48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • 30Dani
    Én Lowepro CompuRover AW-t vettem, akkora hogy mindenhol hülyének néznek, ellenben úgy meg lehet pakolni hogy felemelni alig bírom, de ha a hátamon van, akkor szinte nem is érezni (Y). Alsó fiókszerű részébe (nem kell lerakni, nehogy kiessenek belőle a cuccok, mint a legtöbb hátizsáknál) elfér nekem egy markolatos váz, két vaku, két fix, öv (kiszedhető) részére fel van rakva két obitok, abban van nagylátó meg tele, meg még egy kisebb szütyő minden másnak. A táska nagy felső részébe ruha, étek, minden egyéb befér, és van még egy 17"-os notebook tartója, az egészet be lehet vonni az aljából kiszedhető esővédő huzattal, a külsejére meg fel lehet rakni állványt.
  • Tikal #37695
    köszi, ez is jonak tünik :)
  • DirtyGab3sz
    digitcam
  • The Garrett
    vásárolni én se ott szoktam, de nekik van a legnagyobb kínálat és meg lehet legalább fogdosni vásárlás előtt a dolgokat ^^
  • DirtyGab3sz
    Egy baj van az edigittel....annyira nem értenek semmihez....csak eladnak,oszt jónapot!
    Van az astoriától nem messze egy fotós-üzlet a muzeum köruton asszem...ott vannak jófajta tatyeszok!:D:D
    Már énis bánom a crumplert,mert abban az árban kaptam volna Pentaxos oldaltatyeszt amibe belemegy a gép+3,vagy 4 obi+pár cucc.....
    :S:S:S
    De ez már az én bajom!
  • I.C.ram
    Szereztem egy RICOH GX200-as gepet VF kittel. Nagyon beleszerettem :) Olyanokat tud, amit a nagygepek is megirigyelhetnenek de megis alig nagyobb egy zsebkompaktnal. Nagyon tuti kis gep. :)

Batran merem ajanlani mindenkinek, aki zsebrevaghato profi gepet keres.
  • The Garrett
    edigital - visegrádi úti üzletre írják hogy van raktáron. ^^
  • Tikal #37689
    hát ezekkel max a gellért hegyig jutnék, de kösz :) Túrazsák kell nem divat cumo, bár szeretem a crumplert, van is egy táskám tőlük, de ez nem az ő profiljuk ami nekem kell...amit garrett linkelt az már jobb, lehet bele pakolni, vannak csatlakozási pontok, stb.... NG hátizsákja is azért jo mert arra lehet még akasztani kivulre egy pár dolgot, plusz igen nagy, még ezt a lowepro táskát kéne vhol megnéznem élőben...
  • DirtyGab3sz
    Crumpler
    esetleg.....
    ésmég esetleg....
    Mondjuk szép ára is vagyon!
  • Tikal #37687
    nem rossz :)
  • The Garrett
    lowepro primus táskák is ilyenek pl
  • Tikal #37685
    Fotós hátizsákot tudna valaki ajánlani? Olyasmi kellene mint a National Geographic túrazsákjai, tehát legalább egy napi cucc belemenjen... eddig csak a tamracnál láttam ilyet, más?
  • DirtyGab3sz
    És az aki ezeket megveszi,vajon mennyire leszarja a szenzor koszolódását,avagy-e nem??

Nabazz...ezt jómegaszontam......
  • DirtyGab3sz
    Rendes fotós-szaküzlet megoldja...
    A "hülyeazénemvagyok+fukaréletbe" meg csak akárhová a polcra......
  • Blasta
    Komolyan????

Ez esetben RESTEKPA, és tényleg le kell teszteljük :)
  • Lateralus
    1,4 millió képpontos az EVF. 180Hz frissítéssel.
  • G_ArchAngel #37680
    Amugy SG-n van az 1 forumozora juto teszterekbol a legjobb arany, jeee!

