48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Tikal #37616
    de figyelj már ez PRO leather, nem akármi
  • Jano
    Egy normál handstrap tényleg jó dolog...
  • Jano
    Ez a #37610-zel konbinálva .
  • Tikal #37613
    nem hülyeség ez :) én pl nem szeretem a nyakamban logatni a gépet, mindig kézben van...
  • 30Dani
    hand strap
  • 30Dani
    regelhetek új nikkekt :|
  • The Garrett
    kivoltaz?
  • Loál János #37609
    És lenyalja a Nutellát: erotikusül.
  • BiG G
    nem beszélve szegény öreg takarítónéniről aki azonnyomban szívszélhüdést kap...
  • Dzsini
    ...ráadásul milyen marha drága a nutella ilyenre pazarolni
  • Timber
    Azert a bitlisz az durva!
  • Blasta
    Csúúúú, senem Mark II, senem HADDÉ, hanem minnyá HÉT DÉ!

[TOTÁL KÉSZEN VAN, PUCÉRON ROHANGÁL A SZERKESZTŐSÉG UDVARÁN ÉS KÖZBEN NUTELLÁVAL KENEGETI MAGÁT ÉS A BEATLES "ALL YOU NEED IS LOVE"-JÁT ÉNEKLI]
  • G_ArchAngel #37604

telihold szeptember 15.-en lesz...
  • Blasta
    Jaaa, értem már.
  • Timber
    Semmi kulonos. Csak a Pentax hivatalos oldalan ket obinal is 17.4 Megapixeles kep van a teljes meretu kepkent. Ez vagy RAW konvertalasi malor vagy uj gep?
  • Blasta
    De most miről is van szó? Én totál elvesztettem a fonalat :)
  • DecenS
    hogy imponálóbb legyen a képminőség, biztos egy nagyobb felbontású canon vagy nikon géppel csinálták (+konverter gyűrű ofkoz), aztán a kész fotót leméretezték...
  • Timber
    Egy kis pletykasoder: Pentax 17.4 Megapixeles geppel? A 35os es a 300as obi tesztkepei kozott van ket 17.4 megapixeles kep... exife torolve.
  • Timber
    digitcam.hu
  • G_ArchAngel #37597
    (lesz egy elado 5D-m...)
  • Timber
    *coughs* Pentax K200D :P
  • Timber
    *coughs* Pentax K20D :P
  • G_ArchAngel #37594
    csak az App miatt linkeltem...
  • DirtyGab3sz
    Minek Neked mégegy?
    Vagy Nekem is akarsz venni??
  • G_ArchAngel #37592
    ZE bajonett?
    Zeiss-EOS? Zeiss-EF?
  • G_ArchAngel #37591
    Egy kemeny indok, hogy iPhone-t vegyunk:-)
  • G_ArchAngel #37590
    Canon viszonteladok - lehet nem ezek a legolcsobbak, de ha valakinek garis gondja van, akkor egy Canon-partnertol vasarolt termek eseteben kisse nagyobb esellyel indul harcba a javitasert...
  • tep
    érdemes használtat is nézni , én most vettem 60-70-ezerrel olcsóbban gépet , mint az új ár
  • Jaffa 2843
    egyszer rátévedt már a szemem, ugy emlékszem 154k volt de holnap kiderül..
    az lenne a legjobb ha ott tudnám megvenni, helyben kipróbálni, átnézni, stb..
  • Jaffa 2843
    tapasztalt már valaki pixelhibát a gép kijelzőjén? vagy ez csak kivételese esetekben fordul elő? kompaktnál már volt "szerencsém" hozzá, remélem ebben a kategóriában nem jellemző
  • Tikal #37586
    avplanet, 220 volt, tőlük nyugodtan vehetsz....
  • Tikal #37585
    argep.hu
  • Tikal #37584
    csak magad minősited az írásoddal...de nem kértelek hogy írj helyesen, nem érdekel, csak kérdeztem mi az oka, nem tudsz vagy direkt? ha az utobbi akkor az rosszabb, nem gondolod?
    csak folytasd nyugodtan, miattam ne fáradj :)
  • DJ RX7
    saturn-ba korrekt árak vannak.
  • Jaffa 2843
    jah olvastam hogy a 450d fogása már jobb mint a 400d-é, és irták hogy egyáltalán nem kényelmetlen, szoval talán nemlesz gond :)
    hétfön megyek saturnba megfogdosni, aztán megrendelem..

apropó.. hol érdemes megrendelni a gépet? ahol viszonylag olcso és korrekt az ügyintézés?
  • DJ RX7
    Frászt észre sem fogod venni. Egyszóval ha nem arra fogsz koncentrálni, hogy "Húúúú de rossz a fogása" akkor azonnal megszokod.
  • The Garrett
    en aszerint vettem gépet a szamomra elérhető kategóriából, hogy melyik volt a legkényelmesebb. :P
    Elég nehéz úgy megszeretni a fotózást hogy nem szereted a gépet a kezedbe venni, mert kényelmetlen. :P
  • DirtyGab3sz
    Ne izgulj!
    Nem fogod órákon át tartani a kezedben....ráadásul,ha elfáradsz, a nyakbaakasztahóság egy fantasztikus dolog manapság!
    Komolyra fordítva a szót!
    Mindenképp fogdosd meg a gépet mielőtt megveszed,sokat számít a fogás!
  • Jaffa 2843
    ennyi erövel egy kompakt is elég lenne.. de ugyértem hogy ehhez a kis kényelmetlenséghez hozzá lehet szokni? hosszutávon nem fárasztja el a kezet?
  • DJ RX7
    A jó fotó nem egy markolattól függ.