Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://gaborszantai.co.uk/

jahm: fáradság/fáradtság, mindkettõ helyes.
magyar helyesírás szabályai 187. old.
- fáradság (=fáradozás), fáradsága
- fáradtság (=fáradt állapot) fáradtsága
s6500: vásárlás elõtt javaslom megnézni, hogy magas ison is elviselhetõnek találtatik-e a szemcséssége, részlettelensége. lehet, hogy csak az én dslr-hez szokott szemem miatt, de kiábrándító a képminõsége már iso200-on is. hiába raw konverzió, élesítés stb.
Szóval?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Mert ez ugye mindidáig nem történt meg, igaz?
A mindent magadra veszel meg röhejes a ti szátokból.. Pár napja egy nagyon gyenge kis poént engedtem el "nemhaverotoknak", és egybõl jött az osztás, pedig ott aztán tényleg semmi nem törént.
Természetesen nem véletlenül vagyok téma, hiszen alapvetõen én vagyok az egyetlen itt, aki nem bólogat akkor is, amikor nem kell..
Megsérteni nem fogtok, ahhoz, hmm, túl nagytudásúak vagytok 😉
Pentax K20D / K200D pletyka
De ha nem vagy elegge informalt a dolgokkal kapcsolatban akkor ne adj tanacsot. Ha meg ugy erzed, hogy a gyarto honlapjan megnezni az eleg informacio ahoz, hogy jol informaltnak erezd magad akkor ugy erzem megtalaltuk a tokeletes marketing-balekot 😄
Vegezetul pedig ajanlom Valerus Santus Gyogyito Webgombjenek hasznalatat a szamodra, hiszen a gyarto azt allitja, hogy mukodik stressz csokkentesere es az idegrendszeri megbetegedesek kezelesere is!
Illetve fogadjunk meg egyutt egy tanacsot: Arguing over internet is like running in special olympics. Even if you win, you're still retarded. 😄
Ismét mondom: sem a képstabi, sem a fénymérés, sem a szûrõkérdésben nem volt igazad, félrevezetõ infókat adtál, normálisan rádszóltam, hogy ugyammá.
Nárcisztikus hajlamû emberke vagy, minden szart magadra veszel és követeled a saját igazad, igy volt ez mindig is... Folyton ez van ahogy szokom látni, nem véletlenól vagy PONT TE teritéken most is...
Nem megsértõdni kell meg eljátszani a nagyhalált, hanem felfogni, értékelni, máskor nem hülyeséget "segiteni" és kész.
Na ha gondolod folytathatjuk innen, vagy szépen elhallgatsz és folyik tovább a téma ontopik.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
2. Battlefield 2
3. Need for Speed Pro Street
4. CRYSIS
5. The Witcher
6. Digitális és analóg fényképezõgépek
7. XBOX360
8. F1CHL - Retro
9. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
10. SilkRoad Online
gyerünk folytassátok a vitát😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
"Szia!
A felsoroltak közül az Olypmus nagyobb tudással bír:
-Fényereje(rekesztartomány) jobb, mint a Fujiké(f2,8 vs. f3.7)
-fénymérésben is erõsebb (+szpot+dig. esp)
-az oly képstabis!
-a Fujira nem tudsz szûrõket rakni
Egy megapixellel gyengébb az Oly, de ez igazán nem nyomós érv szvsz."
Nezzuk mondatonkent:
"A felsoroltak közül az Olypmus nagyobb tudással bír:"
Ez az altalad levont tanulsag melyet kijelentettel, de a legkevesbe sem allitottal. Ertem.
"-Fényereje(rekesztartomány) jobb, mint a Fujiké(f2,8 vs. f3.7)"
Az egyetlen igaz allitas. Nincs is ertelme tovabb elemezni 😄
"-fénymérésben is erõsebb (+szpot+dig. esp)"
Meg tudnad mutatni, hogy a Fuji eseteben a gyarto hol allitja a honlapjan, hogy az ove nem tudja?
"-az oly képstabis!"
Meg tudnad mutatni, hogy a Fuji hol allitja, hogy nem rendelkezik kepstabilizatorral? Ha az Olympusnal elfogadod, hogy az ISO emeles kepstabilizacio akkor ugyanezt a Fujinal miert nem? Csak az egyik Auto ISOnak hivja a masik Digital Image Stabilization.
"-a Fujira nem tudsz szûrõket rakni"
Szinten varom hozza a linket ahol a gyarto allitja ezt. Ellenben amit latni, hogy a Fuji gepeken fel van tuntetve a szuromeret az objektiven.
Tehat amit en le tudok szurni ebbol az egeszbol:
Az olympus eseteben megnezted a gyarto honlapjat majd az ottani marketing featureknek bedolve tettel kijelenteseket (nem allitast! 😄) ellenben a Fuji eseteben ugyanezt mar egy 3rd party oldalon, a Pixinfonal tetted meg. A tanulsagot pedig ugy vontad le, hogy nem neztel utana, hiteles, informaciokban bovebben ellatott oldalakon. Arra mar nem is akarok kiterni, hogy a szempontjaid a fenykepezogepek osszehasonlitasanal igencsak kritizalhatoak. Nekem sokkal inkabb szamit az, hogy milyen a kepminoseg vagy mennyire zajosodik magas ISOn mint az, hogy van-e benne marketing kepstabi vagy nem.
Vegezetul pedig szeretnem visszavonni, hogy en legyek a Torgyi mert a viselkedesed alapjan sokkal inkabb megfelelsz a szerepre mint en valaha is fogok 😄
Ui.: Szerintem ha sokkal korabban abbahagyod ezt az ertelmetlen hisztit amit itt lerendezel akkor sokkal kevesebb 'serulessel' meguszhattad volna ezt az egeszet.
mivel jószándékúan akartál segíteni az oké, de már annyi ideje kattingatsz és járod a fórumokat, fotós oldalakat, hogy ennyi infó rád ragadhatna...
(ui: a digitális zoomnak sem szoktunk örülni, nem is említjük pozitív tulajdonságként, éppígy a digitális képstabit sem...)
Igen, én állítottam a gyártó adataira hivatkozva!
Ha példának okáért a upc azt mondja, hogy 10MBites netet szolgál és ezt belinkelve összehasonlítom mondjuk a T betûs adsl-el, és abból az derûl ki, hogy a upc gyorsabb, akkor abból levonva a tanúlságot kijelenthetem, hogy melyik a nyerõ.
De ez NEM JELENTI AZT, HOGY ÉN ÁLLÍTOM, hanem a CÉG.
Világos végre?
Ha megtévesztõ az adat, az nem az én saram.
Konyorgom ha mar mas altal irottakat nem vagy kepes ertelmezni akkor legalabb azt amit te irtal, azt legyel kepes!
Mintha a parlamentben ülnénk..
Mondanál példákat is esetleg, ha már enyire terítéken vagyok.
A fáradtságra visszatérve pedig: azért fáradtság, mert a fáradt melléknévbõl származtatjuk a szót, nem a fárad igébõl(szvsz).
Például:
-dagad / dagadt/ dagadtság.
De megígérem, hogy holnapra megválaszolom korrekten a dolgot, délután úgy is mennem kell a trefortba.
(nyelvtanból 5ösre érettségiztem 😊)
thank you for helping us help you help us all
Ideális célpont vagyok akkor is, ha hivatalos infókkal szolgálok, mert ugye én folyton csak hazudozom, félrevezetek, satöbbiek.
De már megszoktam.