(2 pixelvadasz vs. 10 forumozo)
  • G_ArchAngel #37679
    talan fejlodott valamit az is...
    majd jol letesztelitek!
  • Blasta
    Nade akkoris egy EVF-van helyette, ami még ha nem is poros, még ha van hely az obinak, akkor is FOSTALICSKA komponálás szempontjából. Akkor már inkább a külső lcd.
  • G_ArchAngel #37677
    es nem lesz a tukorhaz poros, mint a mostani dslr-ekben...
  • Timber
    Amugy a tukortelenseg nem csak amiatt jo, hogy kisebb a gep. Siman lehet olyan obikat tervezni amik esetleg benyulnak a gepbe, hiszen nem kell felni a tukortol. Sot akar olyan szuroket is kiadhatnak amik a vazba rakhatoak (lasd Sigma)
  • Blasta
    [SZAKAD]
    :))))))))))))))))))))
  • Timber
    Meghogy en a huje??? Hat megmondom neked...
    O igen a marathon es a helyezesek...
    Valoban en vagyok a huje! :D Te melyik italt szereted a legjobban (amit holnapig be is tudok szerezni)? Sajnos nem voltam tisztaban, hogy a thai, a japan vagy a neger lanyokat szereted jobban ezert 'beszereztem' mind a 3-at... remelem meg tudod bocsajtani! Valamint kene a te bankszamlaszamod is, hogy donalhassam a legjobb TV adast ami csak letezik az interneten, de ha elsikkasztod a donaciom az se gond, hiszen megerdemled!
    Maradok tisztelettel, rajongod, csodalod, hived!
    :D

Ui.: A gyereknek lenne a Nikon D60... :)
  • Blasta
    Vaztakurva
    Kék még so-so, de az a piros
  • G_ArchAngel #37672
    Azert piros es kek szinben eleg komolytalan - az F1 Toyota feher-piros, kek Penesonic felirattal, de azert ez kicsit mokas...

Ami nem tetszik, hogy az AF rendszer olyan, mint a kompaktoke, miert nem lehet bekapcsolni 11 AF pontot, miert csak ez az idiota negyzet van?
  • Blasta
    No igen, múvi mód hiánya totál érthetetlen, de valszeg a "húzzunk le még 1 bőrt a cuccról" szellemiségben tervezték, majd a G2-ben ott fog figyelni :)
  • Blasta
    Baszki, túlcsordultam. :)))

Esküszöm elvesztem, de lényegtelen is, mivel az egész fórum tudja, hogy te vagy a hüje, szal...

(Remélem nem reménykedsz helyezésben a marathonon :DDDDDDDDDD)

[VITZEL CSAK]
  • Timber
    en meg arra, hogy movie modot miert nem raktak bele? No meg, hogy az online (es nem online) shopok mennyiert rakjak ki...
  • Timber
    No akkor forgassuk meg Gretsy tanar urat a sirjaban es magyarkodjunk egy nagyot! :)

Te azt mondtad, hogy
    "egyedül a tükrös kereső elsumákolásával nem tudok kibékülni"
    erre irtam, hogy anelkul nehez lett volna megoldani.
    Nos te ezt -tevesen- ugy ertelmezted, hogy a tukros kereso nelkul lett volna nehez megoldani, de mivel a tukros kereso nincs benne pedig letezik tehat megoldottak ezert az en allitasom a te ertelmezesedben totalisan hujeseg lenne ami egyertelmu! Epp ezert ha ugy nezzuk az en altalam irottakat a te iromanyodra reflektalodasomban, hogy a tukros kereso elsumakolasa nelkul lett volna megoldani nehez a tukros keresotlen gepet akkor maris ertelmet nyer karakteromlesem itt a forumban benne vagyon. Ertem? :)

Tehat egy szo mint szaz: te vagy a huje! :)
  • G_ArchAngel #37667
    Kivancsi leszek, hogy online shop-okban hova teszik majd:-)
    Digital SLR oder Digital Compact?
  • Blasta
    Nincs tévedés, azt írtad, hogy "anélkül nehéz lett volna megcsinálni".
    Én meg előtte azt írtam, hogy a tükrös kereső elsumákolása nem tecc.

Újraértelmezve a mondatod, esetleg úgy értetted-e, hogy az ELSUMÁKOLÁS nélkül lett volna nehéz megcsinálni? :)
  • Timber
    tukros kereso... :D Tevedesed betudom annak, hogy nagyon izgulsz mar a holnap nap miatt (amikor talalkozhatsz velem) :D
  • Blasta
    Mármint EVF nélkül?
  • Timber
    anelkul nehez lett volna megcsinalni ezt a cuccot :)
  • Timber
    A Samsung micro rendszere :D

Komolyra forditva a szot: Kivancsi vagyok a Samsung mivel jon elo, hiszen nem reg toluk is felreppent a Micro (Mirror-less) rendszer hire. Ha hasonlo lesz mint a Micro4/3 csak mondjuk Micro-K akkor tuti beszerzek egy olyat :)
  • Blasta
    Nekem amúgy tetszik már ez a cucc, egyedül a tükrös kereső elsumákolásával nem tudok kibékülni
  • Blasta

Külön kapcsoló a FILM MÓDNAK az kell! :DDDD
  • Blasta
    Jeee, pana rulz :)
  • Timber
    Az elso Micro 4/3
  • G_ArchAngel #37657
    KELL!!!