48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Timber
    ez a 28-90 nem az a muanyag ize amit az olcso filmes gepekhez adtak?
  • Timber
    Neki nincs az a tipusu arca mint neked... marmint amivel kapcsolatban nem idegen a bukkake :D :D :D :D
  • Blasta
    A kettő közül én egyértelműen az Olympust.

Az a 28-90-es canon obi meg elég ratyi, fényereje gyenge, képminősége sem lehet túl jó (bár nem próbáltam).
  • Emb3rke
    Canon EF 28-90mm f4-5.6 III obival milyen tapasztalatokat tudtok megosztani velem?
    És még egy olyat szeretnék kérdezni, h ha választani lehet ti melyiket választanátok e 2 ajánlat közül:

Canon EOS Rebel XT EOS350D
    28-90MM F4-5.6 obival
    4 GB kártya + táska + extra aksi

vagy:

OLYMPUS E-410 +
    Olympus ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm F3.5-4.5 obi
    Olympus ZUIKO DIGITAL 14-42mm F3.5-5.6 obi
    + 4 GB kártya
  • Blasta
    :DDDDDDDDDDDDDDD
    Marha :)

De ezzel megsérted a Döme érzéseit, ha őt nem dicséred!!!!
  • Timber
    te nem :D de a musorban elhangzik valahol a vege fele :P

De nekem legjobban az eleje tetszett :D Jol all neked a bukkake :D
  • Blasta
    :D
    Az lehet, hogy kifogasoltam, mert egy marhasag.
    De hol mondtam ilyet? :)
  • Timber
    hirdessen csocsokkel? :D

Amugy anno nem te kifogasoltad a tűéles kifejezest? :D
  • Blasta
    Jóa reggelt!
    Csináltunk, de nem tartottuk prezentációképesnek, lévén kurvakicsi már az a méret, semmi értelme nincs annak az opciónak.

Tenkjú for evriván a megnézést és a kommentezést, örülünk ha jól szórakoztatok! ;)
  • DirtyGab3sz
    Megnézve...
    Kommentelve....
    Blasta bácsi,hallod tuti lett a bemutató!
  • DJ RX7
    [center]
  • BiG G
    igen, jó hogy mutattátok előtte a zacskós kakaót, különben másra gondoltam volna... és puni hihi!
  • GregSB
    Jó lett, de csinálhattatok volna 1200 FPS-es videót is vele like disz.
  • Sadist
    Jóa jó melle van.
  • Tomo15
    :D:D
  • Blasta

FotoTV.hu - Casio EX-F1 ismertető

Beszartok!!!
  • Blasta
    Ma este új adás!
    (kb. a meccs után :D)
  • efem
    LG tft-je van, de szamszungot se zárja ki
    minap vettünk cégnél 2db 22" szamszunkot 45+zsigeradó/db -é
    van egy mókás hibája, előre beállitott szinprofilokbol 2 futyul kicsit, ha beallitom :) de képével nincs baj.
  • DJ RX7
    Emberke: Ha vázat veszel és szükséged lenne egy alap, 18-55-ös obira, akkor dobj egy pm-et.
  • 30Dani
    bg-e2 és bg-e2n (szigetelt)
  • Garf
    Mennyi volt ebayről? És majd véleményeket mondj ;)
  • 30Dani
    Asszem jó az is, de 40D-hez kijött külön vízálló marcsa, meg a wifis is irreálisan drágán. Eddig nem volt markolatom, most várok egy ebayes utángyártottat, ami viszont tud időzített expót.
  • Garf
    Dani neked 30D-d van ezért neked megy a kérdés. 30Dhez milyen portrékarmolatot lehet kapni? Jó az is rá ami a 40D-re, mert láttam olyan hirdetést is.
  • Z
    Tudok egy eladót. Emb3rke, ha érdekel írj egy privát üzenetet.

Így kaptam a mélt: CANON 350d (portré markolattal, 18-55 obi, 55-200 obi, 4 db elem, válltáska, 500 mb memória kártya, egylábas állvány, minden egyébb tatozék +használati utasítás).

