Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
Hat tobb uton 😄
Van ugye a Szondi utcai szerviz 😄 amirol senki nem hallott meg ...
Masik amivel probalkozni fogok, hogy megkeresem elso korben a Pentax.hu-s embert masodik korben a nemet Pentaxot, hogy ok mit mondanak erre (ha kell scannelem a garancia jegyet, a szamlat meg mindent)

Ami biztos ... a Camera Kft egy fillert nem fog latni tolem. Oszinten megvallva azt is ketlem, hogy kikuldtek volna a gepem. Azt meg meginkabb, hogy 72e forint lenne a javitas.

Ja es menetkozben a fogyastovedelemnek is kuldtem egy levelet ... valasz meg nincs.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Annyi a fõ különbség, hogy ezt APS-C gépekhez tervezték. Minden irányban kirajzolja a 180 fokot. A Peleng ilyen gépeken nem. 200 ezer Ft simán lesz az ára (114 300 yen)

Blasta
Hogy haladsz a K10D-vel, fejlemények?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Valami kiakasztó! 😊)
Btw Grécsi tnárúr ilyenkor holvan? 😄

Timber
Elvileg a Peleng is jo erre a celra nem? Es megiscsak van kulonbseg a ketto ara kozott ... Autofokusz meg... hat nem tudom van-e szukseg ra 😄 A Pelengen 20 centinel kezdodik a vegtelen 😄
Mindenesetre varom a vele keszult kepeket 😄 de gondolom lesz egy ara szoval engem nem hiszem, hogy erinteni fog 😄

Timber
ja ... jomonnya!

Off...
Elhiheted, visszafogottan fogalmaztam ahhoz képest, ami az elsõ reakcióm szokott lenni az ilyen hozzászólásokra.
Másrészt megadtam neki azt az információt, amit egy ilyen jellegû kérdésre lehet.
De ha már ennyire kioktató hangulatban vagy, ezt megteheted a többiekkel is, akik remekül elpoénkodtak a dolgon értelmes válasz nélkül...
On...

Galy
ezek a mai fiatalok...
Blasta
No offense, de szerintem 14 éves korban (fõleg 18 éves korban) már alapvetõ a kerek, összetett, értelmes mondatok, írásjelek haszálata, még egy fórumon is, pláne ha kérdez/kér valamit az illetõ, de ez csak az én véleményem.

Laox
Javaslom, hogy 30-35 éves létedre nem fölényeskedj egy 14 éves gyerekkel szemben. Majd neki is jobb lesz a fogalmazása, helyesírása az idõ elõrehaladtával. Kedvesen írta le, hogy mit szeretne, illendõ lenne ugyanolyan stílusban reagálni.

http://www.bulihely.com

Galy
E-1 rulez!
Mind a két gép jó. De azt, hogy neked melyik felel meg jobban, csak Te tudod eldönteni.
Ha van rá mód, vedd kézbe, próbáld ki mind a kettõt. Válaszd azt, amelyik jobban kézre esik.
Van egy olyan érzésem, hogy a Te esetedben nem a gépen fog múlni az, hogy milyenek lesznek a képek...

Javaslom, hogy miután elmélyedtél a helyesírás és a fogalmazás rejtelmeiben, olvass el néhány könyvet a fotózásról is.

Blasta
Hát nézd emberek vagyunk kinek ez jön be kinek az nincs joker fényképezõgép ami mindenki kedvence nincs olyan gép ami minden másik gépet magamögé utasitaná úgyhogy ne is kérj ilyet senkitõl itt a topikban mert ha én mondjuk azt mondom neked, hogy vedd meg a Elektrodigic gt-hr1-D4 gépet akkor rohansz megvenni mert én azt mondtam másrészt meg nem tudom a kommentembõl levágode hogy ha ugratunk is akkor azt miért tesszük esetleg elgondolkodhatnál irásjelek tagmondatok és értelmes összetett mondatok használatában esetleg komolyabban veszünk és ajánlunk megapixeles meg optikaizúmos gépet.

APS-C szenzorhoz tervezett cirkuláris halszem. Kis érzékelõn is kirajzolja körbe a 180 fokot:

http://www.dpreview.com/news/0711/07111402sigma45fish.asp

Palinko
hát ez így nem jó... jó lenne ha valaki megmondaná már hogy melyik a jobb a 2 közül? és akkor írja már ki a típust létszíves hogy biztos legyen és kérem hogy az írjon aki tényleg biztos benne mert a jobbat szeretném venni nekem a Canon PS-A720IS szimpatikusabb bár ennek sincs kihajtható kijelzõ de nagyobb az optikai zoomja mint az Canon PS-A720IS é és tetszik a kihajtható vaku. de ezek részletkérdések szóval aki tényleg vágja kérem hogy hasonlítsa össze sajnos összehasonlítást sehol nem találtam csak manuálisan tudja itt
http://www.canon.hu/html/termek/fr_termek2.html
kérem akkor egy hozzáértõ segítségét és tegy félre a humort mert van egy olyan érzésem hogy ugrattok. létszíves akkor a jobb típus nevét kérem a kettõ közül. köszönöm szépen a megértést és a sok hozzászólásom elviselését!
Timber
Csak nem a Gazdag reti ltpben levore gondolsz. Nekem a Panasonicombol ott mutottek ki a HotFiltert ... 😄 Egyelore panasz nincs a gepre ... de azert a K10D-t nem biznam ra ... bar meg O is szimpatikusabb mint a Camera Kft. 😄

Timber
es abban lesz zarido?

