48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Loál János #33653
    BÚÉK, és BSzN GregSB.
  • daxan
    Ez egészen jónak tűnik! Köszi szépen!!!
  • efem
    canon G9?
  • Laox
    Panasonic FZ-50.
  • G_ArchAngel #33649
    nekem is több jót jelentett, mint rosszat, de az a kevés kellemetlenség jobban idegesít, mint egy halom reklám
  • daxan
    Sziasztok! Egy digitális fényképezőgépet szeretnék venni, de nem tudom milyet... ha lehet 120 000-nél ne legyen több... saját célra kellene nyaralások, természetképek, koncertek megörökítésére...Valami olyan kellene ami jó képeket csinál...
  • ivjoe
    Hmm, nekem sosem volt gondom az adblockkal, egy oldalt se hozott be rosszul, és szűrte amit kellett. :)
  • 30Dani
    adblock jóa
  • 30Dani
    mert használt
  • The Garrett
    :D elejen nekem is rengeteg bajom volt vele, amig nem értettem teljesen, hogy működnek benne a filterek, de azota már csak ritkán,1-2 oldalnál okoz problémát. Azokat meg inkább whitelistre teszem. :)

valamelyik nap megneztem a zindexet is adblock nelkul... hat rettenetes volt :D
  • The Garrett
    attol fugg miket fogsz fotozni. Enis megvettem pl a d80 hoz hasznaltam egy 55-210 telet (15e), de kb 1x volt a gépen szeptember óta. ( meg 1x mikor kiprobaltam)
    Erdemes tenyleg veiggondolni mire fogod használni a gépet, és ha javarészt olyan témákat fotózol amihez nem kell tele, inkább vegyél egy 18-55 ot, vagy egy kitobinal jobb minossegut valahol ebben a tartomanyban. Legalabbis en mostmar igy dontenek ha ujra vasarlas elott allnek. :)
  • G_ArchAngel #33642
    büszke lehetsz az adblockra, inkább kibírom a reklámokat, mint folyamatosan állítgassam, mert egy halom fotós honapot vagy Apple honlapját is összebarmolja...
  • G_ArchAngel #33641
    "In Stock"

csóró B&H
  • The Garrett
    iwiwen reklamok?

[firefox + adblock user] :)
  • Timber
    Allitolag a 2 helyett erdemes venni a Pentax SMC DA 18-250-est. Sok helyen dicserik es allitolag minosegben nem marad el a 18-55 es a 50-200-tol. Persze nekem nincs vele tapasztalatom de amiket lattam vele kepeket azok nekem tetszettek. Szerintem be is fogok ruhazni ra mert sokszor nagyon utalom a sok cserelgetest ^.^ Az egyetlen gond vele, hogy teleben picit lassu.
    Amugy a Pentax kitobik eleg jok. Csak a Canon 300D-350D kitobival tudom osszemerni mert azom volt. Na azt foldbedongoli nagyon csunyan (az eleve egy gyengebb kitobi), sokkal jobb a rajza ^.^ . A Nikonos kitobira van meg ralatasom (apamnak az van) es az is eleg jonak tunik.
  • efem
    majdbeszart,iwiwen a reklamot erdemes nezni "levelezo fotos tanfolyam " cimen
  • 30Dani
    kitobim -.-
  • Laox
    Ha K10D-t veszek, érdemes a 18-55 és 50-200as kitobikkal venni? milyen minőségűek az obik? vagy inkább ugyanazért az árért rendeljem ebay-ről jobb obikkal, de gari hiányában?
  • DJ RX7
    BÚLÉK.
  • Mityu91
    BÚÉK mindenkinek
  • Jano
    Én hosszú Ú-val kívánom ugyanezt. -.-
  • G_ArchAngel #33632
  • Blasta
    Köszönjük szépen, de tényleg, és BUÉK Neked és mindenkinek!
  • Tomo15
    B.U.É.K.!
  • Laox
    Blasta, amúgy gratulálok nektek, nekem nagyon tetszenek a tesztek és a hozzáállásotok, színvonalas. Úgyhogy kitartást :)
  • Laox
    Jaj tényleg, a 2 hozzászólás elolvasása után csak a Döme név maradt meg bennem, azért kérdeztem :)
  • The Garrett
    aki a laptop mogott matat a dereka alatt... utanna pedig vigyorog :D
  • ivjoe
    Na, melyik bontja a pezsgőt? :C
  • Laox
    Melyik srác Blasta? :)
  • Blasta
    Hát majdnem szétdurrant az a rohatt a Döme szövegének vége előtt, alig birtam benntartani :DDDDDD
  • ivjoe
    Pázze!!! Figyeljétek a Blaszta fejét, mikor a pezsgőt bontja! :DDDDDDDDDD
  • G_ArchAngel #33622
    Ennyi erővel lakjál panelben - azt nem nyomják, vegyél TATA-t, annak sem agresszív a marketingje, igyál-egyél Tesco gazdaságos termékeket, használj kimondhatatlan nevű koreiai és kínai műszaki cikkeket...

Elkell fogadni, hogy a legagresszívebb üzletpolitikát a legjobbak folytatmak, mert a csúcson nem maradhatnak máshogy - nem kell tetszenie, de átlag embert nem a 14bit-tel vagy keresztérzékelős AF-fel és D-lighttal lehet megfogni, hanem a gagyi szöveggel.

Te a Pentax mellett döntöttél, én a Canon mellett, mindkettőnk gépe jóval többet tud, amire a valós tudásunk mallett szükségünk lehet.
    Azt meg gondold végig, hogy egy agresszív Pentax hadjárat mire lenne jó: kapnátok sorba a gagyizoomokat és a hibás termékek aránya is megnőne.

Végül: az eladások, bevételek, felhasználók egyelőre a Canon/Nikon/Olympus-t igazolják, a többi cég legtöbbször annak is örül, ha előre tervezhet.
    Pentax is könnyen a Minolta sorsára juthat és a gépeiteken egyentúl Samsung felírat lesz. Sonynak is bejött, lehet a Samsung is meglépi. Panasonic/Leica-nak is kellett az Olympus "szövetsége", és Fuji sem lenne Nikon nélkül.
  • Laox
    Olvassatok vissza a topic legelejére, arról diskuráltak 2002-ben, hogy 3 megapixeles gépet vettek 300.000ért, és hogy milyen frankó :)
  • GregSB
    A szotyinak meg szamszungnak nincs agresszív márketingpolitikája, vegyé azt :D
  • Timber
    Nem kimondottan a markakkal van a bajom hanem a marketingjukkel. NVM.
  • Blasta
    Poor sony :D:D:D
  • The Garrett
    jah ez ertheto :D
  • Laox
    A hatékonyságával nincs baj, mivel a vaku erős, így mindent megvilágít. De sem az emberek, sem az állatok nem szeretik a kamera túloldalán.
  • The Garrett
    a nikon megoldása erre, az a kis világító fehér af segédfény nem a leghatékonyabb szerintem. Bár nincs összehasonlítási alapom a vakus strobis megoldással, szerintem a nikoné elég gyengén teljesít. Viszont ha rajtavan a vaku a gépen amiben van infrás segédfény, azzal erezhetoen hamarabb talál fokuszt a gép... vagy ezt csak bemeselem magamnak? :P (bar tudom hogy ezer +1 kulso tenyezotol is fugg, hogy tud -e fokuszalni ezen kivul :) )

jah de ettol még d80 a beszteszt! :D
  • Laox
    Köszönöm!