48078
-
#36655 Varj egy kicsit es Pentax DA 55-300 a tuti befuto ;) -
#36654 makrózni pont nem, de akkor maradok a pentax teléjénél, olcsóbb is, és a kisebb átfogás miatt talán jobb is a képminősége. meg a 18-55-ös kitobit nagyon megszerettem, remélem van ez is olyan jó :) -
#36653 tudomtudom. azokra a 28-90 vagy mittomen mire gondolok. általában azokkal árulják :D mindenképpek kell egy obi hozzá nekem, mert 1 objektivom van ami rámegy és azt használom digin is főleg -
#36652 az a sigma valami borzalom.
5 méteren túl gyakorlatilag nem rajzol ki semmi részletet szerencsétlen.
ha makrózni akarsz vele, akkor ok, amúgy kaka -
#36651 Timber, a Pentax 55-200-as teléjével van-e valami tapasztalatod? Éppen vásárlás előtt állok, és aközött illetve a Sigma 70-300-asa között vacilálok. -
#36650 Én 28-75-re emléxem, de igen, nagyon hajlékony egy jószág :D -
#36649 Azokhoz asszem 28-90es muanyag jar... Anno egy EOS300ast vettunk es ahoz volt az. Az obi olyan volt mintha papirbol lenne (a lencsek is :D) -
#36648 Az analóg EOS-okhoz nem jár ám az a 18-55ös kitobi mint a digikhez.
Lehet, h tudod, csak gondoltam szólok :) -
#36647 Panasonic TZ2. De ilyen arkategoriaban ne varj csodakat. :D -
#36646 Juteszembe. Ha valakinek lenne analog Canon EOS gépe amitől szivesen megvállna kitobival együtt, akkor jelezzen kérem priviben.köszi. -
#36645 Dehogysem, ennél jobb tuti nem kell -
#36644 Há nemtom.
Egyelőre lehet, hogy eladom, nagyobb szükségem van most a zsére mint egy filmes, nem AF bajonettes kenonra. -
#36643 sziasztok, én szeretnék venni egy király gépet mert szeretek sokat fényképezni a naplementét meg sok mindent ami érdekes és szép, nem tudtok ajánlani egy faca kis gépet olyan 40 max 50 ezerig
előre is köszönöm -
#36642 Jaés: fogod használni? -
#36641 Én péntek óta bitorlom....eddig annyi negatívum merült fel,hogy a vaku gombja nem esik kézre...nekem...de az én kezem q nagy!:D -
#36640 épp ezért tuti vétel -
#36639 Azis igaz, hogy "csöppedt" occsóbb, hát ja.
Csakhát PENTAX :DDDDD -
#36638 Sokak meglepodesere ajanlom a kovetkezot: szerintem akkor mar inkabb Pentax K200D big kit :D -
#36637 Vegye meg, jó fényeket, sok örömet neki a géppel -
RaszPuty1N #36636 sziasztok!:)
ismerősöm szeretne venni egy belépőkategóriás tükörreflexes gépet, de gondoltam kikérem pár tapasztaltabb fotós véleményét, hogy szerintük milyen gépet érdemes venni 200.000 HUF környékén.
ő ezt nézte ki magának, hasonló ár környékén ti mit javasolnátok? (az ára inkább kisebb legyen:)) -
#36635 vagy kanos volt -
#36634 Szerintem azért lökte fel, mert Kanonos volt! -
#36633 Az az ütés inkább felborítás. De talán kicsit észhez tért a fickó. -
G_ArchAngel #36632 Kimi megut egy fotost -
#36631 Mutatták a híradóban, ahogy a kordonon belül a fotós dolgozik, a homofób ökörje meg tojással dobálja.....Szerencsétlen csak lesett mikor telibeverte a tojás...pont a gép keresőjében volt elmerülve szegény,sejthetően nem a dobálóra koncentrált!
Mielőtt félreértene valaki....és nem a flém miatt!!
1. Nem vagyok homofób....mondjuk én sem szeretem ha az utcára viszik,de a meleg ismerőöm szerint sem a "normális" melegek vonulnak....
2. Akik csakazért mennek ki egy hasonló,vagy bármijen rendezvényre,hogy sípoljanak,dobáljanak(bármit,bárkit),ordítsanak,azok nem ellentüntetők...azok a legalja IQ-light,frusztrált senkik
3. Ha tényleg nem tud (inkább nem akar) külömbséget tenni valaki egy fotós,és egy tangában vonagló szőrös negyvenes pasi között, az vagy vak,vagy egyszerűen egy f@sz!!
Csak ennyi.... -
#36630 lesz mit takarítani. -
#36629 keciek. én barátom is kapott füstöt az arcába. mondjuk azt ki nem -_- -
#36628 -
efem #36627 egyébként félig átfutva a az utóbbi flame-t, van értelme egyáltalán "érvelni, és ellenérvelni" hogy melyik váz a jobb?
koNpaktal is láttam már pazar fotókat készülni, és 1d-vel meg überszart.
Számomra 30d-nél megállt az élet, nem áll fel szenzortisztitásra, liveview-re, horizont kijelzésre, és sok hasonlóan hasznos "feature" -re :) -
efem #36626 ixus-ok bármelyike, vagy g9 -
#36625 Szerintem ha a zajtalanságot tartod fontosnak, ne 10-12 megás kompaktokat nézz, hanem 6-8 körül ha van még olyan :) -
#36624 a kenon kiskonpatkjai jók, bár inkább okosak mint szépek. -
#36623 Amiket néztem:
Samsung NV24HD
IXUS 960 IS
Pana LX2
Pana FX-500
Pana TZ-5 -
#36622 Akkor Fuji F40/50/nemtom hol tart. -
#36621 Help!
Középkorú hölgynek (50) keresek (kerestetnek velem) gépet, 80-100k körül, fontos, h ne legyen nagy, szóval ilyen SLR-like, Bridge gépek sztem kiestek, meg gondolom az se árt, ha nem néz ki rosszul.
Én rigolyás vagyok a képminőségre a zoom tartományra a zajra és a fényerőre, olyan gépet szeretnék neki ajánlani, ahol ezek egészséges egyensúlyban vannak, kiemelve a zajtalanságot. :)
Tippek? -
#36620 Nincs világvége hangulatom. -
#36619 Ez kurvaLOL!
Jól kezeli a srác a barmokat!Biztos piciáter főállásban.... -
#36618 Így múlik el a vlág... -
#36617 Természetesen végig a dobozában volt és van is, sértetlen, új állapotban :) -
#36616 Sziasztok!
Lenne egy eladó, eredeti Hoya cirkulár-polárszűrőm, 58 mm átmérővel, szó szerint egyszer sem volt használva, 1 éve vettem és ma reggel találtam meg lomtalanítás közben.
Mondjuk a bolti ár feléért.
Mail: szabosandor (kukac) live (pont) com