48078
-
#37776 Hmm, jól látom hogy kapott több mekapixelt, meg videó rögzítést, viszont a fránya AF és fénymérés maradt ugyan az? (jabocs, az AF-nél van változás: a középső fókuszpont keresztszálas lett)
Olyan deja vu érzésem van :)))))) -
#37775 ja :o) sorry, azt tényleg nem figyeltem...
tipp: az eddigi eladások alapján (meg hogy mennyire várják, hány példányt tudnak szállítani, stb.) még mindig megéri ilyen áron adni (?) -
G_ArchAngel #37774 latom itt is elkell magyaraznom:)
ne az USA vs UK vs EU arakat nezd, hanem azt, hogy a D700 ara hogy viszonyul az 5D-jehez...
USA-ban, EU-ban olcsobb az uj 5D, de UK-ben dragabb - en ezt nem ertem -
#37773 Azt ne mondd, hogy meglepődtél rajta... kb. ilyen arányok voltak mindig az árakban US<EU<UK (számítógépes alkatrészeknél, híradástechnikánál és fototechnikánál is)... és minél drágább valami, annál jobban kijön (kiskompaktot majdnem ugyanolyan áron kapni itt és ott) -
G_ArchAngel #37772 az kevesbe erdekel, ellenben az ara felb*szta az agyvizem (mar bocsanat)...
D700
US: $ 2999
UK: £ 1999
EU: € 2599
5D mark II
US: $ 2,699
EU: € 2,499
UK: £ 2,299
Ha valami olcsobb az USA-ban es EU-ban, akkor Angliaban miert dragabb??? -
DecenS #37771 ááááá!! és a legnagyobb, hogy van benne halálba-gyűlölt múvi kepcsör -
G_ArchAngel #37770 Megjott a Telapo!!! -
#37769 -
G_ArchAngel #37768 http://blog.csorge.hu/ -
#37767 mi pihe blogja? -
G_ArchAngel #37766 jo lenne, ha jonne a fullframe Pentsung is, mindenki nyomna a masik ara ala a sajatjat -
#37765 Ezt Pihétől nyúltam......szori Pihe!
Bannert nézni jobb oldalon! -
G_ArchAngel #37764 http://www.interfoto.no (figyeld felul a bannert!)
Quick translation:
A pleasant long awaited suprise for all Canon users: Thursday 18th of september comes the EOS camera you have been waiting for. Not only that: Canon will with this anouncement show the future of photography. The camera is a barrier-breaker for dslrs for a price that will make you smile.
We vill have the new EOS kamera at Høvik(where the store is) from the morning around 11 untill 18:30. Allready tomorrow morning(17th) around 6am(CET) you can read about what could be called a "phototechnological breaktrough" on http://www.canon.no
Maybe that meens that many stores already have(or will have within 2 days) the new camera in hands.
I like the "phototechnological breaktrough" and "price that will make you smile" parts! :)
Tehat 18.-ig nem lesz semmi, es ugy tunik a norvegiai bemutato pletykaja is igaz volt... -
#37763 Es Kelemen Anna meg Dundika mar smafu?
Amugy anno lanyom egy oviba jart Donatellaval igy volt alkalmam Tuncivel talalkozni joparszor. Sot Jamie Winchester fia meg csoporttarsa is volt :P -
#37762 Nah...lebuktam....baxameg.....
Pedig titkolni akartam hogy Pákó,Győzike,és Kiszeltünci fan vagyok! -
G_ArchAngel #37761 ha Blasta feleannyira lenne jo fotos, mint ahogy eljatsza azt, hogy olyan verprofi, aki elott Madonna is megremeg, akkor mar minimum a Vanity Fair-nel kattingatna:-)))
(ez dicseret, csak kicsit nehez ertelmezni...)
(amugy azokrol is megvan a velemenyem, akik a Story Online-on csavarognak..:D) -
#37760 Rezső beszél....feltűnik Blasta elvtárs is a képeken...tessék csak nézni! -
#37759 htx2u2 -
#37758 Mondjuk a webshop is túlzás. :O) -
#37757 #37754
+ ex-tmfoto vagymi, énis majdnem náluk vásároltam. Japánból hozogatják a cumókat asszem, rosszat még énsem hallottam róluk, elvileg járkálnak annyiszor külföldre, ogy a garit szépen elintézzék, max az ügyintézés lassabb. -
#37756 Hája.
Kérdezem, mert túlságosan olcsó 1-2 cucc. :-| htx -
#37755 Freewebes webshop mögött sikeres ember nem lehet. -
#37754 Számlát nem adó, becsszó-garis díler, állítólag megbízható. -
#37753 Kikezek? -
G_ArchAngel #37752 Kovetkezo autom:
-
Lateralus #37751 De azt kaptuk, hogy 13:00 GMT, ami itt még odébb van.
Átvertek a szemetek! :P
Itt tudtam meg, hogy más már kitette. :) -
#37750 Kázijóéknál már délután van :) -
Lateralus #37749 Jó, hogy szólsz!
Úgy tudtam délután van a bejelentés. -
#37748 Ez nem az a topik, itt kérj segítséget -
#37747 Sziasztok!
Készítettem egy videót a Loctite filmfesztiválra, egy Panasonic géppel és mivel nem akartam semmit sem a véletlenre bízni, a legjobb minőségben csináltam. Viszont az oldalra max 40 mb-os filmet lehet felrakni. Az enyém 60 lett
Hogy tudnám levenni a méretét anélkül hogy újravegyem a filmet?
-
G_ArchAngel #37746 ez is egyfajta megoldas a videozasra:-) -
G_ArchAngel #37745 HBD Place -
#37744 BSzN: Áki. -
#37743 Durvulás van -
G_ArchAngel #37742 en nem almodtam, en tudtam, hogy nem fogjak, igy elalvas elott egy laza voodoo atkot mondtam a kanonra es mosolyogva elszenderultem...
remelem vesztettek a tozsden par millat... -
#37741 Basszátokmeg, arról álmodtam, hogy bejelentették a 3D-t, a 7D-t és a nyócdét
(moskomolyan) -
G_ArchAngel #37740 eldontotted mar milyet akarsz?
mert en meg nem dontottem el, hogy mit akarok:-)
de szerintem nekem atmenetes kell... -
#37739 60-ban még aszonták, hogy 1.2 alá nincs értelme menni. Hazugok! -
#37738 Mindenre van egy válaszod, leszámítva hogy mikor lesz ND-m :) -
G_ArchAngel #37737 nem igazan, mindketto a lustasagrol szol:
zoom-mal meglehet uszni egy csomo felesleges setalast, fixszel pedig a felszereles sulyan konnyitunk...