48078
-
#38136 Nagyon faja :)
A készítés menetét röviden leírhatod ha van kedved, érdekel milyen technikával csináltad ;) -
#38135 Sziasztok!
Én most szeretnék venni egy Kodak EasyShare ZD710-es fényképezőgépet! Ebben az árkategóriába kapok ennél jobb gépet vagy hasonlót? Maga a márka mennyire "jó"? Erőre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Kristóf -
#38134 nem kellett hozzá se TS objektiv, se lensbaby :) -
#38133 Ez is fake, most csináltam :)
-
#38132 nem is! :) -
G_ArchAngel #38131 EOS 5D Mark II: Sample Photographs
Beta sample images captured by a pre-production EOS 5D Mark II. Explorer of Light Vincent Laforet created these photos during the shooting of the independent short video, REVERIE. All images are in-camera JPEGs with no post-production except for the inclusion of the artist’s watermark.
-
#38130 "Nem lesz FF Pentax, de lesz FF minosegu APS-C :D"
Hát ez a hír eléggé MUHAHA, mindenféle rosszallás nélkül :D
FF minőségű APS-C, kb. olyan kijelentés mint Aston Martin minőségű Lada -
#38129 De ez nem szilart, max a haverja :)
-
#38128 angliusra forditva csak neked :)
Es japan volt az nem kinai :P -
#38127 nagyon picit tudok. Pl. azt el tudom mondani amit ha egy hevesebb vermersekletu kinainak mondasz egy atlag kinai piacon masnapra illatos omlos csirke leszel :D
amugy meg...
6. Im Frühjahr nächsten Jahres gibt es digitales Mittelformat, jedenfalls nach Auskunft des Pentaxvertreters. Neue Objektive sollen dazu auch erscheinen, was aber genau wurde noch nicht gesagt. -
G_ArchAngel #38126 nala hatvanyozottan ervenyes, hogy "a stilus maga az ember" -
#38125 Fotóházon nézegetem a képeit. Látom már Ferrarival nyomja. -
#38124 tudsz kínaiul?
G_ArchAngel: "Aki a helyesirasomat figyeli a következő irasban az most hagyja abba az olvasást." - köszönjük elég is volt. -
#38123 Pentax interju Babelfishbe vagy exciteba vele es olvashato :)
Lenyeg:
Pentax 645D csak pihen :)
Nem lesz FF Pentax, de lesz FF minosegu APS-C :D
Valszeg PMA-n jon az uj Pentax (K30D?) -
G_ArchAngel #38122 Canon EOS 50D a hirhedt Canon.Eos/Szilart tolmacsolasaban... -
#38121 Köszi, lehet rágyúrok az X300-ra :) -
#38120 Az összes autofókuszos Minoltán ez a bajonett van, a régi manuál gépeken pedid MD bajonett. Létezik adapter MD-A adapter is, és MD-m42 adapter is. -
G_ArchAngel #38119 sajnos nekem nem sikerult, talan Blasta majd mond vmi okosat, O is jar boardozni..., Dani pedig sielni... -
#38118 Zenit az elemmentes :) Belehet úgy csomagolni, hogy minimális legyen a páralecsapódás értéke/esélye? -
G_ArchAngel #38117 en csak filmes slr-t vittem eddig sielni, 6db AA akksi fert a markolatba, kb. 2 ilyen 6-os kiszereles merult le egy nap, igaz -17-20'C volt...
amit megszivtam az a hideg kulter - meleg kocsma kozotti ingazas volt, mert ilyenkor lecsapodott a para a lencsere, es gondolom a filmnek sem tett jot (a mikroelektronikanak sem szokott hasznalni) -
#38116 Egy síelésnél fellépő hőmérsékletkülönbségeket egy filmes gép vagy egy digi bírja jobban? (Zenit vs. Sony Alfa)
Ahogy használva lenne:
Reggel lakásban beteszem táskába, ki minusz 1-2 fokba gyalog, fel a hegyre lifttel, önfeledt síelés, megállok , shot, elteszem, síelés, közben beülünk hüttébe ahol +25 fok van, elővenném , lőnék képeket, utána megint vissza síelni, a nap végén pedig lakásba kiraknám.
