48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • DirtyGab3sz
    VÉRPROFI

forrás: szánalmas.hu
  • Timber
    o/Love is in the air.../o

Blasta ugye a fotomaratonon valo reszvetelnek nem feltetele, hogy ossze kell merjuk a mienk a tieddel? :D
  • Blasta
    Sztem ez nagyobb az enyémnél.
  • G_ArchAngel #37653
    Ez az egy van, ami osztott hatizsak, tobbi csak fotos felszerelesnek van tervezve...

• DirtyGab3sz
    Vagy egy guminő!!
  • Blasta
    Viccet félretéve, az alsóba elférne az 5D-d valami alapobival, vagy obi nélkül és mellette levő rekeszben egy komolyabb obi.
    A felső részen meg sokféle cucc elfér, én ott hordom a makrót néha, igaz ott már nincs rekeszelhető lehetőség, szal karcolásveszély fennál...
    De ha bebugyolálod a cumókat elfér jópár obi még ott, vagy éppen egy strandcucc. :)
  • Blasta
    Namost az egy dolog, hogy sör lesz a kezemben, de 2 nő lesz szorosan az oldalamhoz simulva fenekem markolászva, plusz további 36 autogrammért sorban állva, leginkább erről leszek felismerhető. :)))))

Dzsi, tuti nem jössz akkor? :DDD
  • DirtyGab3sz
    Kár.....
    Mindíg jó ha összejön egy jó társaság!:S
  • Blasta
    LÁL :D
    Hát nekem a kisebbik fotós hátim van, a Formal Lounge. Az alsóba a 20D markolattal obival már nehézkesen, de elfér (nem a méret, hanem a forma miatt). Ha nagyon akarom egy kitobit vagy vakut még mellé teszek.
    A felső nagy részbe egy strandcucc tuti befér, feltéve ha a napozószéket, kargumit, duplamatracot, minigolf-szettet nem szeretnél magaddal vinni.
    Mondjuk egy fecske neked és egy az asszonynak plusz egy kisebb türcsi befér :D
  • G_ArchAngel #37647
    engem ez most pont nem erdekel, mert nem megyek Marathonra:)
  • DirtyGab3sz
    Blastának lesz egy sör a kezében...arról megismeri bárki!
  • G_ArchAngel #37645
    Blasta,

Neked Crumpler hatizsakod van-e?
    Mennyi fotos cucc fer az also rekeszbe es mennyi egyeb dolog a felsobe?
    Mondjuk 2 szemelynek strandcucc elfer?
  • DirtyGab3sz
    Aki érintett Budapesti Fotómarathon ügyben,olvassa el légyszi!!(Flickr-es társaság HAHÓÓÓÓ!!)

Szombaton délelőtt FÉL TÍZKOR a Deák-téri templom előtt találkozunk!!
    Baromi nehéz lesz felismerni engem, mert a 125 kilóm elvész a tömegben!!
    Zöld oldalzsebes nadrág,fekete széldzseki,kopasz fej,nagydarab emberke(Én vagyok az),és egy fekete-narancs Crumpler fotóstáska kombót keressetek!!
    Aki eltéveszti,az vak,vagy színtévesztő!

Gabesz
  • DirtyGab3sz
    Adj egyet...kipróbálom vele!