Bár szerintem a memóriakártya nyilván 512-es.
  • nikkel
    Köszönöm.
  • 30Dani
    Pont a használt 350D-t akartam ajánlani :)
    Merhogy belépőszintű vázat ritkán hajtanak szét (expószámot ellenőrizni kell), megbízhatóbb mint a 300D, Digic II, olcsó. És akkor bőven marad pénz kitobira (IS-esre is), 50/1.8-ra.
  • Dzsini
    esetleg Panasonic FZ50, mindenfélével kiegészítve is belefér 120ba (nagy memkártya, stb.)
  • Timber
    Amit mindig merlegelni kell, hogy egy dSLR felszerelesben a vaz ara szinte elhanyagolhato a legtobb esetben. 150e forintot szannak ra sokan de azert max egy olyan kitet kapnak ami gyakran egy erosebb bridge gep tudasaval vetekszik. Viszont kenyelmetlenebb hasznalni es elkezdodik az ami minden dSLR felhasznalonal elojon... a penz emesztese...
  • Timber
    Ha nem kivansz 100-150e forintnal tobbet raszanni akkor bridge gep. Most volt szo az uj Fujirol ami siman vetekszik egy dSLR-el. Tanulogepnek kivalo es akar hosszutavon is tokeletesen kiszolgalhat.
  • DirtyGab3sz
    A Blasta bácsira illik halgatni,mer szakmájabéli!
    Én az Oly-t hanyagolnám.....Nikon akkor inkábbmár!De a Canon sem rossz...(fujj mitmondtam)
  • Blasta
    Aztán van itt még sony is százhúszé

megmég Nikon D60 is százhuszonnégyér, ez sem rossz vétel
  • Blasta
    Ja, szia Neked is! :)

Használt 350D-t én nagyon nem ajánlom! Max 400D-tm, azok még nem olyan korosak, de belépőkategóriás vázat én nem vennék használtan.
  • Blasta
    Oly e410 jelenleg bruttó 94vagy96ezer.

De inkább ebben a kitben venném meg
  • Emb3rke
    Sziasztok!

Már régóta álmodozom egy DSLR gépről, bár kezemben még sajnos nem volt még egy sem. Tehát egy olyan példányt szeretnék vásárolni, ami egy kezdőnek tanulógépnek tökéletesen megfelelne. Viszont valószínűleg elég hosszú távú, tartós befektetés lesz (ez attól függ mennyire fogok elmélyülni a témában, mennyire fog tetszeni).
    Nem zárkózom el a használt gépektől sem (hiába, csak költséghatékony..). Sőt, mivel nem kívánok nagyon sok pénzt költeni erre a célra, így valószínűleg azt is fogok venni. Majd attól függ mit írtok ti ezzel kapcsolatban.
    S hogy mennyit áldoznék rá? Nem szeretnék sokat így első gépnek. 100.000-120.000 Ft.
    Nem tudom, hogy van-e értelme ennyi pénzzel nekivágni az egésznek. Szerintetek?
    Hiszen új gépet ennyi pénzből aligha tudok összehozni (max, Nikon D40 kitobival, csak nem tudom mennyit érnék vele)
    Viszont a használt gépek piacán ennyi pénzért úgy gondolom már vmit tudok kezdeni. Pl. most láttam 60.000-ért egy 350D vázat. Ha ehhez vennék egy obit, akkor már úgy gondolom tudnék vmit kezdeni.
    (Ha esetleg láttatok vhol vmi jó hirdetést, ajánlatot egy kezdőnek, szóljatok.)

S hogy mire használnám? Elsősorban tájképek, épületek, természet, állatok, virágok. Másodsorban bármi más (portré, csendélet, életképek, ..).

Szóval tudtok tanácsot adni?
  • Blasta
    Tánchoz lényegében megfelel bármelyik váz, obi és vaku ami nem mindegy.
  • Blasta
    (szimplán hip-hop, egy pével)
  • nikkel
    Most Hipp-hopp lesz, de100e van készpénz, és objektívem még nincs.
  • Lateralus
    Kb. 50ezerért valamelyik Fujifilm F-sorozatút, ha kapsz.
    Esetleg a Panasonic ilyen árban lévő kompaktjaiból valamelyiket.
  • 30Dani
    Alig több a 30D, akkor már inkább azt. Milyen mozgás?
  • nikkel
    Az eredeti kérdés az lett volna, h 110e-t megére még egy 20D, v vegyek újabbat. Csak mások ajánlották az újabb konstrukciókat.