Az imént leírt tortúrát melyik gép bírná? Tárolásnál mire kéne figyelni hogy ne legyenek gondok? Eddigiekben csak kompakttal síeltem, az kabátzsebben volt és bírta a strapát, de idén szeretnék vinni SLR -t is magammal. Jah és az obik is bírnák a strapát? -
#38115 Ez milyen objektív lehet? Google nemvolt a barátom , nemtudott segíteni, semmi értelmes találat nemvolt =( -
G_ArchAngel #38114 [URL=http://blog.vincentlaforet.com/2008/09/26/original-raw-clips-from-reverie-now-available-for-download/]Reverie - "nyers" valtozat...[/URL] -
DecenS #38113 gondolod, hogy egy profinak mondott operatőr nem kaphat "némi" ösztönzést, hogy szépeket mondjon róla? -
#38112 loál -
#38111 Gondolod, hogy profinak mondott operatőrök méregdrága RED kamerákhoz hasonlítanák, ha egy egyszerű svenknél így szétesik a kép? -
#38110 ha a váz minőségére gondoltál akkor az is nagyon jóféle.
nem fog szétesni egyhamar. -
#38109 kaphatok egyet tőled?! nagyon megköszönném.
zolo: ez nagyrészt a filmtől és az obitól függ, mert gondolkozz csak kicsit. ha ott felcsapódik a tükör a film van ott nem pedig ccd, előtte pedig az objektív. helios 44-nek zenit-e kitobijának szerintem nagyon jó minősége van. -
G_ArchAngel #38108 En mar evek ota ezt hajtogatom!
-
G_ArchAngel #38107 jogos, majd ha kovetnek vele egy F1-es autot, es "sima", akkor majd tapsolunk:-) -
G_ArchAngel #38106 5 lehetoseg jut eszembe:
- veszel
- kapsz
- talalsz
- epitesz
- lopsz
-
#38105 Még1 kérdésem lenne:
Zeniteknél hogyvan a minőségbeli/kategóriabeli rangsor?
Pl. A Zenit-E -m hol helyezkedik el, miáll fölötte, mi van alatta? -
#38104 Ez jellegzetes hiba több kameránál is. Nem lehet gyors mozdulatokat felvenni vele... Minőség alatt a képminőségre gondoltam.
Mellesleg még nem láttunk olyan 5D II videót amiben hasonló sebességű pan lenne. (most néztem meg Reverie-t, abban sincs)
Nincs kizárva hogy az is produkálja ezt az effektet. -
#38103 Létezik olyan analog Minolta gép, amelyik Minolta 'A' bajonettet használ? Lehet beszereznék még 1 filmes gépet, ami Zenit-nél komolyabb, és mégiscsak saját, nem családi dolog, hogy mondjuk síelésre és hasonló túlélőtúrákra azt tudjam vinni az Alfa helyett. És mivel Alfára van M42-es átalakítóm, így a Minoltára is jólenne, ha létezne jóáron 'A' bajonettes filmes.
Ha nem létezik, akkor MD-hez lehet kapni M42 átalakítót? Lénygében régi Canon és Nikon filmesekhez is akár létezik M42 átalakító?
(pár ezerből szeretnék venni Vaterán filmest) -
#38102 ejjj mikor lesz nekem ilyenem. -
#38101 Kifejezetten gyenge. -
#38100 Ugyanitt már van 331 D90-el készült videó is.
Szerintem kifejezetten jó a minőségű videót csinál. 5D MkII-vel persze nincs értelme összehasonlítani. (1080p vs 720p, €3300 vs €1000) -
G_ArchAngel #38099 5D mk II videjo (sajnos nem ejdzsdi) -
#38098 A Pentax gondolt a sznobokra is :D -
#38097 :DDD