48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • G_ArchAngel #37135
    nem, de a masik topicot igen...
  • DirtyGab3sz
    Olvasta valaki a digitális fotomagazint??
    A szeptemberit konkrétan...
    Az olvasói levelek között egy levél a plagizálásról, egy pedig a "csodás" Canon-Megbízás pályázatról szól!
    A megbízásosban, a levélíró is a fantasztikusan sikerült medencés nénis képet hozza fel példaként!
    Természetesen a Canon hazai vezetése válaszában kikéri magának hogy nem tisztességes volt az eljárás....pölö a regisztrációhoz kötött szavazás szerintük nem okoz etikai fejtörést....
    Aki nem olvasta el,szerezze be,érdemes!
    Jah...és nem mellékesen a Nikon déhéccáz tesztye van benne....
    Meg a sony alfa 350 is!!
  • G_ArchAngel #37133
    Olympus E-520 review @ dpreview
  • Timber
    Pentax K200D :D
  • HTS s3rg1nh00
    no,egyszerre próbálok válaszolni a #37124-re és #37125-re:)
    ahogy én kivettem,a Live View számomra nem szükséges,és igazából univerzális gépnek kellene,tehát épület-táj-portré-művészkép is készülne vele...jóapám azt mondta,csak olyat vegyek,ami 5 betű és on-ra végződik
    nagyjából 120k lenne a keret rá,esetleg ha sokáig gyűjtök 130-ig mehetünk...amint látom,Nikon D40/D60,Olympus E420/510 és Sony Alpha 200K/300K versenyzői maradtak kitobival
    esetleg valakinek tapasztalat ezekkel kapcsolatban?
  • G_ArchAngel #37130
    persze, azert az 5D megiscsak 3 eves technika, csodat nem lehet varni tole..., de az biztos, hogy a legszeretnivalobb vaz, pedig mar volt 1-2:-)

mult heten probaltam egy D60-at (ismeros leanyzo kaptam szulinapjara, 2 obis kitben), szegyen, nem szegyen - szinte semmit nem talaltam meg a menujeben, teljesen bena voltam hozza...
  • Lateralus
    Valami ilyesmi. Persze azért zajszintben láthatóan jobb a Nikon új szenzora. Meg azért a Canon könnyű kezelhetősége is ott van azért. Lineáris menü, hátsó nagytárcsa rulesss!
  • Lateralus
    Oly E410 elég semmi árom van mostanában. Csak a váz 60ezer körül. Kitben sem lehet valami drágaság.
  • G_ArchAngel #37127
    Az nem lesz egyedi - rengeteg angol ujsag baharangozta, gondolom nem lesz mas vegeredmenye, mint a D3 vs. 5D teszteknek: kepminosegben meg mindig kiraly az 5D, minden mas featureben nyugdijaztak a fiatalok:-)
  • Lateralus
    Lettek azért a tesztben hibák, de akkor mi maradna a D700 fórum szemfüleseinek? :)
    Amúgy biztos forrásból tudom, hogy D700 vs 5D összehasonlítás is lesz :P
  • G_ArchAngel #37125
    Komolyan:

kellene egy hatart huznod, mert beleposzintu gep van 100-200e-ig, ami eleg nagy kulonbseg, raadasul ha vannak igenyeid, akkor az sem baj, ha megosztod velunk (pl. LiveView)
  • DirtyGab3sz
    De mire használnád??Táj?Épület?Portré?Satöbbi??
    Azért valami igényt csak támasztanál a géppel szemben......
    Ha meg ugy vagy vele,hogy tökmindegy...akkor vedd meg a Fuji csúcs-bridge masináját....az tökéletesen elég.....elég jó zoomtartomány,príma obi,csupa szépet írtak róla!!
    Fujifilm Finepix S100FS
  • DirtyGab3sz
    Kabbe!
  • G_ArchAngel #37122
    a legolcsobb:-)
  • BiG G
    (...) itt viszonylag normalis mindenki, megha Pentaxa is van (senki nem lehet tokeletes)

ezért most végezz harakirit magadon, de izibe! :D
  • HTS s3rg1nh00
    fiúk,mi történik akkor,ha valakit nem érdekel,milyen rendszert vesz,lefordítva szeretne egy belépőszintű DSLR-t,és csak alap obival szeretné használni?ilyenkor melyik a legjobb választás?
  • G_ArchAngel #37119
    Nikon D700-nak esik az ara lefele... 1600-1800£ kozott valtozik, pedig nemreg jelent meg 2000£-ert...

Sajnos megint belelolvastam az index fotos forumaiba (1 honapig nem volt broadband, most az ember kepes hulyesegeket olvasni...): szvsz a pixinfo D700 tesztje az egyik legjobb a kozelmultbol [NYAL], de a gep altal nevesitett topicban megint megjelentek az onjelolt mernokoktol es technikusoktol a negativ hangvetelu beirasok, akik tobbeves tervezesi es tesztelesi tapasztalattal birnak...
    Ok azok, akiktol soha nem lattam egy kepet sem, de megvesznek minden szart, ami instant get es meg nincs is polcon...

