48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Lateralus
    http://www.tavcso.hu/spektiv.php
    http://www.makszutov.hu/index.php?page=itemgrid&query_id=331
  • Tikal #36974
    jaja, f-16osokat lőni
  • DirtyGab3sz
    Itt körülnézhetsz!
    Vagy esetleg ITT is találsz jó tippeket!
    Mindenesetre vadászboltokban nézz szét főleg!
  • Z
    Puskára kell?
  • Tikal #36971
    és persze messzeb szeretnék vele látni int a 70-200-al, még 1.6-al is :)
  • Tikal #36970
    Távcsövet szeretnék venni, van esetleg valakinek tapasztalata ezzekel? Mire kell odafigyelni, melyik márkákban érdemes gondolkodni stb, nekem az lenne fontos hogy kicsi legyen, erdőben madarakat lesni stb, repülőnapra...
  • DirtyGab3sz
    Akkor ez kimarad.....köszi az infót!!!
  • Loál János #36968
    htxz
  • BiG G
    én a vázat hordom benne rajta a 18-55-ös kitobival, plusz 2 közepes méretű obi simán, vagy 1 obi és egy vaku, ofkorz benne a válaszfalakkal. a táska nem különösebben védett, habár szivacsos az oldala és benne az opcionális válaszfalak is azok, de nem hinném hogy túl sokat enyhítenének egy esetleges zuhanáskor-ütéskor. a felülete vízállónak tűnik minimális mértékben, de mivel nem tökéletesen zárható, ezért olyan mint halottnak a csók. tehát egy teljesen átlagos kis táska, minimális védelemmel és egy pentax logóval rajt'. ajándék lónak nem néztem a fogát :)
  • Loál János #36966
    Konkrétan mi fér bele, btw?
  • DirtyGab3sz
    Kösz BigG!!!!Írtam a forgalmazónak,biztos ami biztos.....
    Timba...hogy Te mennyire sokat segítettél!
  • Timber
    A csatolofelulete nem kompatibilis a K200D-vel. Elvileg majd firmware frissites utan jo lesz hozza :D :D :D
  • BiG G
    én ilyet kaptam a K100D-mhez :) nyilván jó, miért ne lenne az? ugyanaz a méret, és ha írja, hogy belefér egy K10D, akkor a kisebb (és K100D/K110D méretű) K200D-nek is tökéletes.
  • DirtyGab3sz
    Nem tudja valaki megmondani nekem,hogy EZ jó-e a K200D-hez,mert csak a K10D, K100D, K110D-hez írja......
    Remélem jó!
  • BiG G
    jó-jó, de azért a képminőséget nem _csak_ az ojjektiv szállítja, hanem a szenzor is, tehát már jobb egy dslr ilyen obival mint bármelyik hasonló konpakt :)
  • Timber
    Tamron 18-270
    Szep nagy a zoomja :D Gondolom egy ezzel felszerelt DSLR csak ippeg haladja meg a hasonlo koNpaktok kepminoseget.
  • DirtyGab3sz
    Ugyanaz a Preety Boy XXL???
    Mennyire használt??Sérülések,kopottság ha van.....Mijen színben van??
    Lehet érdekel.....
  • 30Dani
    8-ért ment el?
    Csak mert nekem is van egy ilyenem, lehet eladó.
  • Romtotem
    Crumpler táska elkelt,

Praktica MTL 5B, Pentacon auto MC 50/1,8, kioldó, körtefecskendő - 8e
    Soligor C/D P(!) 28/2 /m42/, Hama PL CIR 58 polárszűrő - 15e
    Beroflex auto 70-210/4.5 /m42/ - 10e

Eladóak Budapesten, elérhetőség: jeti257 KUKAC gmail.com
  • BaLeeX
    Nagyon jó! Kösz!
  • Timber
    Itt meg tudod csinalni. Peldaul igy
  • Lateralus
    Index Digicam ---> Pixinfo.com
  • DirtyGab3sz
    sajna passzolom......nekemis ezt csinálja...pedig legutóljára vagy 5-6 hete működött.........
  • BaLeeX
    Ezt ismertem, bár lehet csak én vagyok béna és meg lehet oldani valahogy de nekem csak egy oldalon lévő gépeket sikerült összehasonlítani vele. Azaz ha mondjuk a Fuji S5800at akarom összehasonlítani a Canon A720IS-el azt hogyan oldom meg? :)
  • DirtyGab3sz
    Van...amejik teccik,bejelölöd,aztán összehasonlítás gomb....

