Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
😄 sok sikert!
(amugy ez csak a szokasos net-kabare ami altalaban minimum heti rendszereseggel kialakul egy forumban 😄 szerintem inkabb szorakoztato 😄)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

30Dani
Segítségre szorulsz (nem csak nyelvtanból):

a fárad az ige, képzõvel fáradság fõnév
a fáradtságnak nincs igei alakja, mert nem is lenne értelme

fáradtságot nem szoktak venni az emberek, az jön magától, és szar dolog is. fáradozni viszont lehet.

<4,6-os átlaggal érettségizett, amikor még nem ez a kamu érettségi ment>

thank you for helping us help you help us all

Mi?!
Én ha tévedek MINDIG beláttam, elõbb vagy utóbb, de itt szó sem volt ilyesmirõl.
Személyeskedést emlegetsz?
Olvass már kicsit vissza, ha nem esik nehezedre. Teljesen korrekten kommentelek, erre jön blasta és belémköt, lemesterez, miegymás.
Kérdezem én akkor: én kezdtem vagy sem?!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nem vagy Te szcientológus véletlenül?

http://gaborszantai.co.uk/

Timber
Az adott gyarto weboldala nem rossz infot ad, hanem marketing infot 😄 De ezek szerint a reklamok sosem ferditenek egy kicsit es probaljak a termeket minel tobb tulajdonsaggal felruhazni ... ugye? 😄 Es akarmennyire is nem tetszik, a gyartok honlapja a legolcsobb reklamfelulet 😄

Húh, azthiszem elharapodztak a dolgok. MEgköszönöm a hasznos pár hozzászólást és ellépek körülnézni a piacon a pénztárcámnak megfelelõ tekerõs gépet.

THX és minden jót mindenkinek!
a gyártó weboldala korrekt, de akkor írd már oda legközelebb, hogy "digitális, ami az érzékenység emelésével jár"

Tényleg úgy kellett volna kérdeznem, sry ~~

Gyarapítottad amúgy sem túl bõ szókincsed a faszkalapossal?
Hajrá, lehet még belõled valami.. 😄

Timber
O egy arkategoriaban kert tanacsot es leirta azt a harmat amit O kinezett. Ezek utan te olyan szempontok alapjan valasztottad ki a harombol az egyiket, amelyek nem feltetlenul voltak valosak. De pl. mi van azokkal a szempontokkal amik egy fenykepezogepnel szamitanak? Kepminoseg, zoomtartomany stb. Az indokaid kozott egyetlen egyet erzek elfogadhatonak es ez az f2.8 vs f3.5
Ami viszont mar tenyleg minosit egy embert, hogy miutan tobben is felhivtak a figyelmed a tevedesedre, te nem elintezed egy Mea Culpa-val hanem nekiallsz vitatkozni, harcolni a magad hamis igazsagaert es utana atmesz szemelyeskedesbe.

The Garrett
nem éredtségi? 😄D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

30Dani
Loál, te faszkalapos.
Már megint tévedésben vagy, de azért csak személyeskedj.

Galy
na lehet lépni....htxvm
De a pana nem az az árfekvés.
Úgy látszik az analfabétizmusnak bõven akad tagja itt is.

Nagyon sajnálom, hogy ha valóban rossz infót szolgál az adott gyártó weboldala, de még mindig nem én tehetek róla, ha úgy is van!

Steve's-t én csak a forgatható quicktime animáció miatt szoktam nézni😊

"Melyiket ajánlanátok? Esetleg tudtok ilyen árfekvésbe jobbat?"

de semmi probléma, van aki már 8 évesen tudja értelmezi az írott szöveget...

Érettségi megvolt már?

Timber
Es a Steve's Digicam akkor az FC Barcelona? 😄

Te figyi, itt még mindig nem arról van szó, hogy TE mit gondolsz, hanem arról, hogy batairoland tanácsot kért gépvásárlás(gy.k. HÁROM géptípus) ügyében.
Vágod már, vagy tényleg ilyen nehezen értesz meg dolgokat?

Timber
Latom veszed a faradsagot, hogy meggyozz 😄

Galy
fáradtság-ra szavazok
asszem tudom miért ez a nick-ed, máshogy Téged nem lehet kibírni...

"Nem érdekel, hogy honnan tájékozódól, de ne szólj be nekem azért, mert olyan napod van.."

A dpreview olyan a fotózást akármilyen szinten kedvelõk és mûvelõk között, mint a Real Madrid a labdarúgás világában: nem kell kedvelni, de vitathatatlanul a legnagyobb szaktekintély...
10 emberbõl kilenc ott keresi az infókat, a 10. Te vagy...

Timber
Me' kene alternativa ha egyszer az FZ50 az ku'va jo? 😄

Amugy szerintem azert alltak le az FZ50 alternativakkal mert manapsag a beleposzintu DSLRek ugyanaz az arkategoria es azert sokkal jobb kepminoseget produkalnak.

Blasta
😊)))))))))))))))))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

30Dani
A(z) ""veszi a fáradságot"" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 17 400 találatból.
A(z) ""veszi a fáradtságot"" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 14 300 találatból.

Ez engem igazol annak fényében, hogy sokak szerint az elõbbi nem is létezik 😊

Blasta
Te figyi, én pár posttal lejjebb a sráûcnak egy Pana TZ2-t ajánlottam, fogalmam nicns mirõl beszélsz.

