Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit láma üzemmód, de ha valakinek van cérnája, magyarázza már el, hogyan kell telepíteni a dng raw konvertert cs3 alá...
letöltöttem a plugint ugye... két file zip-elve. az egyiket az instrukcióknak megfelelõen bemásoltam a common files/cs3 plugin-ek közé.. eddig tiszta sor. de van ott egy .exe file is, ami mintha kötegelt file kezelõ lenne, vagy mi a szösz... na azzal mit kell kezdni? meg a cs3-ban hogyan tudom elérni a dng raw plugint (mert sehol sem találom...)
kösz
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Asszem megyek is intézni a vízumot 😛
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
thank you for helping us help you help us all
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Nekem úgy tûnik, kapott egy igen jó zajszûrõ algoritmust a váz, de az érzékelõ nem annyira zajmentes... 😞
En meg a Vivitart megtartom ... 15ert vettem es ahoz kepest szerintem eleg jo kepe van meg 2x-ezovel is. Ja amit nem irtam 😄 minden kep allvany nelkul keszult csak 'nekitamasztva' a konyha ablakkeretnek (nem kezbol) 😄
sonnar-os kép hányas rekesz?
http://gaborszantai.co.uk/
Sonnar 135, Tamron 300, Vivitar 400, Samyang 500 es mind 2x-ezve egy Miranda 2x-ezovel.
Eredmeny: Tamron es Samyang megy a vaterara 😄 A Sonnar pedig imadatom targya marad tovabbra is 😄
A második képet meg nem tudom hova tenni. 1/800-ad és mégis olyan mintha bemozdultak volna a fák.
http://gaborszantai.co.uk/
Opticamnél van választék Pentaxhoz, vagy nem nagyon érdemes (miattad 😄) elmenni hozzájuk?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ezeket honnan?
Kitobival mi lesz ezek után? <#gonosz1>#gonosz1>
1 db Tamron 28-105 f4-5.6 - autofokuszos es a kitobinal sokkal jobb 😄
1 db Samyang 500 f8 Mirror - ha' olyan mirroros ize 😄
1 db Miranda 2x-ezo 😄
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Amugy kb ilyesmi parkot tervezek:
Valami alapzoom (lehet Sigma 17-70 vagy Pentax 16-50) vagy egy "altalanos" (18-200 vagy 28-300)
Valami kozep zoom (70-300 vagy 100-300)
meg par prime:
Macro (Pentax DFA 100/2.8 macro)
Valami 300as (most van a Tamron de sajnos akkkora a CA-ja, hogy nem igazan jon be >.< ho vege fele szerintem lesz egy Sonnar 4/300)
Valami 500as (szivem szerint nem tukros ... de nem zarkozom el attol sem ... vagy is is 😄)
Pentax 1.4/50es
CZJ Sonnar 3.5/300 (mar meg is van 😄)
Egyelore ilyesmiket tervezek. De szerintem fogok vasarolgatni manual obikat es ami jo azt megtartom. Pl. a Tamron 300-ast el fogom adni sztem mert zavaro a CA-ja.