Itt!!
  • BaLeeX
    Na, kezd tisztulni a kép. :D

Nem tudtok valami jó oldalt ahol össze lehet hasonlítani gépeket?
    Régen az indexnek a digicam része ilyen volt de az megszűnt vagy elköltözött vagy nem találom. :D
  • Timber
    Ez igy van :D De nem ertem mi ez a csak koNpaktot ne. Pedig ebben az arkategoriaban mar jo koNpaktot kapni... ellenben a Fuji S5800 bar nem koNpakt de szerintem kozelebe nem er az araban kaphato koNpaktoknak (erosen sarkitva)
  • goblin83
    Szegény ember vízzel főz... Én is mondhatnám, hogy vegyél Ferrarit, ha nincs rá, akkor nem veszel. :)
  • DirtyGab3sz
    Ma!
    Két rész egymás után!!

Fotósuli a spektrumon!

És tudom...voltmár....de hátha valaki nemlátta....
    én láttam mégis meglesem!
  • DirtyGab3sz
    Hát ja!:D
    Bridge gépet 150-ért.....
    Fincsi!:S:S:S
  • Timber
    akkor vegyen normalis gepet :D Fuji S100fs :D
  • DirtyGab3sz
    Így is mondhatjuk!:D
    Minél kisebb a kezdő szám, annál szélesebb látószöget fog be a gép...., a 28 a legelterjedtebb a kompalt kategóriában szerencsére(nemrégóta)

Timba!!
    A szappantartóktat nem akarta goblin83.....
  • BaLeeX
    Elég hülye vagyok a témához, a 28mm-es kezdő azt jelenti, hogy alaphelyzetben nagyobb terület fér a képre?

Közben beleolvastam az index fórumába és az A720IStől (szinte ugyanaz, mint az 590IS csak 6x zoom) el vannak ájulva és abszolút bestbuynak mondják ebben a kategóriában (~45 körüli az ára). Viszont az is 35-210mm.
  • Timber
    En ajanlom a 28mm-es kezdot. Sokat tud szamitani. Esetleg?
  • Timber
    az 5800ast nem ajanlom :D
  • DirtyGab3sz
    Ez,vagy ez az olcsóbblehet jó lenne Neked!
  • goblin83
    Sziasztok!

Digitális fényképezőt szeretnék venni, lehetőleg nem "szappantartó" kinézettel. Sajnos a keret azért nem túl nagy, 50k körül keresgélek, lehetőleg sok manuális beállítással és esetleg nagy zársebességgel. Tudnátok ajánlani valamit?

Kinéztem a Panasonic Lumix DMC-FZ8-t, de teszt képek amiket csinált olyanok, mintha vízfestékkel csinálták volna őket.

Köszi
  • 30Dani
    off: totalcaron volt nemrég teszt
  • BaLeeX
    Sajna a pana itthon alig beszerezhető és a legolcsóbb helyen is szállítással már jócskán túl van 50en.
    Ha a 10x zoomról lemondok, akkor erről vélemény: Canon PowerShot A590 IS ?

Képstabilizátor, 8 megapixel, 4x optikai zoom (35mm - 140mm)
    Elég baráti az ára, viszont tesztet nem találok róla magyarul.
  • DirtyGab3sz
    Egyébiránt imádom a subarukat!Igaz a WRX STI a szívgyengém....dehát ki a kicsit nem becsüli......