48078
-
#37656 VÉRPROFI
forrás: szánalmas.hu -
#37655 o/Love is in the air.../o
Blasta ugye a fotomaratonon valo reszvetelnek nem feltetele, hogy ossze kell merjuk a mienk a tieddel? :D -
#37654 Sztem ez nagyobb az enyémnél. -
G_ArchAngel #37653 Ez az egy van, ami osztott hatizsak, tobbi csak fotos felszerelesnek van tervezve...
-
#37652 Vagy egy guminő!! -
#37651 Viccet félretéve, az alsóba elférne az 5D-d valami alapobival, vagy obi nélkül és mellette levő rekeszben egy komolyabb obi.
A felső részen meg sokféle cucc elfér, én ott hordom a makrót néha, igaz ott már nincs rekeszelhető lehetőség, szal karcolásveszély fennál...
De ha bebugyolálod a cumókat elfér jópár obi még ott, vagy éppen egy strandcucc. :) -
#37650 Namost az egy dolog, hogy sör lesz a kezemben, de 2 nő lesz szorosan az oldalamhoz simulva fenekem markolászva, plusz további 36 autogrammért sorban állva, leginkább erről leszek felismerhető. :)))))
Dzsi, tuti nem jössz akkor? :DDD -
#37649 Kár.....
Mindíg jó ha összejön egy jó társaság!:S -
#37648 LÁL :D
Hát nekem a kisebbik fotós hátim van, a Formal Lounge. Az alsóba a 20D markolattal obival már nehézkesen, de elfér (nem a méret, hanem a forma miatt). Ha nagyon akarom egy kitobit vagy vakut még mellé teszek.
A felső nagy részbe egy strandcucc tuti befér, feltéve ha a napozószéket, kargumit, duplamatracot, minigolf-szettet nem szeretnél magaddal vinni.
Mondjuk egy fecske neked és egy az asszonynak plusz egy kisebb türcsi befér :D -
G_ArchAngel #37647 engem ez most pont nem erdekel, mert nem megyek Marathonra:) -
#37646 Blastának lesz egy sör a kezében...arról megismeri bárki! -
G_ArchAngel #37645 Blasta,
Neked Crumpler hatizsakod van-e?
Mennyi fotos cucc fer az also rekeszbe es mennyi egyeb dolog a felsobe?
Mondjuk 2 szemelynek strandcucc elfer? -
#37644 Aki érintett Budapesti Fotómarathon ügyben,olvassa el légyszi!!(Flickr-es társaság HAHÓÓÓÓ!!)
Szombaton délelőtt FÉL TÍZKOR a Deák-téri templom előtt találkozunk!!
Baromi nehéz lesz felismerni engem, mert a 125 kilóm elvész a tömegben!!
Zöld oldalzsebes nadrág,fekete széldzseki,kopasz fej,nagydarab emberke(Én vagyok az),és egy fekete-narancs Crumpler fotóstáska kombót keressetek!!
Aki eltéveszti,az vak,vagy színtévesztő!
Gabesz -
#37643 Adj egyet...kipróbálom vele!
[naná...majd hülye lesz a sajátjával] -
#37642 A beintegrálását tervezik a Pentaxnál: éppen. -
#37641 Így van. -.- -
#37640 Emi? Szenzortisztítás? -
#37639 nemmered kákéccázdével megcsinizni -
#37638 -
#37637 Jaja, onnantól, hogy betelik a puffer, már csak a kártyán múlik -
#37636 valoban rosszul emlékeztem... de akkoris: Sorozatfelvétel igen (3,5 kép/mp max. 53 JPEG vagy 6 RAW képig) RAW-ba is 6ot tud.. és azmár kártya sebesség függö -
#37635 450D sosem tudott 5,5 képet csinálni sorozatban, max 3,5-et ahogy Garrett írja. Viszont a buffert folyamatosan üríti a gép, nem vár arra, hogy megteljen :) -
#37634 azert ez nem 100% ban a kártyától függ. sorozatfelvételnél nem rögtön íródnak kártyára a képek, hanem addig lő amíg a gép memóriája megtelik, aztán írja kártyára a képeket (azthiszem ^^) 5,5 képet a 450d szerintem max legkisebb felbontáson... HA tud. Neten egyébként 3,5 öt írnak rá. -
#37633 tegnap kipróbáltam saját sima SD karival a sorozatfelvételt, és hát a 450d 5.5kép/mp helyett csinált kettöt aztá annyi... gondolom lassu a karim :D
majd beruházok egy gyors fajtára -
#37632 nekem ilyen:
'SanDisk SD Ultra II
* 10 Mbps olvasási sebesség
* 9 Mbps írási sebesség'
van, szerintem ez árban rendben van ( 5e ft körül van a 2gigás verzió). Nem tudom mi számít gyorsnak egy kártyánál, de képek másolási sebességével ÉN meg vagyok elégedve, a sorozatképeknél is hozza amit a gép kézikönyvében írnak.
Van az extreme szeriás, anank dupla az olvasási meg írási sebessége, azt nemtudom miben lehet kihasználni. Amatőr / félamatőr / tanuló szinten biztos nem, HC sportfotósoknak jól jöhet.
-
#37631 milyen memoriakártyát érdemes venni?
konkrétan SD-n belül
van SDHC, és azon belül is vagy kétmillio fajta. pl van class6...class2 melyik a gyorsabb? melyiket éri meg megvenni, ami viszonylag gyors, és még megfizethetö -
#37630 Az a lényeg:))
#37619: Köszi szépen. Úgy tűnik valamit elég rosszul értettem akkor. Bedőltem ennek a 7D-s képnek;) -
Lateralus #37629 Lesz neki ojanja :P -
Lateralus #37628 Sokan már nem hotdozhatónak veszik a notit, hanem otthoni, asztali batár helyett. -
#37627 nah megnéztem, kipróbáltam a 450D-t saturnba.. egész jo, az ár is elfogadhato 149k, viszont csak 1 év gari van rá, nemtudom hogy mindenhol ennyi van e rá, de én ezt kevesellem... minimum 2 év gari illene rá sztem -
#37626 ez a variácio nem tünik jonak.... -
#37625 Hát ez tényleg elég vad :) -
#37624 :D
True -
#37623 50D Dpreview -
#37622 hát azok a fotósok akiket youtube videokban lehet látni, és 3-4 gyakornok/segéddel járnak fotózni. :D -
#37621 Napellenző anyone? :D
-
#37620 Meg mellé egy 18.4 inches laptopot fotósoknak :)
"The VAIO type A features an LED backlit 1,920 x 1,080 resolution, 2.53GHz T9400 Core 2 Duo, Blu-ray burner, up to 4GB of memory and 2x 250GB of disk (plus 1x eSATA jack for more), an increasingly rare Firewire jack for your camcorder, 3x USB 2.0, and a high-speed UDMA-enabled CF slot for quick image transfers off your DSLR's CompactFlash card"
Mondjuk nemtom ki cipelne egy ekkora batárt magával. -
G_ArchAngel #37619 meg az is pletyka, hogy 7D lesz:-)
a legdurvabb elkepzelesek szerint 3 vaz lesz:
3D pro gep, majdnem 1Ds, de grip nelkul
5D mark II pro gep, 50D kicsit upgradelve, fullframe szenzorral
7D fapados fullframe -
#37618 Mit lehet tudni körülbelülre a 7D leendő áráról? -
Lateralus #37617 Bejelentették a Sony A900-at
ITT