Ilyenkor orulok, hogy ezen a forumon maradtam, itt viszonylag normalis mindenki, megha Pentaxa is van (senki nem lehet tokeletes)...]
  • 30Dani
    Nekem (CH) gariba cserélték.
  • Garf
    Ha nekem az expo gombommal van gáz(mocskosul nehéz lenyomni, de már igy kaptam a gépet, tök zsir ujjonan még márciusban, csak most sikerült egy másik 30d-t is kiprobálni és teljesen más a kettő, az enyém ezért gondolom hogy rossz) akkor azt garival megcsinálja a camera kft szerintetek?
  • Sly9119
    Igen, nemrég olvastam, de máshol mennyiért csinálnák meg ezt nekem?
  • zolo
    El kell keserítselek, a gari nemszól külső behatás által okozott kárra :S
  • Sly9119
    Sziasztok ujraén, én már sírtam itt nektek, hogy betört a Fuji S5800 ast kaptam sajna, hol lehet szervízelni? Extreme Digital gari van rá de a számla már nincs meg, csak a gari levél, Mennyibe csinálnák meg itt nekem a környéken, Miskolc ?
  • G_ArchAngel #37113
    Micro 4/3 interJUH
  • Timber
    Aki még nem tudná, hogy mire kell a nagylátókat használni.
  • 30Dani
    W700 forgalmazása az Egyesült Államokban szeptembertől indul, ára 2978 dollárnál kezdődik.
  • Sly9119
    Hát sajna, ja de hátha megtudok vele állapodni ha a postán nem sikerült leverni :D
  • Dzsini
    az alap flashek olyan 100k-1m írást bírnak, pár évre az elég - utána úgyis kicseréled a gépet.
  • ivjoe
    Hm, ez viszont érdekes, csak kérdés, h menyi írás után használódik el.
  • Lateralus
    Sok sikert hozzá!
    Mindenképp csak a postán tudod "leverni", mert a 2 hónapos srácon nehéz lesz. Még gyermekkorú.
  • Dzsini
    Intel Turbo Memory
  • DJ Tope
    Hali!Van egy ody slim Z8 digit gépecském, és azt irja hogy van rajta webcam mód, de én nem tom bekapcsolni , pedig már mindent próbáltam.Sűrgös segiccség kéne.Előre is köszi.
  • ivjoe
    8GB ram nem para, tiédbe is rakhatsz? Turbo ram sztem parasztvakítás, nem írták le, h mi az, meg az sem, hogy a proci 64 bites, pedig ennyi ramot, 32-biten nem lehet megcímezni. :) Lehet, hogy a 8GB alacsonyabb órajelen a +2 magasabb órajelen kerreg, ettől lesz az TURBOOO? Monitor kalibráló megint ilyen parasztvakítás szagú, de nemtom, ez még érdekes lehet. 7in1 card readerért meg nézz szét mert van. :)
  • Sly9119
    Na megis van a jegyzőkönyv felküldik pestre a szakértőknek, kártérítést követelve, biztos hogy a kézbesítés során sérült meg utánvéttel volt küldve, tehát értékbiztosítás nincs mert van összeg amit kifizettem érte.
    30 nap ügyintézés aztmondták a postán, de lehet hamarabb[nagyon remélem] jegyzőkönyvbe benne van az hogy ujszerü, hibátlan állapotot mondott nekem a srác aki feladta.Ilyenkor őt nem vehetik elő?Ha netán azt állapítják meg hogy nem a szállítás során sérült meg?Vagy én mennyek és jelentsem fel vagy mi ?:D
  • Loál János #37102
    Attól függ, hogy értékbiztosítottan küldte-e, vagy sem.
    Egyéb esetben szerintem nem foglalkoznak vele, de mindenképp reklamálj!
  • Sly9119
    Nemrég bontottam ki elmentem elemet venni h kipróbáljam mert láttam hogy a kijelzőjén van az a folt..sajna betört, 2 hónapos a srác akitől evttem aztmondta h semmi baja ujszerü videokártyára kellett a pénz nem hiszem hogy töröttet adott volna el... utánvéttel vettem, ugy lehet kérni a pénzt vagy valami?
  • Timber
    Wacom Bamboo :) szep fekete es keken vilagit :)
  • G_ArchAngel #37099
    mekkorat es melyik tipust hasznalod?
  • G_ArchAngel #37098
    ha biztositva volt a csomag, akkor mindenkepp, amugy nehez lesz a postara fogni, hogy Ok voltak..., atvetelkor jelezni kellett volna, hogy serult a kuldemeny...
  • Blasta
    Félreértetted.
    Csatlakozó ALJZAT van a végében, nem AZ maga a csatlakozó :):):)

De lapozzunk sztem :)
  • Sly9119
    Sziasztok, vettem egy S5800 as Fuji-t bevan törve a kijelzője, garanciás, mit tudok tenni? mennyibe és hol javítják meg nekem?mihamarabbi választ várok, [postai utánvéttel vettem 2hónapja vette a tulaj, a postai uton sérült meg postánál lehet reklamálni?]