30Dani
egyik jobb mint a másik! :o

thank you for helping us help you help us all

Blasta
Janem, izé bocs.

Szal Második ránézsre az ELSÕ!! 😄

Blasta
második ránézésre a második 😄

BiG G
elsõ ránézésre is a második.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Palinko
na ok mostmár pontosítok szerintetetek melyik a jobb?
Canon PS-A720IS VS Canon PS-SX100IS-BK
gondolom ezek megfelelnek az elõbb leírt feltételeknek árban hasonlóba vannak
BiG G
ta-nul-junk meg ta-gol-tan és át-lát-ha-tó-an ki-fe-jez-ni ma-gun-kat.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

30Dani
vegyél canon hp kompakt olcsón nikon esetleg éleslesz makrómód pentax is jólehet de csak ojat amibe van megapixel

thank you for helping us help you help us all

te mondtad...

Palinko
jó oké összefogalmaztam,de ha te sem értesz hozzá hallgass.
a kutya mint gyorsan mozgó tárgy
LOÁL 😄😄😄😄DD

Palinko
sziasztok. szeretnék venni digitális fényképezõgépet eddig egy fényképezõgép volt tovább 5 percnél a kezemben az egy Canon Power shot A 610es kis huskymat fényképezgettem és õ ugrált szaladt minden és a kijelzõn elég élesek a képek nagyáól tetsizk de ez pár éve volt jó vétel most nem tudom mit éri meg venni nem szeretek keretet megadniolyan tippeket kérek ami ár érték arányban jó. családi fotózásról lenne szó kutyák fényképezése szóval a gyorsan mozgó tárgy lekapása jó lenne, akkor fontos nekem még az optikai zoom megapixel is legyen mást nem igazán értem... kérek felvilágosítás néhaány jó modellrõl ami jobb mint az A 610es de mégsem túlon túl drága 100kilótol azért ne legyen több remélem ez alatt is lehet jó gépet venni. gyártó mindegy én favoritaim LAIKUS KÉNT canon és samsung. na köszi aki segít egy kezdõnek!
Galy
kerekasztal megvan?
Danielmagua
Ja hogy a szondiban laksz. Vigyázz tudom hol laksz <#hehe><#vigyor2>

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

Blasta
Én a szondiban lakom, de nem ismerek ilyen szervizt (ami nem jelent semmit, mert nem szoktam sétálgatni az utcában 😄)

Szondi utcát ismerem, de szervízt nem😊
Dél-budán viszont van egy "garázsmûhely", vmi panelben, ahol úgy takarították ki anno a 20D-m, hogy a Camera Kft. elsírta utána magát - még az árnyékoló fóliákat és rosszul rakták vissza...

http://gaborszantai.co.uk/

Timber
A szondi utcas szervizet ismeri valaki? Megapix vagy mi a nevuk ... honlapot nem talaltam.

haggymá! nekünk teccö, geci<#hehe>

http://gaborszantai.co.uk/

Timber
Ez a szama kint van a Pentax.hu oldalon is 😄 Irtam mar neki levelet ... egyelore nem valaszolt.

Blasta
htx
jaja, arról totál elfelejtkeztem, engem is érdekelne pedig 😄

Loál János
Amúgy érdekes a cucc, még elhallgattam volna jódarabig.
Viszont nem kérdezted meg, hogy hogy tuszkolta bele a villanykörtébe a hernyót! <#wow3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
tudomtudom :SSSS

Loál János
Mosmá de. -.-

Loál János
Áz. 😮)

Galy
módosítassz tárgyakon bizonyos módosításokat! 😄DD
Galy
hja, 2-3 hónapig nem nyúlj borotvához! 😊
Blasta
Ennél durvábbon? 😊
Nem, mé kéne?
Leszel a sztájlisztom? 😄

Galy
amúgymeg: durva körszakállon nem gondolkodtál még el? 😄D
Loál János
Csátáp!

Galy
fú, komolyan nem ismered????

decziky
Loál János
8bit rokz, azsl.

Blasta
<#vigyor5>

Loál János
Miféle 8bites háttérzene ez? <#smile>

Blasta
Mészap*csába 😊))))))))))))))