48078
-
#38096 Megoldva a probléma :D viszavittem a memoriát az MMbe, kicseréltetem egy 2 GBosra
Köszi hogy segitetetek :) -
#38095 színhőmérséklet, megvilágítás... a valódi tesztnél külön figyelnek arra, hogy semleges fehér lámpával világítsanak (és csak azzal) - elsötétített szobában, egy xenon(?) lámpával kellett kirakni a sort (jó összevissza lett :D )
van még jópár érdekes teszt színlátáshoz, de ez az, amelyik a túl jó színlátást is tesztelni tudja (a normál színlátással rendelkező is elég sok egymás mellettit téveszt) -
#38094 Ezt is a monitoron látod O.o
:D -
G_ArchAngel #38093 ezt mar most jobban latom, mint ami a monitoron volt... -
#38092 meg zoomolni se lehet böngészővel :)
(az eredeti tesztnél ezek fekete fakorongok, rajtuk kb 1forintosnyi színes folttal, egy tálcába kell őket sorba rakni, az aljukon pedig ott a helyes megfejtés számsora)
-
#38091 Jah nem kérdeztem semmit, ott van alul a válasz :S -
#38090 You have perfect color vision!
Egy notebook kijelzőjén...
A számok mit jelentenek egyébként? Minél kevesebb annál jobb?
-
G_ArchAngel #38089 szerintem nem mindegy, hogy akkora negyzeteket nezel, mint egy kockacukor, vagy, mint egy "kockas" fuzet negyzetei...
persze a kepatlo is szamit... -
#38088 Nemazér, de a felbontás mit számít? :) -
#38087 4 pont 1440*900 lcd -
#38086 8 pont notebook kijelzőn.
-
G_ArchAngel #38085 dpreview-rol hoztam, sry:-) -
#38084 170-180 pont között alakítok (pár hete a Színtévesztő topicba linkeltem, ezek szerint most keveredett el idáig :) )
oficially is erősen színtévesztő vagyok, ezt a tesztet régebben fehér lámpáknál valódi színkorongokkal csináltam meg. -
#38083 ha jol tudom uj model ez a sorozat, lehet ezel magyarazhato. Nekem mazlim volt akkor 2 napot vartam ra es szalitotak. -
#38082 Biztos a barack, keki meg pink mi? :D -
G_ArchAngel #38081 Amugy ahol en hibaztam az eleg valos, szerintem kipihenten is elszurtam volna, azoknak a szineknek a nevet sem tudom..., hulye noi szinek:-) -
#38080 Konkrétan káprázott :) -
G_ArchAngel #38079 a vegere hogy erezte magat a szemed?
en kicsit mar szellem negyzeteket lattam:-) -
#38078 You have perfect color vision!
(31 éves kanként, Samsung SyncMaster 913n lcd-n, 1280*1024-ben) -
G_ArchAngel #38077 Tesztoldal
Reszemrol:
4 pont, 32 eves ferfikent, MacBook Pro kijelzon, 1920x1200 felbontasban
(2 hete egy ovoda kiviteli tervein dolgozom, napi 4 ora alvassal...)
-
G_ArchAngel #38076 Nekem nem jon ossze...
Amelyik online store-ban talaltam, ott 14 nap alatt tudjak szallitani, nekem pedig jovohet pentekre kell.
Mindenesetre erdekes tapasztalat, hogy az "in stock" magyarul azt jelenti, hogy "varni fogsz hetekig, haversrac"...] -
#38075 Temesvár (Romania) -
#38074 upsz No. 7CR43332 van alul irva xD -
#38073 Na itt egy probléma :S
4. Firmware upgrading procedure
a. Download the firmware upgrade and the transfer program.
You can download the firmware upgrade using the "Downloading the firmware upgrade" link on this page.
The following files must be downloaded:
Note: In case of FinePix A800, updating software is divided into 2 types.
For distinguish them, you must confirm the body number (serial number ) which is informed on the sticker on the bottom of the camera body:.
