48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Blasta
    Te G!
    Aludni azé tucc még, remélem?! :DDDD
  • Lateralus
    lapuló pentrox fanok a Dpreviewban.
  • BiG G
    elsőként bekerült két pentrox is, azér' figyelitek
  • GregSB
    Jaja, nekem legjobban az összehasonlító funkció tetszik.

Remélem hamarosan feltöltik sok tesztel az adatbázist.
  • G_ArchAngel #34689
    legjobb, szvsz
  • Blasta
    Jahogy, hát akkor ja :)
  • GregSB
    A Dpreview ma új szekciót indít:

Lens reviews
  • GregSB
    Ha van Nikonos obiparkod, akkor nyugodt szívvel vedd meg a D80-at. Nagyon jó gép, az utódja valszeg még jobb és még okosabb lesz, de jó fényképeket a D80-al is tudsz csinálni, az nem a gépen múlik hanem rajtad. Nézz meg egy foto-megosztó helyet, sokan még D70-D70s el is készíteenk csodás felvételeket a mai napig.
  • BiG G
    az amúgyis faszán néz ki
  • Roger6
    Nikon-os obikhoz faszán nézne ki egy Pentax...
  • Lateralus
    Tesztképek vele
  • Blasta
    Akkó végy majd 450D-t, vagy K200D-t.
    Esetleg most egy K10D-t.
  • Roger6
    Nemár! Csak augusztusban? Addig nem tudok várni... 2-3 hónap múlva szükségem lenne gépre, és pont a D80 utódra gondoltam.
  • G_ArchAngel #34680
    sikerült végre lekoppintani a TS-E 24/3.5L-t?

ami nem is baj, de jobb is lesz, mint a Canon - ez az ami inkább zavar:)
  • GregSB
    Na úgy tűnik D90 csak agusztusban lesz. Mindenki aki eddig vacilált mars D80-at venni! :D
  • BiG G
  • GregSB

• BiG G
    aranyos lurkód van :) tetszik a kontraszt: régi masina-fiatal kislány, illetve kislány-nagygép.
  • Timber
    Utanpotlas a Lapulo Pentaxos Mozgalom-ba. Lanyom ragaszkodott, hogy kiprobalja a Pentacon 4/300-at :D A jo megfigyelok eszrevehetik a hazi barkacs PK bajonettet az obin :D

Ps.: Csak ugy :P
  • Blasta
    "Mondjuk van róla szó (pletyka), hogy még idén lesz egy új Canon belépő a 450D mellé."

Ha ez megvalósul akkor meginterjúvolom a Latót újra :D:D:D:D
  • Roger6
    Uppsz... Igazad van. (De hát akkor sem tetszik)
  • Lateralus
    A 14-24mm olyan szinten penge, hogy beszarás. Fullframen, nyitva is alig van színhiba, APS-en meg el lehet felejteni. Mondjuk szerintem az új 24-70mm-es Nikkort is veri, pedig nem egy tartomány.

Nagyon jó ez a PC-E obi is, bár lerí róla, hogy a Canon TS-t másolták le. Lecserélték az őrörek 28mm-es PC obijukat.

Nem értem a Canon miért nem kezdi ontani az olcsó alap vázakat. Lehetne a 450D-nek egyszerűb, meg kicsit drágább változata is. Mindenki diffrenciál az alsó szegmensben, csak ők árválkodnak egy vázzal. holott itt kaszálnak a legtöbbet. Mondjuk van róla szó (pletyka), hogy még idén lesz egy új Canon belépő a 450D mellé.
  • efem
    meg a vegen megvalosuj az utopia, canon vaz nikon bajonettel :P
  • Blasta
    Má mér került volna át?
    A D40-ben és a D40x-ben is ezen az oldalon van, és ugye ezeknek a gépeknek az utóda a D60...
  • BiG G
    lol, egy pillanatra magától visszajött a régi Canoff-Nikon(Y) aláírásom... refresh és eltűnt... ironizál a fórum -.-
  • Roger6
    Ez a D60 úgy néz ki, mint valami játékszer. A módválasztó tárcsa is átkerült a másik oldalra, egy kézzel lehet irányítani az egész gépet. Lehet, hogy obi sem kell rá, magától csinál mindent...
  • BiG G
    szerintem pedig jól meglesznek egymás mellett, ahogy eddig is megvoltak :) nekem mint átlagfotósnak (nagyjából) teljesen mindegy hogy most nikonnal, canonnal vagy pentaxxal fotózok-e (szokott a kezembe kerülni mind).

btw, "a canoné voltak az emúlt évek"
  • G_ArchAngel #34666
    Nikon eléggé belehúzott az obifejlesztésbe, Canon nyaka körül egyre jobban szorulhat a hurok, már az is leírhatatlan szégyen, hogy a méregdrága L-es nagylátójuk felújított változatát ennyire elverte a Nikon új nagylátó zoomja, ráadásul EOS fullframe vázon...

ezek az évek nem a Canonról fognak szólni:(
  • Lateralus
    Mondjuk legkésőbb jövőre jön a D60x. 12-14 mpixellel, 11 fókuszponttal, Liveview-val.
  • Lateralus
    Hát ha a D90-et fenn akarják tartani a D80 utódnak, akkor csak a D10-D20-D30 marad. Vagy elkzdik aprózni D65, netán markoznak D60 mkII.
  • Blasta
    Hátja, sztem már gondban lehetnek.
    Jövőre kénytelenek lesznek új kategória megnevezést kitalálni
    (mondjuk Dután az E jön, de az az Oly betűje, akkor legyen F, de aztmeg a Sony használta, a G a Canon-é, na ott a H, tán az szabad még :DDDDD), máskülönben "ez a déhetven nemaza déhetven" és hasonló cuccok várhatók :D
  • G_ArchAngel #34662
    egész értelmes a Nikon számozási rendszere, jövőre jön a D10 ls D30?:)
  • Blasta
    Nemnyert :)
    A D40x utódja
  • G_ArchAngel #34660
    ez most a D50 vagy a D80 utódja?:)
  • Blasta
    Hát legalább már belépő gépben is van ISO3200
  • Lateralus
    Illetve bejelentették, még nem jelent meg.
  • Lateralus
    Megjelent a Nikon D60.
    Mondjuk nem sok újat hoz.
  • 30Dani
    a "hibás" képek világa sok fotósnak felüdülés lehet

Ezt majd mondom a rovatvezetőnek -.-
  • nikkel
    Köszönöm mindenkinek.
  • JINgLES
    kossz a tanacsokat :D