48078
-
#36055 Félreértettél.
Fuss neki megint :) -
#36054 manuál szempont :)
Ha ez a véleményed a 3 felsorolt gépről akkor köszi, tovább ne is fáraszd magad. Nem értem miért baj hogy vannak emberek akiknek nincs igényük dslr-re és nem érdekli őket mekkora objektivet tekersz a gépedre, nekik csak a nyaralásra kell, meg egymást fotozni, vannak még ilyen emberek...talán nem is baj hogy nem merülnek el mindenféle technikai szarban.
Igazábol szar minőséget tényleg nem ajánlanék, de nem is érdekel melyiket választja, ugyis ő dönt az alapján melyik tetszik neki, ilyenkor más ugyse számít, de azért mégis hátha tudom befolyásolni, hamáááár....
a kérdés inkább az hogy a három rossz közül melyik, esetleg valakinek tipp egy negyedik versenyzőre, ebben a szegmensben.
Ha félreértettem a segítőkészséged akkor én kérek elnézést. -
#36053 Szokásos sztori, ismerős megkért hogy ajánljak neki gépet. Remek. Nincs semmi igény, városnézős, nyaralós, kocsmázós téma, manuál nem szempont, csak legyen minél kisebb, szar minőséget nem akarnék rásózni. 60-80 ezer körüli keret, nem döngölt padlón alszik, de nem is érdekli különösebben a téma.
Tippz? -
#36052 Pont szerencséd van :DDD -
#36051 Áhh már mind1 az a 2k ide vagy oda. -
#36050 canon powershot 590IS, véleményetek erről gépről? egy barátomnak kellene, nyaralások, család stb... ami neki még bejön a nikon s200 de az más kategoria, akkor már inkább powershot... vagy panasonic tz4 de az már joval drágább.... -
#36049 Kérdezés az eladótól. Fent a baloldali zöld sorok között kell ilyet kereseni úgyemléxem. -
efem #36048 en vettem inkabb tizeniksz ezeré radios vakukioldot, igaz itt nincs ettl, de kit erdekel? barmelyik kozeperintkezos vakut elpattintja -
#36047 Miért vennéd meg a 8000 Ft-on álló cuccot 12-ért? 10-ért bármikor veszel egyet. -
#36046 Nem nagyon Vateráztam, még de itt az írja, hogy csak készpénzt fogad el. Hogyan tudok hozzászólást írni a termékére? -
#36045 Huhh a 12000ft-t még nem is láttam szerintem holnap rákattintok a "Elviszem"-re. -
#36044 Akk 2:1 a 400D-nek , mégvalaki :D -
#36043 Ez igaz, a jó helyzetfelismerés szükséges:
Ezt a barátom csinálta kompaktjával, jó pillanatot látott meg:)
Nekem is van kompaktom,és a legnagyobb hátránya hogy nincs zár és rekesz választás, és ez korlátoz néhány képnél.
Szeretnék még jobb fotókat csinálni, technikai akadályok nélkül. -
#36042 Szerintem meg 400D, kessbek után 100 ezerből kijön egy új gép, egy-két év garral. Kezdőnek az is bőven jó pár évig. -
#36041 Lehet mindig jobb gepet venni, csupan penz kerdese, csak ha keves a penz, es nem divatbol vasarol az ember, akkor jobb inkabb utana szamolni;) Egy olcsobb obi problemaja hamarabb "meglatszik" a kepen, mint egy jobb gep elonye;) Es a normalisabb obik dragabak mint a gepek;)
Sajnos nincs olyan, hogy tokeletes valasztas, az idovel, a tapasztalatokkal egyenes aranyban nonek az igenyek, aminek csak a penztarca es a jozanesz szab hatart;)
Fenykepezni egy jobb kompakttal is lehet, egy jo fenykepet elsosorban nem a minosegerol hanem a tartalmarol lehet megismerni;) -
#36040 Ezért kérdeztem, mert egyszer van pénzem fényképezőre egyelőre szakközépiskolai éveiem alatt (még 2 év van), és hosszú távra kell.
