Mityu91
    Sziasztok!

Előszöris mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt így utólag is!

Továbbá megkaptam a Tokina(12-24) obit fantasztikus kialakítása van kifejezetten tetszik az AF és az MF közötti váltás a képminőség ég és föld a töbi obihoz képest(amim eddig volt, töltök fel majd képeket!

Viszont voltam ma kint fotózni és hirtelen kaptam egy "ERROR 99"-es hibát kivettem az akut és jó lett utána semmi gond igazából egy kicsit hozzá ütődött a gép a lábamhoz és azután jött a hiba de nem tudom, hogy ez mi kérlek segítsetek vagy diagnoztizáljátok a problémát!

Amúgy köszi a segítséget mert megvagyok elégedve nagyon az obival és hihetetlen jó ez a 12-24 látószög!:)
  • ivjoe
    De ez már sok energia. :C
    "de az oldalon nem lehet neki üzit küldeni"
  • BiG G
    "Olvastam a hirdetését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!" majd visszaír neked és jól be lehet oltani :)))
  • ivjoe
    Na jó, segítek:

Érdeklődő adatai

Név:

e-mail cím:

Telefonszám:
    Üzenet

*Üzenet Olvastam a hirdetését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!
    *Érdeklődöm a hirdetése iránt, elsősorban a termék állapota, ára, és garanciája érdekel.
    *Amennyiben meg aktuális a hirdetése, kérem jelentkezzen a megadott elérhetőségek valamelyikén!
    *Más termék beszámítása lehetséges az árba?
    *Részletfizetésre, hitelre van mód?
    *Barterre van lehetőség?

Felhasználó ellenrőzése
    Kérjük írja be a képen látható 5 karaktert (csak betű): Üzenet közvetítési feltételek elfogadása

Hatalmas lehetőségek állnak előttem. :)
  • ivjoe
    Akkor katt rá pls!
  • BiG G
    lehet :) "Üzenet a feladónak"
  • ivjoe
    Ilyenkor azért bennem van, h írnék neki, de az oldalon nem lehet neki üzit küldeni. :C
  • G_ArchAngel #33473
    legjobb vétel!
  • ivjoe
    Sigma EF-500 DG Super?
  • 30Dani
    Canon 430EX
    Sok variáció amúgy nincs.
  • Tikal #33470
    hello, milyen vakut ajánlanátok a canon eos400d-mhez? középmezőnyből, jo funkciokkal...
  • Lateralus
    Itthon jó nevű keleti márkából lett sokkal kevésbé jó nevű távolkeleti.
  • Blasta
    Oan meg má nincs :)
  • Blasta
    Hát én tom, de a bolt polcán a cimkére akkor is F4 IS USM volt irva, 188e-ért, ezé mondom. :)
  • DecenS
    konika? :)
  • ivjoe
    Hmm 315 az IS. :)
  • Blasta
    Vazze, akinek van még ideje és pénze, az mennyen el a Mammutban lévő extreme digital-ba és vegyen egy Canon 70-200 F4 IS USM obit, ugyanis kivan téve a polcra (én nem hittem a szememnek, de sietőben voltam, hogy megkérdezzem) br. 188e Ft-os áron, azaz valszeg véletlenül az IS-t elírták, mert a sima F4-es kerül ennyibe... :)
  • Blasta
    Pisztoss naon rulez :)
  • ivjoe
    Sőt, havernak van is egy. :)
  • ivjoe
    Létezni létezik. :)
  • Blasta
    DIGITÁLIS Praktika? :)
  • ivjoe
    Praktica? [praktIKA] :CCC
  • Lateralus
    'IKA' végződés női névként oké, de digitális fényképezőgépnél nem nagyon. :)

6,1-18,3mm objektív gyújtótávolsága. Nincs jó, meg rossz érték. Ha csak egy szám van, fix gyújtótávolságú objektív, ha kettő, akkor a két végértékét közlik (zoom objektív). 18,3/6,1=3 - vagyis 3x zoomátfogás.
    Kompakt gépnél ezen kívül nem sokkal többet mondanak ezek az értékek, az érzékelő tényleges méretének ismerete nélkül.

f/2,8-4,6 az objektív fényereje. Mennyire tudsz, gyengébb fényben is rövid záridőkkel fotózni. Ez például a belső térben, vaku nélkül, kézből fotózásnál lehet lényeges.
    Ha egy szám van és alacsony érték, az az igazi (ilyet nem nagyon találsz manapság), de amúgy minél kisebbek, annál jobb. Az egyik a 6,1mm-nél, a másik a 18,3mm-nél kapott fényerő. Szóval a zoom emelésével romlik. Amit írtál kb. átlagosnak számít ebben a kategóriában.

Érzékenység (kompaktnál): 800/1600="engem vegyél, Paraszt!"

Meg mindenkinek kellemes ünepeket is.
  • Dzsini
    ejjj :( gondolom pénz nem nagyon van javíttatásra/pótgépre egy ilyen út előtt...
  • Hangianix
    Koszi Dzsini, sajna ez lesz. A tobbit mar probaltam korabban, de egyik se segitett :( Marciusban megyek egy Jordani-Libanon-Sziria turara, de ugy tunik gep nelkul...
  • Pistike 007
    Na én is erre tippeltem
  • Dzsini
    meg találtam egy ilyet is, kívánom, hogy ne ez legyen: "I just had the same problem with my s2 is. All camera functions work, but takes "black" pix and all I see through the viewfinder/display screen is black. I, too called Canon customer service, and after some troubleshooting, they diagnosed it as a bad sensor."
    http://www.digitalcamera-hq.com/digital-cameras/canon-powershot-s2is_question.html?qid=3894