48078
-
#36295 Jah, amikor én vettem a gépem, akkor az Olympus E-300 (asszem?) és a Canon 350D között vacilláltam, mindkét gép tetszett, mindkettő jó volt, a Canont vettem a rendszer miatt, mert ennek a gép csak egy kis része.
Amúgy nekem a Pentax-ok is nagyon bejönnek, egész jó gépek, de ha szeretnék hozzá obit/vakut, az már izé... :S
Szal ha gépet vennék, most is Canon lenne, mert ahhoz van két objektívem, meg a vakum, + 1-2 dolog, pl távkioldó, barkácsolt cuccok. :) -
#36294 ez csak marketinghazudás, téged is megvezettek -.- -
#36293 Amikor (D)SLR-t veszel, nem csak gépet választasz, hanem RENDSZERT. Aminek szerves részét képezik a különböző kiegészítők, objektívek, vakuk, stbstb.
ÉS ebben a Canon elég jó. :) -
#36292 :DD
ok -
#36291 Az mindegy, mert a 9500 és 9600 között szinte semmi különbség nem volt. Itt ugyan beletettek egy eggyel nagyobb szenzort, de a felbontáshoz is hozzácsaptak +2 megapixelt, szóval kitudja mennyivel lesz zajosabb vagy sem. Az optika teléjét is hiába tolták 400mm-ig, kézből még a 300-at se lehetett kitartani. Ja még az LCD is nagyobb lett, de csak fizikailag, felbontásban nem. Tehát összességében csak egy leporolt, újrapolírozott és ráncfellvart változata az amúgy sikeres bridge gépnek :) -
#36290 Ja annyi, hogy a 9600-assal hasonlíttyák! -
#36289 Gergő!
Namégegyszer nézdcsakmeg..
Összehasonlítgassák!
ITT
Tikal!
Ok....nem fekszik...nem mondom többször! -
#36288 egy kilo, a napellenző a legkevesebb súly, hamár :)
mi is az elméleted? :) de szerintem már mindenki tudja hogy utálod a canon-t, holott még nem is volt canon-od, szoval többször nem muszáj hangoztasd :) -
#36287 Ahogy nézem nagyjából ugyanaz mint az S9500, csak kicsit dezájnosabbra szabták :o) -
#36286 Kösz a válaszokat elvtársak!
Igazándiból nem lettem sokkal okosabb,max az én elméletem igazolódni látszik!
Mindenképpen Pentaxra ruházok be, csak egyszerűen elgondolkodtatott a nagy Canon-láz! -
#36285 Tegnap bevittem a szervízbe (ami bót is) a Fujim...mert meghalt.Na ottvolt a polcon....nem bírtam ki hogy levetessem a kiscsajjal a polc tetejéről!
Emberek!
Ez valami iszonyat eltalált szerkezet!
Masszív,stabilan fogható váz (nagy kezem van),jól súlyozva,az objektív is jó fogású,látszik,hogy van benne anyag,nemcsak gagyi műanyagokból összetákolt kula!Van legalább másfél kiló....saccperkábé....(rajtavolt az obin a napellenző)
A gépet ugyan nem kapcsoltam be....siettem nem maradt időm, de az biztos, hogy egy jól eltalált szerkezet, a tesztképek alapján nagyon tuti vétel annak aki nem akar DSLR-re váltani!
Én mondjuk a 150 et sajnálnám érte,de ha mondjuk 120 lenne max, és nem lenne megfelelő DSLR kompromisszum azonnal megvenném!
TESZTKÉPEK FUJI S100 fd -
#36284 DSLR-wannabe ID -
efem #36283 uzletelj vele sokat, es lesz penzed dslr-re ;) -
#36282 És mi a véleményetek a legújabb bridge gépről, ami végre tényleg bridge kategória, a Fuji S100fs?
Még 140-150ezer a boltokban, viszont ismerősöm ismerőse anyukája húgának a féltestváre az egyik nagy üzletnek a kamionosa, amiről folyamatosan potyognak le az ilyen cuccok, és 65ért rendes garanciával meg tudom venni tőle. Ennyit bőven megér, nem? A dslr-hez nekem úgysincs elég pénzem és lelkesedésem, viszont ha minden igaz, ez a gép tényleg inkább a dslr-re hajaz, mint a kompaktokra. -
#36281 Főleg azért, mert a kenon gépek kompromisszumok nélküli képminőséget kínálnak, butálnagy objektív paletta, jó felépítés és kellemes kezelhetőség mellett.
