48078
-
#34573 Egy obid van? MF-ben? -
#34572 Nem javul meg tőle, viszont LV-ben működik, de ott is csak akkor, ha silent shooton van. -
#34571 Akksi ki-be? -
#34570 Megadta magát a 40D:\. Er 99-ír ki. Probáltam obival, obi nélkül is. Nem hiszem el... -
G_ArchAngel #34569 monjuk a billentyűzet két oldalán van az "a" és "o", így tényleg érdekes... -
Aspyrin #34568 Ejha, érdekes tájszólású emberek élnek nálunk(vateráról):
szép állapotban.. abjektívhaz kaptam használtan amit időközben eladtam... -
#34567 -
#34566 Canon 2008 tavaszi kollekció + EOS 450D bemutató + interjú -
#34565 A masik picit tobb infot ad :D es ami tetszik, hogy van benne Rotation Exif alapjan. Utaltam forgatni a fejem nemelyik okosan felrakott portre allasu kepnel :D -
#34564 kisebb, gyorsabb, jobbabb -
#34563 Exif nezegeto kis plugin Firefox usereknek.
Nekem tetszik :D Gyors, keveset eszik es csak plugin nem kulso progi (mint pl. Opanda iExif) -
#34562 Bernie Boston, R.I.P. -
G_ArchAngel #34561 szerintem Al-Kaidás arc volt az egyik fotón... -
#34560 még jobb, így jöhet a "törölték a kiszivárgott titkos tesztképeket" szalagcím :D -
G_ArchAngel #34559 törölték -
Aspyrin #34558 Már törölték is az oldalt, vagy csak a böngészőm vacakol? -
G_ArchAngel #34557 Lehet ezt okosan csinálni - lásd a nagy gyártók kiadott tesztképei...
Én azt sem értem, hogy egy sivatagban hogy lehetett ennyire alexpós képeket készíteni ilyen magas érzékenység mellett... -
#34556 akkor mindenki arról cikkezne, hogy vajon miért nem mernek tesztképeket kidobni... kell a cirkusz. -
G_ArchAngel #34555 Igen, ezt a kifogást olvastam, de ez megjelent a Nikon és Canon gépei mellett is, mégsem volt ilyen gyászos az eredmény...
Ettől függetlenül, akkor nem kellene publikálni... -
Aspyrin #34554 Please note that as the K20D that I used was a pre-production version, therefore these images do not represent the quality of the final production camera in any way. -
G_ArchAngel #34553 Én elsőre ezt néztem meg, de ha ISO 800 mellett ezt tudja, akkor most elkezdtem sajnálni a Pentsung-usereket...
Remélem csak a fotós volt a béna a és a kitobi gyenge...
Inkább nem is rombolom a K20D-ről kialakult képet, megvárom a normális teszteket... -
Lateralus #34552 Pantax K20D tesztfotók (új kitobival):
http://www.photographyblog.com/reviews_pentax_k20d_dubai.php -
G_ArchAngel #34551 Maestro, ebben a cikkben a K20D fejezet felett is K200D szerepel - javítani kellene...:)
-
Lateralus #34550 Majdnem 300D méret (!!!)
-
efem #34549 nemereszeld -
G_ArchAngel #34548 (belinkeljem?) -
efem #34547 nana! meg a vegen a baberjaimra torsz :D -
Mityu91 #34546 :)
ALO-DIE-Alonso Died
De ahogy nézem a teszteket nem Alonsó fog meghalni hanem a motorja de az elég gyakran:) -
#34545 -
G_ArchAngel #34544 így?
RAI - WIN
2ND - HAM
ALO - DIE
WIN - RAI
HAM - 2ND
ALO - DIE
WIN - RAI
2ND - HAM
ALO - DIE -
#34543 RAI - WIN
HAM - 2ND
ALO - DIE
az első kettő tetszőlegesen felcserélhető -
#34542 Majdnem akkora, viszont sötétebb mint a 30D-é (tűkrös megoldás nem olyan fényes mint prizmás)...
450D: 0,87x tükrös, 30D 0,9x prizma, 40D: 0,95x prizma
-
G_ArchAngel #34541 azért most már kiváncsi vagyok egy olyan képre, ahol
1., jpeg, ALO - OFF*, HTP - OFF
2., jpeg, ALO - ON, HTP - OFF
3., jpeg, ALO - OFF*, HTP - ON
4., jpeg, ALO - ON, HTP - ON
5., RAW-ból ami kihozható...
*(ALO - OFF nem azt jelenti, hogy Alonso kiesett) -
#34540 Auto Lighting optimizer: az én jpg-imbe ne nyúljon bele szvsz
Highlight Tone Priority: aláexponálja, majd visszahúzza
üdv a marketingrészlegnek! -
G_ArchAngel #34539 keresőre azt írják, hogy majdnem 30D méret... -
G_ArchAngel #34538 néccázdé újdonságai
Auto Lighting Optimizer
A feature that is starting to appear on the majority of DSLRs being announced is something along the lines of Canon's 'Auto Lighting Optimizer.' This processes photos after they've been taken to try to correct contrast and brightness to optimize the image.
Highlight Tone Priority
Another feature that made its first appearance on the 40D is 'Highlight Tone Priority' alters the way that the camera meters a scene so that it captures and retains more information in the bright areas of the image but risks more noise in the shadows.
akkor mostmár HDR alapból van?:) -
G_ArchAngel #34537 ez az ami Nekem kicsit felfoghatatlan, tudjak, hogy Nikon nyartol 960k kepponttal ellatott LCD-t hasznal, fel ev alatt nem tudtak reagalni erre?
mert ha nem lenne live-view, akkor lesz*rnam, de igy van letjogosultsaga...
a masik vicc az ISO 1600... -
#34536 Nájszos, a várható fícsöröket belepakolták. A nyikony helyében én most belapakolnám a magas-felbontású 3 incses LCD-t a D40 utódjába :D -
#34535 Hehe Pentsung, vagy Samtax :D
-
G_ArchAngel #34534 lesz?
már az!