Type A
Please check 3rd digit of the body number (serial number)
e.g. 7BA******, 7BQ******, 7BL******, 7BW******
If 3rd digit is "A", "Q", "L" or "W", please download this file.
Type B
Please check 3rd digit of the body number (serial number)
e.g. 7BB******, 7BR******, 7BM******, 7BX******
If 3rd digit is "B", "R", "M" or "X", please download this file.
Azt irja hogy két féle verzio van, és azt is hogy a camera alján megtalálom a serial számot, találtam valamit :S No. 7RC43332
most akkor én vagyok béna vagy mivan? :S -
#38072 próbáld ki, azt irják igen... -
#38071 kösz a jó tanácsot, csak megerösités kell :D
nézd meg, ezt vettem meg memoria
müködni fog a Firmware frissités után szerinted?
-
#38070 az MMben nincs normális eladó :S -
#38069 nézd meg a hozzá adott könyvben / neten keress rá - lehet, hogy csak az SDHC-vel van gondja... jobban jársz, ha elviszed a gépet magaddal, és ott kipróbáljátok melyiket szereti (a sima 2 gigásat szinte teljesen biztosan, de próbálgatni kell, lehet, hogy más márka SDHC kártyáját is elviszi)
Persze ehhez normális, segítőkész eladók is kellenek... -
#38068 na most mivel ilyen felelötlen voltam, mekora memoriát vegyek bele?
ja és mekora memoriát bir el ez a lejárt digi fénygép :) -
#38067 nem valószínű, ha nem kezeli, akkor nem kezeli :(
Viszont 3 munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól, és kötelesek visszafizetni / kicserélni valami másra, amit kérsz -
#38066 megtetem és akkor is azt irja hogy, jaj roszul irtam, kártya hiba ir elnézést :S -
#38065 formázd le. -
#38064 ma vettem felelötlenül egy 4 GB Sandisk Memoriát :S SDHC, a boltban azt mondták hogy kezelni fogja a Fujifilm Finepix A800 fényképezögépem, azt irja ki hogy memoria hiba, semmi mod nincs hogy elinditsam a memot? -
#38063 öö, de hol vetted? :D -
G_ArchAngel #38062 Koszi sracok, megrendelem a 30-ast... -
#38061 nm, szerintem 30-ast vegyel ha tobb mint 2 obit akarsz cipelni. amugy nagyon minosegi cucc. -
#38060 Nekem a legnagyobbik, 300-as LowePro SlingShot van, az adatok szerint gyakorlatilag kívül-belül tök egyforma méretűek a KATA-val, csak formában különböznek némiképp.
ANNYIRA azért nem nagy. Én is izgultam, hogy kicsit irreálisan fogok benne kinézni, de nem. (Teljesen átlag testalkatú vagyok.)
Nekem benne van 2 váz, rajtuk 1 fix, és egy alapzoom, továbbá a 2 kitobi, 1 régi M42-es fix normálobi, és még bőven van a központi térben is hely. Simán be tudnék még rakni egy tisztességes nagytelét, és még 1-2 darab nem túl kicsi obit. Ezen felül van a felső rekesz, abban kisebb zsebek, a külső rekesz, abban is kisebb zsebek, hálós tartók, azokba is baromi sok kis cucc elfér.
Nagyon kényelmes, nekem tetszik is, és a 200-as már kicsi lett volna. Szerintem nem bánod meg a nagyobbat, sőt. -
G_ArchAngel #38059 koszonom, egyre tobb helyen a 30-ast ajanljak, de az nagyon nagynak tunik...:-( -
#38058 reggel bele pakoltam probabol Canon350D+grip+Sigma 24-70,Canon 85mm, es mar kezd szukos lenni, egy kisebb obi+vaku talan meg bele lehet zsufolni. ha csak tozozni akarod felulre meg befer egy vaz, de tobb bisztos hogy nem megy bele. -
#38057 Hol szerezted be? Budapest?