Cserébe drágábbak mint a konkurencia, illetve a stabilizátort mellőznöd kell, de anélkül is lehet teljes életet élni. -
#36280 Mert hosszútávon, rendszerszinten gondolkodva az a legjobb választás. [apro](vagy a Nikon) -
#36279 Canon = Microsoft -
#36278 ha ez teged zavar akkor neked ugyanugy beleette magát a marketing a fejedbe. :) -
#36277 Egy dolgot magyarázzatok el a hülye fejemnek!
Miért erőlködik minden ismerősöm aki fotózik (akár amatőr,akár profi) hogy Canont vegyek??
Ennyire jó tényleg, vagy csak az a kurva marketing eszi bele magát az emberek agyába?
Szerencsére az án amatőr szintemen van megfelelő kompromisszum DSLR vásárlásakor, és mégis azt a nyomorult szót hallom...Canon...Canon...Canon..
Nem flémelni akarok!!!Félreértések elkerülése végett! -
#36276 edigital 154-et ír.
egyáltalán nem drága. -
#36275 Túl drága... -
#36274 EOS 1000D + 18-55IS 168k. -
#36273 Canon EF 100-300 F/5.6 - Valakinek van véleménye erről az ojjektívről? Próbáltam utánna keresgélni google-n, de nem nagyon találtam infót, csak annyit, hogy: régi, de jó és 300-on is éles képet ad. -
#36272 Jah vannak bugjai, ezért is lesz alapból kikapcsolva.
A kommentekből én is megtudtam egy érdekes dolgot: A Safari már régóta kezeli a Color Profileokat és állítólag elég jól. -
#36271 a hozzászólásokat elolvasva kicsit árnyalódik a kép, sok baj van ezekkel a színprofilokkal... -
#36270 Color Profile kezelés a FireFox 3-ban. -
Lateralus #36269 A Canon kb. 1,5 évente frissíti a xxD sorozatot. A 40D 2007 augusztusi bejelentés, úgyhogy kb. 2009 februárra várható az utód bejelentése.
Pletykák szerint a Photokinára (szeptemberben lesz) előjöhet a Nikon is a D80 utóddal (D90?). -
#36268 Hát ez már csak így megy. Na de milyen már, hogy az 1000D körberöhögi a 40D-t ebből a szempontból. Ha meg már liveview, akkor illik tudni ezt a fícsört. -
#36267 Ami plusz ~150000 HUF-ot biztos meger, ha megjelenne az 50D;) -
#36266 40D: contrast af hiánya. -
#36265 Mik azok a funkciói ezeknek a gépeknek, amiket nem tartasz elég jónak per pillanat és emiatt újabb modellre vágysz? -
#36264 Minek kell új modell? A 40D nagyon friss. Majd másfél év múlva talán. Szerintem a Canon most inkább az 5D Mark II-re figyel, a Nikon meg a D10(?)-re. A D80-nak viszont esedékes a frissités. Nyár közepén kiderül. -
#36263 szerintem a 40d még elég friss egy modelfrissitéshez.... -
#36262 pletykálnak valamit d80 frissítésről, mert már lassan 2 éves a modell. augusztus / szeptemberben jönnek majd a bejelentések valamelyik nagyobb fotós rendezvényen aminek nem jut eszembe a neve hirtelen. :) -
#36261 Egyszer biztosan fög jönni. :) -
DJviolin #36260 Sziasztok!
Lehet nagyon lámának fogtok tartani (szinte biztos), de nem tudtok véletlenül olyan neten szállingózó információról vagy mende-mondáról, hogy jönne frissített modell a Canon EOS 40D-nek, vagy Nikon D80-nak? -
#36259 Rolleiflexbol is kiadtak egy digireplikat... az legalabb olcso :D -
#36258 Ne legyen olcsóbb, de szar se.
5Danit már beregelném :C -
#36257 egy nullaval kevesebb lenne az araban akkor... nekem is nagy csalodas volt... azert egy Leicatol en tobbet vartam volna... -
#36256 Akkor ilyet se veszek -.-