48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Timber
    Varj egy kicsit es Pentax DA 55-300 a tuti befuto ;)
  • BiG G
    makrózni pont nem, de akkor maradok a pentax teléjénél, olcsóbb is, és a kisebb átfogás miatt talán jobb is a képminősége. meg a 18-55-ös kitobit nagyon megszerettem, remélem van ez is olyan jó :)
  • Garf
    tudomtudom. azokra a 28-90 vagy mittomen mire gondolok. általában azokkal árulják :D mindenképpek kell egy obi hozzá nekem, mert 1 objektivom van ami rámegy és azt használom digin is főleg
  • Blasta
    az a sigma valami borzalom.
    5 méteren túl gyakorlatilag nem rajzol ki semmi részletet szerencsétlen.
    ha makrózni akarsz vele, akkor ok, amúgy kaka
  • BiG G
    Timber, a Pentax 55-200-as teléjével van-e valami tapasztalatod? Éppen vásárlás előtt állok, és aközött illetve a Sigma 70-300-asa között vacilálok.
  • Blasta
    Én 28-75-re emléxem, de igen, nagyon hajlékony egy jószág :D
  • Timber
    Azokhoz asszem 28-90es muanyag jar... Anno egy EOS300ast vettunk es ahoz volt az. Az obi olyan volt mintha papirbol lenne (a lencsek is :D)
  • Blasta
    Az analóg EOS-okhoz nem jár ám az a 18-55ös kitobi mint a digikhez.
    Lehet, h tudod, csak gondoltam szólok :)
  • Timber
    Panasonic TZ2. De ilyen arkategoriaban ne varj csodakat. :D
  • Garf
    Juteszembe. Ha valakinek lenne analog Canon EOS gépe amitől szivesen megvállna kitobival együtt, akkor jelezzen kérem priviben.köszi.
  • Blasta
    Dehogysem, ennél jobb tuti nem kell
  • Blasta
    Há nemtom.
    Egyelőre lehet, hogy eladom, nagyobb szükségem van most a zsére mint egy filmes, nem AF bajonettes kenonra.
  • DJKonya
    sziasztok, én szeretnék venni egy király gépet mert szeretek sokat fényképezni a naplementét meg sok mindent ami érdekes és szép, nem tudtok ajánlani egy faca kis gépet olyan 40 max 50 ezerig
    előre is köszönöm
  • Loál János #36642
    Jaés: fogod használni?
  • DirtyGab3sz
    Én péntek óta bitorlom....eddig annyi negatívum merült fel,hogy a vaku gombja nem esik kézre...nekem...de az én kezem q nagy!:D
  • BiG G
    épp ezért tuti vétel
  • Blasta
    Azis igaz, hogy "csöppedt" occsóbb, hát ja.

Csakhát PENTAX :DDDDD
  • Timber
    Sokak meglepodesere ajanlom a kovetkezot: szerintem akkor mar inkabb Pentax K200D big kit :D
  • Blasta
    Vegye meg, jó fényeket, sok örömet neki a géppel
  • RaszPuty1N
    sziasztok!:)

ismerősöm szeretne venni egy belépőkategóriás tükörreflexes gépet, de gondoltam kikérem pár tapasztaltabb fotós véleményét, hogy szerintük milyen gépet érdemes venni 200.000 HUF környékén.

ő ezt nézte ki magának, hasonló ár környékén ti mit javasolnátok? (az ára inkább kisebb legyen:))
  • 30Dani
    vagy kanos volt
  • Loál János #36634
    Szerintem azért lökte fel, mert Kanonos volt!
  • Z
    Az az ütés inkább felborítás. De talán kicsit észhez tért a fickó.
  • G_ArchAngel #36632
    Kimi megut egy fotost
  • DirtyGab3sz
    Mutatták a híradóban, ahogy a kordonon belül a fotós dolgozik, a homofób ökörje meg tojással dobálja.....Szerencsétlen csak lesett mikor telibeverte a tojás...pont a gép keresőjében volt elmerülve szegény,sejthetően nem a dobálóra koncentrált!

Mielőtt félreértene valaki....és nem a flém miatt!!
    1. Nem vagyok homofób....mondjuk én sem szeretem ha az utcára viszik,de a meleg ismerőöm szerint sem a "normális" melegek vonulnak....
    2. Akik csakazért mennek ki egy hasonló,vagy bármijen rendezvényre,hogy sípoljanak,dobáljanak(bármit,bárkit),ordítsanak,azok nem ellentüntetők...azok a legalja IQ-light,frusztrált senkik
    3. Ha tényleg nem tud (inkább nem akar) külömbséget tenni valaki egy fotós,és egy tangában vonagló szőrös negyvenes pasi között, az vagy vak,vagy egyszerűen egy f@sz!!

Csak ennyi....
  • DJ RX7
    lesz mit takarítani.
  • Garf
    keciek. én barátom is kapott füstöt az arcába. mondjuk azt ki nem -_-
  • 30Dani
  • efem
    egyébként félig átfutva a az utóbbi flame-t, van értelme egyáltalán "érvelni, és ellenérvelni" hogy melyik váz a jobb?
    koNpaktal is láttam már pazar fotókat készülni, és 1d-vel meg überszart.
    Számomra 30d-nél megállt az élet, nem áll fel szenzortisztitásra, liveview-re, horizont kijelzésre, és sok hasonlóan hasznos "feature" -re :)
  • efem
    ixus-ok bármelyike, vagy g9
  • Laox
    Szerintem ha a zajtalanságot tartod fontosnak, ne 10-12 megás kompaktokat nézz, hanem 6-8 körül ha van még olyan :)
  • BiG G
    a kenon kiskonpatkjai jók, bár inkább okosak mint szépek.
  • ivjoe
    Amiket néztem:

Samsung NV24HD
    IXUS 960 IS
    Pana LX2
    Pana FX-500
    Pana TZ-5
  • 30Dani
    Akkor Fuji F40/50/nemtom hol tart.
  • ivjoe
    Help!

Középkorú hölgynek (50) keresek (kerestetnek velem) gépet, 80-100k körül, fontos, h ne legyen nagy, szóval ilyen SLR-like, Bridge gépek sztem kiestek, meg gondolom az se árt, ha nem néz ki rosszul.

Én rigolyás vagyok a képminőségre a zoom tartományra a zajra és a fényerőre, olyan gépet szeretnék neki ajánlani, ahol ezek egészséges egyensúlyban vannak, kiemelve a zajtalanságot. :)

Tippek?
  • 30Dani
    Nincs világvége hangulatom.
  • DirtyGab3sz
    Ez kurvaLOL!
    Jól kezeli a srác a barmokat!Biztos piciáter főállásban....
  • Laox
    Így múlik el a vlág...
  • Laox
    Természetesen végig a dobozában volt és van is, sértetlen, új állapotban :)
  • Laox
    Sziasztok!

Lenne egy eladó, eredeti Hoya cirkulár-polárszűrőm, 58 mm átmérővel, szó szerint egyszer sem volt használva, 1 éve vettem és ma reggel találtam meg lomtalanítás közben.

Mondjuk a bolti ár feléért.

Mail: szabosandor (kukac) live (pont) com