Galy
Blasta
(bevallom kicsit azé izgulnÁK) 😄

Persze most is igazad van. Mindenki hazudik!
De azt még mindig nem árultad el, hogy mitõl lenne jobb a konkrét 3 gép közül a fuji. Azon kívül, hogy a fotós világodban mit hogy nevezel és én milyen szemét félrevezetõ vagyok, azon kívül mást nem hallottam a témában tõled.
De ez itt már lényegében nem is számít, mi?

Blasta
Sztem is helyes a "fáradtság", de talán ha Grécsi tanárúr megmondaná a frankót... 😊))

Timber
igen csak az egyenlore az helyes ... csak mast jelent 😄

The Garrett
faradtsag az 😊 > fáradtnak lenni...állapot.
fáradnak lenni... ilyen námvan. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Timber
Vigyazz nehogy sokan ertsenek egyet vele! <#eplus2><#idiota>

Blasta
Tökdúrva, nincs a piacon jelenleg az FZ50-nek alternatívája.
A Fuji S9500/9600/6500fd gépek sehol nincsenek, legalábbis a nagyobb kereskedésekben (edigital, mpixel, fotomarket) eltûntek.
Gyakorlatilag az FZ50 jelenleg az egyetlen megvásárolható Bridge kamera a piacon. 😊

30Dani
Nade az egyiket alapból gyakrabban használják, a másikat meg sokszor rosszul írják. Egyelõre vs egyenlõre kategória.

Lolmá'

Timber
Ebben biztos vagy? Origo kereso: faradsag - 5820 talalat, faradtsag - 26100 talalat. Nem mondom, hogy nincs igazad, de en is faradtsagnak irnam O.o

Blasta
Elsõ gépnek sztem ne vegyél használtat, lévén nem értesz hozzá, fogalmad se nincs hol és mivel fognak átvágni. Maximum vigyél magaddal a vásárláshoz valakit aki 100% ért a gépekhez.

30Dani

Blasta
Kérdezzük meg errõl a többieket is? <#hehe>

Nem tudom. Nekem vannak fentartásaim a használt gépekkel 😞

Ha lehet újat vennék. Megpróbálok pécsett körülnézni hátha találok valamelyik boltban s6500-at. E felõl mindenkinek jó volt a véleménye.
Szánalmas vagy.

Blasta
Nem azért szóltam be, teljesen nyugis a napom, de komolyan.
Azért, mert folyamatosan okoskodsz és közben félrevezeted azt aki nem ért hozzá. Nyilván nem szóltam volna, vagy nem így szóltam volna, ha 1x történt volna meg, de már olvashattunk tõled cifrákat "gépajánlás" ügyben, szóval visszább az agarakkal nálad is ha erre kerül legközelebb a sor.
Na peace, mentem ebédni.

Timber
Oke, csak ha ezt vesszuk alapul akkor a Fujik is kepstabilizaltak, hiszen azoknal is van Auto ISO. Es akkor itt jon kepbe, hogy a Fujiknak jobb a kepstabilizatora az Olympusnal, hiszen magasabb ISOn kevesbe zajosodik! Tehat akarhogy vesszuk az a kijelentes, hogy "A felsoroltak közül az Olypmus nagyobb tudással bír: ... -az oly képstabis!" mindenkepp feligazsag. Hiszen ha elfogadjuk, hogy az ISO emelessel elert rovidebb zarido elfogadhato mint kepstabilizacio akkor ezt a Fujik is tudjak, tehat az Olympus itt semmivel nem tud tobbet ... de inkabb ne fogadjuk el, hogy ez valos kepstabilizalas 😄

30Dani
fáradság

Blasta
Ez nem nyelvtan te segg!
NEM NEVEZÜNK KÉPSTABILIZÁTORNAK OLYAN MEGOLDÁST, AMI CSAK AZ ISO ÉRZÉKENYSÉGEN EMEL!!!
Anno pl. a dpreview ezzel kapcsolatban nyilatkoztatot is adott ki, miszerint õk továbbá nem tekintik a marketing gépezetek által "képstabilizátornak" nevezett érzékenységnövelõ megoldást a tesztjeikben képstabilizátornak. Kétféle valódi stabi létezik: az optikai és a CCD-s.

A többi marhaságodra meg válaszoltam, joccakát.

Nem érdekel, hogy honnan tájékozódól, de ne szólj be nekem azért, mert olyan napod van..
Vettem a fáradtságot és megnéztem mind a gyártó, mind a magyar forgalmazók honlapjának egy részét, és így próbáltam tanácsot adni, nem kútfõbõl..
Szóval visszább az agarakkal legközelebb, htx.

Timber
Valamiert ez a gep eleg nehezkesen szerezheto be ... korabban tele volt vele minden bolt, mondhatni sikerdarab volt 😄 Talan emiatt is hamar kifogytak a keszletbol. 75e-ert most a Digitalmix-nel lattam valamint az LS Computernel 'van' 77e-ert. Vagy ha igy nem szerezheto be akkor meg mindig ott az EBay 😄

30Dani
Vegyél picit vissza. Fujit nem ismerem, de a hasonló felépítésû Minolta Z1-emre adapterrel lehetett szûrõt tenni, gyanítom hogy ez itt is mûködik.
Magas ISO meg nem stabilizátor, elég ha a marketingesek próbálják beszopatni a vevõket, nekünk nem kellene.