48078
-
#35774 [vedt: 85/1.8-at, hangosan élvez] -
#35773 G_ArchAngel: "Kalocsay Károly (06-30-948-20-54)"
-
#35772 Pana TZ2 -
#35771 htxvm -
G_ArchAngel #35770 uh, Kalocsay Karoly javit obikat jol es baratsagos aron, szerintem Daninak megvan az elerhetosege... -
#35769 AF-es obit javítanak valahol?
Leejtettem a filmes Pentaxot, és elkúródott az obi. A blende egyik lamellája nem mozog, és az AF is csak szenved. :-C
Párezret még azért szánnék rá. :-| -
mikrofonhead #35768 Szóval valszeg kampó lett benne valami.Csak mert abszolút nem értek hozzá.Okés akkor marad a szervíz :/ köszi -
#35767 Mit tudtok ajánlani ultra kompakt kategóriában max 50.000 Ft-ért? -
G_ArchAngel #35766 nem akarlak elkeseriteni, Te mindent megtettel, amit tudnak barki neten keresztul tanacsolni (s mivel egyikunk sem tavgyogyito), szerintem keresd fel a Panasonic markaszervizt... -
#35765 igen, én :)
köszi a véleményeket :) -
mikrofonhead #35764 Persze hogy feltöltöttem de attól még szerintem ha gépre dugnám akkor érzékelnie kéne...másikat is tettem bele de úgyse.Nem is villogott h le fog merülni :(
VKI PLS HRLP!!!
Nagy gondba vagyok.Van egy digitális fényképezőgépem, egy Panasonic DMC - LS60 és épp fényképezgettem és nézegettem a csinált fényképeket amikor is egyszer csak üres fekete lett a képernyő (nem olyan fekete mint mikor ki van kapcsolva)és se kép se hang.Az elemek kiszedésével sikerült "kikapcsolni" de nem kapcsol be és az objektív se húzódik vissza.1 gb KIngston SD kártya van benne.Sürgősen kéne a segítség.A gépre is megpróbáltam feldugni de semmi reakció :( légyszi segítsetek! -
#35763 Az utóbbi! De ne vedd a szivedre :) -
#35762 ellenőrzéssel mire gondolsz? egyszerüen feldugom gépre a fényképezőt, és két jpgem van. egy jpg és egy jpg(1). Ha csak simán rawra van állítva akkor nyomja rendesen a rawot hálisten. -
#35761 Egy nagy könnyebben eladható, mint két kicsi. Meg vagányabb :) -
#35760 Secure Digital Holly Shit! -
G_ArchAngel #35759 most SDHS vagy SDHC?:) -
#35758 nemszótam
Secure Digital High Capacity -
#35757 SDHS rövidítés uccsó két tagja mit jelent? (mer hülye) -
#35756 Nekem 4db 512-esem van, meg 1 1GB-os. Hely van, a kártyacsere meg még sosem akadályozott. -
G_ArchAngel #35755 beszmac-en is Te kerdezed Canon topicban?:)
ket kisebbre egy szavazat - en is ket "kisebb" Sandisk Extreme III-at hasznalok egy nagy helyett, pont az miatt, amit irtal... -
#35754 Egyébként mi a véleményetek, több kicsi memoria kártya pl 2GB vagy egy nagyobb? A több kicsi mellett nekem most azt szolna ha pl bekrepál a kártya ne vesszen minden, bár pl most nézem hogy a sandisk 2 vagy 4GB-s extreme III között joformán semmi árkülönbség, de pl egy nyolcas már nagyon drága, nem is vennék épp az esetleges bukás miatt... nos? :) -
#35753 FotoTV - beszélgetés a Pécsi József Ösztöndíjasokkal -
efem #35752 nekem gyári, első szériás 30d van, ott gyönyörűen kapok raw+jpeget. 30d-n ellenorzod, v gepen? -
#35751 inkabb megbizhato helyrol vegyel. -
#35750 memoria kártyát rendelt már valaki ebay-ről? egy sandisk cf extreme III kellene, de sok a hamisitvány, amire fel is hivják a figyelmet, szoval elég nehéz választani eladot :) -
#35749 Nem tudjátok miért van, hogy ha 30D-ben, ha beállítom, hogy jpg+raw-ot fotozzon, akkor ahelyett, hogy ezt csinálná, csinál két ugyan olyan jpg-t. Lehet, hogy ez firmware frissitéssel kell h megoldódjon, vagy miért lehet? Elég idegesítő így. -
#35748 persze hogy elmondom, de en kulfold vagyok, de bisztos talalsz mashol is, szoval itt vetem, kb. 125euroba jot ki. -
#35747 Elmondod hol, mennyiért vetted? -
#35746 nah meg van a Nissin Di622 vakum, kb. a Canon 430EX erejet tudja, gyorsabban tolti fel magat mint a canon. holnap ha lesz idom tesztelgetem tobbet. -
#35745 Az akksit feltöltötted rendesen? -
mikrofonhead #35744 Sziasztok!
Nagy gondba vagyok.Van egy digitális fényképezőgépem, egy Panasonic DMC - LS60 és épp fényképezgettem és nézegettem a csinált fényképeket amikor is egyszer csak üres fekete lett a képernyő (nem olyan fekete mint mikor ki van kapcsolva)és se kép se hang.Az elemek kiszedésével sikerült "kikapcsolni" de nem kapcsol be és az objektív se húzódik vissza.1 gb KIngston SD kártya van benne.Sürgősen kéne a segítség.A gépre is megpróbáltam feldugni de semmi reakció :( légyszi segítsetek! -
G_ArchAngel #35743 Panaszkodik TiZi5 rivjuH -
#35742 Igazodnak a miniatűrizálási trendy cukysághoz, és kisebbre vették a pentaprizmát, így már elfér benne a vaku is! -
#35741 Persze nyilván elhiszem hogy gyorsabban feltölt, és két és félszer erősebb, mint az 580EXII -.- -
#35740 Biztos hogy megy digin? Ebay, vagy valahol árulják is? -
#35739 kb. fele anyi mint egy Canon 430EX ... nem tunik rosznak, mukodik slave modban is -
#35738 mennyi? -
#35737 a következő lépés a digitális zúm lesz. -
#35736 van valakinek tapasztalata ezel Nissin Di622 ? -
#35735 A 20 ofkorz. Hogykérdezhetsz ilyet? :D