Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://gaborszantai.co.uk/
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Akkor szponzorálod? 😊
csutortoktol canon 85/1.8 tulaj 😛
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Úgyhogy nyertél 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ja es nem tudom ez mennyire erdekel, de probalgattam vele IR fotozast is es kimondottan alkalmas a dologra csak enyhen hotspotosodik, de ez lehet amiatt, hogy nem ratekerve volt a filter csak eletartottam az obinak 😄 Pelda.
Szoval en nagyon meg vagyok vele elegedve, mert egy nagyon jo kis gep... es nagyon a manualis beallitasokat se hianyolom. Arra ott a K10D 😄 A TZ3-at bulikba, bringazashoz, vagy akar 'mindennapos' cipelesre hasznalom... Ajanlom hozza egy Joby Gorillapod beszerzeset. 😄
Még ezekre gondoltam...
Nikon Coolpix S200
Nikon Coolpix S500
Canon Digital Ixus 75
Komolyan. Nincs parja ebben az arkategoriaban szerintem.
Ha hasonlo méretû (könnyen zsebrevágható) kompakt gépet szeretnél szerintem a canon powershot Axxx (540 / 530 as van ilyen árban) szériát érdemes megnézni, nekem is ilyen volt az elsõ gépem (a60) régen, és bejött. A nikon / fuji kompaktjai is jók szerintem ilyen árban, én ebbõl a 3 márkából választanék egy szimpatikusat.
(persze vasarlas elott erdemes neten utánaolvasni hogy melyik gépnek lehetnek tipushibái, nehogy ugy jarj mint a sonyval 😊 )
Lehet inkább eladom, és veszek egy másikat. Garancia már nics rá. 😞
Melyik gépet ajánlanád 60.000Ftig bezárólag???
Ezt néztem ki:Sony Cyber-Shot DSC-S800
Köszi a segítséget!!!!!!
😊
Nagyon ugy tunik hogy ez a gépnek egy tipushibája, mindenképp vidd vissza a boltba és javitjak / cserélik.
Kicsit jobban megnéztük a helyzet az, hogy amikor nem sikerül a kép, mintha a 2. nagyobb villanás nem lenne, csak egy halványbbat villant. Amikor 2öt villan, és félig eltakarom a vakut, akkor is aránylag jó a kép. Akkor ezek szerint a vakuval lehet gond?
Köszi!
Üdv!
Jocó
Föl köll hívni az embört és megkérdezni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Úgy néz ki, hogy D80 lesz csak belôle, a zseton nagy úr... 😞(
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
amiben mindenhol egyetértenek, hogy vissza kell vinni a boltba ahol vetted, mert otthon nem javítható.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Sigma 70-300-as APO teléje nem szolgálja ki a 10 Mp-t, ugye?
Mostanában szeretnék vásárolni egy fuji finepix s5700-as vagy s5800-as gépet. Sajnos az ár számít, ezért százezreket nem akarok áldozni a vásárlásra. Véleményeket várok a két géprõl.
köszönöm
Van egy Sony DSC-P200as gépem, és mostanában olyan hibával rukkolt elõ, hogy kb. minden 5-6. kép amit vakuval készítek egyszerûen tök sötét, semmi nem látszik rajta, mintha nem vakuzna, pedig a vaku villan.
Szerintetek mi lehet a gond?
Elõre is köszi!
Üdv!
Jocó
#33406: ezt eddig nem is neztem.. egyebkent kb mintha egy kis poron surolodna, olyan hangja van neha, de persze most exponaltam parat, egyszer sem hagyott ki.... bezzeg eles helyzetben mindig elojon. Mennyi expot sikerult beletolnod ?😄
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
En mar nem mondok semmit 😄
thank you for helping us help you help us all
thank you for helping us help you help us all
4. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelõ határidõn belül, a fogyasztónak okozott jelentõs kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
hogy az esetleges kellemetlenseg erne valakit, ha magyarorszagi forgalmazo szurkeimportbol szerezte be a termekeket es 5-8 hetre kikuldi kulfoldre szervizeltetni