[naná...majd hülye lesz a sajátjával]
  • Loál János #37642
    A beintegrálását tervezik a Pentaxnál: éppen.
  • Loál János #37641
    Így van. -.-
  • GregSB
    Emi? Szenzortisztítás?
  • BiG G
    nemmered kákéccázdével megcsinizni
  • Loál János #37638
  • Blasta
    Jaja, onnantól, hogy betelik a puffer, már csak a kártyán múlik
  • Jaffa 2843
    valoban rosszul emlékeztem... de akkoris: Sorozatfelvétel igen (3,5 kép/mp max. 53 JPEG vagy 6 RAW képig) RAW-ba is 6ot tud.. és azmár kártya sebesség függö
  • Blasta
    450D sosem tudott 5,5 képet csinálni sorozatban, max 3,5-et ahogy Garrett írja. Viszont a buffert folyamatosan üríti a gép, nem vár arra, hogy megteljen :)
  • The Garrett
    azert ez nem 100% ban a kártyától függ. sorozatfelvételnél nem rögtön íródnak kártyára a képek, hanem addig lő amíg a gép memóriája megtelik, aztán írja kártyára a képeket (azthiszem ^^) 5,5 képet a 450d szerintem max legkisebb felbontáson... HA tud. Neten egyébként 3,5 öt írnak rá.
  • Jaffa 2843
    tegnap kipróbáltam saját sima SD karival a sorozatfelvételt, és hát a 450d 5.5kép/mp helyett csinált kettöt aztá annyi... gondolom lassu a karim :D
    majd beruházok egy gyors fajtára
  • The Garrett
    nekem ilyen:
    'SanDisk SD Ultra II
    * 10 Mbps olvasási sebesség
    * 9 Mbps írási sebesség'
    van, szerintem ez árban rendben van ( 5e ft körül van a 2gigás verzió). Nem tudom mi számít gyorsnak egy kártyánál, de képek másolási sebességével ÉN meg vagyok elégedve, a sorozatképeknél is hozza amit a gép kézikönyvében írnak.
    Van az extreme szeriás, anank dupla az olvasási meg írási sebessége, azt nemtudom miben lehet kihasználni. Amatőr / félamatőr / tanuló szinten biztos nem, HC sportfotósoknak jól jöhet.
  • Jaffa 2843
    milyen memoriakártyát érdemes venni?
    konkrétan SD-n belül
    van SDHC, és azon belül is vagy kétmillio fajta. pl van class6...class2 melyik a gyorsabb? melyiket éri meg megvenni, ami viszonylag gyors, és még megfizethetö
  • Tomo15
    Az a lényeg:))

#37619: Köszi szépen. Úgy tűnik valamit elég rosszul értettem akkor. Bedőltem ennek a 7D-s képnek;)
  • Lateralus
    Lesz neki ojanja :P
  • Lateralus
    Sokan már nem hotdozhatónak veszik a notit, hanem otthoni, asztali batár helyett.
  • Jaffa 2843
    nah megnéztem, kipróbáltam a 450D-t saturnba.. egész jo, az ár is elfogadhato 149k, viszont csak 1 év gari van rá, nemtudom hogy mindenhol ennyi van e rá, de én ezt kevesellem... minimum 2 év gari illene rá sztem
  • Tikal #37626
    ez a variácio nem tünik jonak....
  • Blasta
    Hát ez tényleg elég vad :)
  • GregSB
    :D

True
  • DJ RX7
    50D Dpreview
  • The Garrett
    hát azok a fotósok akiket youtube videokban lehet látni, és 3-4 gyakornok/segéddel járnak fotózni. :D
  • GregSB
    Napellenző anyone? :D

• GregSB
    Meg mellé egy 18.4 inches laptopot fotósoknak :)

"The VAIO type A features an LED backlit 1,920 x 1,080 resolution, 2.53GHz T9400 Core 2 Duo, Blu-ray burner, up to 4GB of memory and 2x 250GB of disk (plus 1x eSATA jack for more), an increasingly rare Firewire jack for your camcorder, 3x USB 2.0, and a high-speed UDMA-enabled CF slot for quick image transfers off your DSLR's CompactFlash card"

Mondjuk nemtom ki cipelne egy ekkora batárt magával.
  • G_ArchAngel #37619
    meg az is pletyka, hogy 7D lesz:-)

a legdurvabb elkepzelesek szerint 3 vaz lesz:
    3D pro gep, majdnem 1Ds, de grip nelkul
    5D mark II pro gep, 50D kicsit upgradelve, fullframe szenzorral
    7D fapados fullframe
  • Tomo15
    Mit lehet tudni körülbelülre a 7D leendő áráról?
  • Lateralus
    Bejelentették a Sony A900-at
    ITT