48078
-
#36175 nézzél használt vázat -
#36174 Ez valamilyen butított 450D. -
#36173 Nagyot szoptam. Nem lehet már sehol sem 400D vázat kapni, az objektív meg már megjött. Esetleg érdekel valakit? (18-55) -
#36172 hát szörnyű kín lehetett egy magadfajta pletykás vénasszonynak... :D
Amúgy én sem értem, hogy mi ez a gép... most ez hova is lett célozva? ISes obival 200e körüli az ára... Ez hol versenyképes? Nem sokkal drágább (kb. 60e Ft-al) a 450D. És egyáltalán mi a különbség? Egy 120-150e Ftos kategoriában okés lenne (ISes kitobival).. de így... nem tudom. -
#36171 elég érdekes egy jószág :) már a 350D vonal is elég fapados volt (elsősorban felhasznált anyagok és méret tekintetében), remélem annál lejjebb csak nem adnak, hanem a szoftvert butítják. bár túlzottan nem érint, lévén nem vagyok kanonista :o) -
#36170 aláírtál valalmit? :)
egyébként ez most mire volt jo hogy kijottek ezzel? ugy értem ha most állnék első kamera vásárlás előtt biztos nem ezt venném hanem a 450D-t... árára kiváncsi leszek.... -
#36169 Panasonic FZ-18 tökéletes állapotban, olcsón eladó. -
#36168 NAMITMONDTAM!!!! :)))) EOS 1000D
Má mióta tudok róla, képzelgetitek azt a szenvedést ami a titoktartással járt :D -
#36167 Mikrosat most akciózza, kettőt ad 20-ért. Igaz, amit Lateralus írt, de indexen "futoz" árul párezerrel többért 150Ws-os studiovakut, igaz kiegészítők nélkül. -
#36166 Olyan helyen vegyed, ahol nem kézi számlát adnak (tehát digitalmix pl. kiesik) -
#36165 NYéccázdé ércsedmár. -
#36164 Kb 1 hete még volt fent volt :S Úgylátszik azóta elment az össze:S Fel kell hívni őket, jobbat nemtudok. :( -
#36163 1D MarkIII váz 989 000 huf -
#36162 Az a gondom, hogy a vázat nem tartanak raktáron hanem a Canon küldi nekik. A Canon pedig tudtommal már nem gyárt 400D-t, én pedig már az obi-t megvettem. -
#36161 Weblapjukon nincs hír csak vázról... :S -
#36160 Kecskeméten, Kissfotóban :D (igaz 125k). Pesti vagy? Edigital? -
#36159 Hol és mennyiért? :D -
#36158 Nekem mutattak egy 400D-t dobozzal, és a dobozban van a pénzvisszafizetéses papír. Tehát elvileg nem boltfüggő. -
#36157 Egyébként mindegy, hogy milyen boltban veszem (olyanra gondolok, hogy nincs kiírva, hogy pénz-visszafizetési akció) a Canon akkor is visszafizeti nekem? Egyszóval Canon függő vagy boltfüggő is? -
#36156 Na most vagyok szarban. Tudtok ajánlani sűrgősen 400D-t (váz) 120k alatt? Extremnél elfogyott, Diamond fotónál is. Köszike! -
Lateralus #36155 Szonijé (Konica-Minolta) nagyon tetszett.
Jó kontraszt és élesség, egy tükröshöz mérten. -
#36154 Tamron es a Tokina 500as tukrose kb elfogadhato a Rubinar is de az meg alig megy fel digit gepre (a beepitett vaku miatt)... Ellenberger minden mas gyarto tukrose egy rakas shiznit :D elessegallitas azokon nincs... max legkevesbehomalyossagallitas :D -
#36153 Kösz szépen! -
Lateralus #36152 Kisebb-nagyobb tévedésekkel.
A nagyobb az, hogy a Nikon D60-hoz nem drágábbak átlagban a beépített motoros obik. Rengeteget kapni (pl. összes Nikkor AF-S, összes Sigma HSM) és csak akkor megfontolandó az ilyen gép választása, ha abban a kb. 50 objektívben nem találja meg az érdeklődő a naki tetszőket.
Egyébként pedig az összes Canon EOS is fókuszmotor nélküli, de ők már rég álltak át erre, míg a Nikon csak pár éve. Ettől függetlenül SZVSZ több AF motoros Nikon kompatibilis obi szerezhető be, mint mondjuk AF-es Pentax. -
Lateralus #36151 Rá fog menni, de automata élességállításod valószínűleg nem lesz. Ez egy régi szériás zoom.
A zoom azt jelenti, hogy változtatható a gyújtótávolság, nem kell közelebb menned a témához, hanem ránagyíthatsz. A makróhoz nincs köze. -
Lateralus #36150 40Ws elég vékony, de közeli tárgyfotókhoz talán elég lehet, vagy kiegészítő fényként nagyobb stúdióvakuk mellé.
Jó áron van. 12e-ért jóformán az ernyőt+állványt nem kapod meg. -
#36149 Ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Vagy igy paraméterek alapján, ez használható jól? -
#36148 "t might look like Nikon fans orgy but reality is pretty simple. All that gear were damaged during transportation or storage. Canon just can’t allow this stuff to hit the shelves no matter how expensive (or cheap) it is."
najó. igy már értem na. vigyázhattak volna rájuk jobban -
#36147 drágább fizetni valakinek aki szétválogatja a működő darabokat, elszállítja oda ahol fel is használnák javításhoz, fizetni a javítást, mint bezúzni őket és újra felhasználni.
Arrol nem is beszélve hogy új gépeket se venne senki ha mindent hipp hopp megjavítanának. :P -
#36146 de masfél millás obikat? :D rossz széket kidobok, fának még jo lenne, de bazkiiii :D -
#36145 fogyasztoi társadalom... a gyorséttermekben is kidobják ami már "nem jo"... persze valakinek még jo lenne....ne mondátok hogy ti nem dobáltok ki olyan dolgokat amik esetleg még másnak jok lennének, vagy leviszitek a vöröskeresztbe? csak kérdem :) -
#36144 Biztos, hogy megoldható lenne, de úgy látszik, hogy van elég pénze a Canon-nak. -
#36143 Izéé, a nem sérült részeiket márkaszervizek nem tudták volna hasznosítani? -
#36142 Hát igen, vannak cégek akik ilyenkor gari nélkül, külön jelölve fél- (harmad-) áron adják el a dolgokat, vannak akik elpusztítják.
Tulajdonképpen mindkét hozzáállás érthető marketing meg anyagi szempontból. -
#36141 Deszééééép!
Elküldhetnénk a Megbízás-csapatnakis! -
#36140 mennyi pénztől fosztották meg magukat szerencsétlenek :< -
#36139 Bár lehet, hogy "votmá-s"-féle téma. -
#36138 Canon rajongóknak nem ajánlom.
-
#36137 Helló mindenkinek.
Lenne egy sürgős kérdésem.
Kezembe került egy SIGMA 28-300mm F3.5-6.3 DL Hyperzoom objektív.
Rá van írva hogy for nikon.
-Kompatibilis e ez a d40xemmel?
-a zoom lencse az mit jelent? az már majdnem makró? -
#36136 Tudom nemszabad.......
de ezt nem szabad kihagyni!Most találtam!
óccsóé gép itten.....