Megpróbálok aprokból vagy Ebay-ról vadászni egy 30D-t jóáron , 100k környékén. -
#36039 30D
A 400D "kinovod", a 40D es utodai meg ketszer annyi (lesz). Persze jobb a 40D, de meger-e ketszer annyit?! -
#36038 Csak az izgat, hogy a kettő majd egyárban van. És h hosszú távra melyik lenne jobb? (min 2-3 év) -
#36037 Még pár -
#36036 Itt van 10-ért -
#36035 Ha kezdő vagy felesleges a 30D. Szerintem vegyél újonnan 400D-t, a kezdetekben bőven elég lesz, majd a későbbiekben beruházol egy jobb gépet (40D, vagy utódja). -
#36034 indexen a fotós adok veszek fórumban nézz körül, vagy írj oda egy hirdetést, ha lesz ilyen árban obi, akkor ott 100% hogy találsz.
(btw milyen gephez kell? :P )
(és erre szokták válasznak, hogy hát ha nincs ott márka, akkor biztos canonos az illető. :D ) -
#36033 18-55-ös kit obit 10k körül látott Valaki, valamilyen apróhírdetésben?
ha igen, az legyen szíves dobjon meg egy pm-el, köszi! -
#36032 mar megvan. elhamarkodott kerdes volt ^^ -
#36031 nemtudjátok hogy tudom azt megoldani, hogy 30D-n Av-ben ha a vaku fennt va n ne azt az értéket nézze amikor nem lenne fennt a vaku hanem ugy hogy a vakuval együtt?(ez elég érthetetlenre sikeredett.) szoval a vaku ugye 1/250-re képes, de ha mondjuk f1,4el fotozok fényszegény helyen, akkor ugy csinálja, hogy kb 1/6-al fotoz, és nem 250el, amikor képes lenne gondolom én arra is. ezt hol tudom átállítani?:S előreisköszi -
#36030 Srácok, használt EOS-30D-ért milyen ár a reális?
Itthoni aprókban 130-tól 180-ig megy a váz ára, de Ebay-en meg kb 100000Ft-tól indulnak az akciók.
Mennyit ér meg egy ilyen gép? -
#36029 köszi szépen, ez jol jön :D -
#36028 ajánlott olvasmány -
#36027 tehát két rendszervaku tud egymással kommunkikálni? az jó, mert van egy barátom akinek 430-a van és akkor tudunk bizniszelni néha. kiraly. köszi a választ. -
#36026 Ha ETTL megoldás kell, akkor vagy kábel tizenpárezerért, de ez csak 60 centi, vagy wireless megoldásnak ott az ST-E2 jeladó 50 körül, vagy még egy használt 550EX, 580, 580II vaku. Esetleg veszel egy 430 vakut és azt vezérled az 580-al (én ezt csinálom). Vagy Nikonra váltasz, ott ez egyszerűbb. -
#36025 Lenne egy kérdésem hozzátok. Holnap kapom meg a vakumat amcsiból, és igazából nem találtam(vagy csak rosszul kerestem) ahoz kapcsolódó leírást, hogy hogyan tudom én majd használni mint külső vaku. Tehát mondjuk más szögből, állványről tudjam használni. Leírást esetleg, vagy magyarázatot tudnátok mondani?
jah, canon 30D és 580ex II(amcsibol meglett 70ezerért, mielött valakinek az eszébe ötlene, hogy minek egy kezdőnek ilyen :D bennem is ez van, de hát majdnem annyi mint a 430EX) között kene megoldani. -
#36024 És ez megéri az árát 15000 expoval?
Ha nem 30D, akkor 400D, annak 125000 Ft az ára, csak a váznak. Melyik a jobb, és miért? -
#36023 Régi váz két szar obival, én nem venném meg. -
#36022 Támogatják. -
#36021 Nem érdemes. Tudtommal ezek nem támogatják az EF-S obikat. -
#36020 Ezért a pakkért mennyit érné meg adni?Érdemes egyáltalán?
Használt DSLR-t hány exposzámig érdemes még megvenni?(350-400D és 20-30D, más fényképezők nem jöhetnek szóba)
Ha szerencsém van olcsóbban jövök ki mintha boltban venném újonnan. -
G_ArchAngel #36019 Photokina preview - kicsit olyan, mint az idojarasjelentes: lehet, hogy esni fog, vagy sut a Nap, valahol lesznek felhok is... -
#36018 -
#36017 kihúzod a gyufát jocókám -
:DDD