48078
-
#38536 esetleg erre válasz? #38520 -
#38535 Az egy nagy többet fog érni 1-2 év múlva, mint a sok kicsi. Ez is egy szempont. Transcend szerintem nem noname, hogy rettegni kelljen mikor megy tönkre. -
#38534 nem parázok csak még nem használtam hoszabb távon ilyet és kiváncsi vagyok a tapasztalatokra -
Lateralus #38533 Nem megbízhatóbbak, mint 4 db 2 gigás. Semmi nem garantálja, hogy ne lenne vele baj. Az előnye, hogy egy kártyára sokat menthetsz, van akinek macerás a sok cser, főleg, ha nagy fájlokkal dolgozik. Meg egyben talán olcsóbb valamivel.
Ha ettől parázol, vegyél kisebbeket! -
#38532 Ok
Nem rizikós 8 gigás kártyát egyben venni?
Ha balagondolok, hogy a pendrivom 2 gigás. :-)
Úgy értem nem jobb ha több kicsi van, ha esetleg egyik tönkremegy?
Vagy ezek elég megbízhatóak?
-
#38531 Úgy tűnik, de szerintem nyugodtan vedd meg. -
#38530 akkor senkise használ ilyen típusú kártyát itt? -
Garga Pitic #38529 Azt a bizonyos indexes hozzászólást szerintem olvasd át még egyszer. -
G_ArchAngel #38528 Olvasgass kicsit indexen, hogy milyen velemennyel vannak a Nikon szervizrol az emberek..., egybol nem fog olyan rossznak tunni a Camera Kft...
Egy darab csavar csereje hetek alatt horror osszegert? -
#38527 Szopás :S
Csak azt tudom ajánlani, hogy keress egy magánember aki megszereli, hátha létezik Pesten is.
Nálunk (Kecskemét), van egy bácsi, napi 2 órát dolgozik, és mondhatjuk szenvedélyből javítja a fényképezőgépeket.
A múltkor vittünk egy redőnyhibás Zenit 12Xp-t, másnapra kész volt, hibátlan. Utána vittünk egy Pentacon 50/1,8 -at, annak kiugrott a fokuszgyűrűje, és nem lehetett fokuszt állítani, 10 perc és kész volt. Ráadásul 1 év garit ad a saját munkájára.
Szerintem vegyél Sony-t :DDD -
#38526 :D -
#38525 Kosz de a legozasbol kinottem mar. -
#38524 Van egy eladó D40-em :) -
#38523 Ps.: Minden Pentaxos latens Nikonos :) -
#38522 Na hogy megint istenitsem a Camera Kft josagos munkajat.
Be kellett adnom a 12-24est mert picit lotyogott az eleje (faszom tudja mitol egyszercsak csinalta)
Aszontak 3 het. 4. heten rajuk telefonalok "Nahat epp most lett kesz!"
Szuper, bemegyek erte, elhozom, este foto vele 1 katt... 2 katt... 3.... 3.... 3.... Az AF motor csak teker de semmi nem tortenik. 2 fokuszalasig jo volt aztan egyszercsak viszlat. Na rogton leizzadas (azt hittem a gep szart be... mert mostanaban ugy minden kurvara de osszejon). 50es obi fel, proba, fokuszal. 28-200 elokeres, felrak, proba, fokuszal. Hurra. K10D-re fel a 12-24 ugyanaz... motor teker mint allat de semmi nem tortenik. Pentax MZ50-re fel... semmi (lemerult az elem, hogy a francba...).
Na most akkor mi a budos francot lehet tenni??? Jovoheten nekem _KELL_ a 12-24 de igy elegge hasznalhatatlan.
Komolyan annyira a f@szom tele van a Camera Kft-vel, hogy ha igy folytatodik akkor Pentax elad es Nikont veszek, mert annak nem ez a tetves f@sszopo banda a szervize. Akarhogy is imadom a Pentaxot az, hogy egy ekkora fostaliga troger banda a szervize....... elfogadhatatlan. -
#38521 Ez csak az Alfa 700-ra vonatkozik, az kicsit kocka, de pont az tetszik benne :)
Alfa 200-350 az már ízig-vérig saját, és (bár nem elfogulatlanul mondom), de nagyon kényelmes. Átlagos (értsd. se nem nagy, senem nagy) tenyerem van, és a kisujjam stabilan rajtavan, nem lóg le a markolatról. A gumiszerű anyag is stabil fogást ad.
Viszont szegény 1000D vásárlók...elfog a sajnálat ha arra a szegény icipici gépre nézek. :-) -
#38520 Hello
most állok fényképező vétel előtt és mostmár tényleg veszek. :D
melyik a jobb gép az FZ28 vagy az FZ50 és a fénykép készítés érdekel , nem videó nem súly kinézet lcd hanem a fényképezésm én nézegettem adatokat és az FZ28 jabbak tűnik, de olcsóbb szóval nemtudom gondoltam megkérdezem.
Esetleg még ebben az árban vagy talán 150000 ezer belefér neccesen, de bele, szóval valami jó gépet egy okos ember ajálhanta :) -
#38519 lol, szóval itt volt annyi is -
#38518 itt, de ez nem magyar telephely -
#38517 Én 5 208 Ft -ot tudom te hol láttad 4700-ért? -
#38516 300D olyannyira lassú hogy tökmindegy mit veszel bele. -
#38515 8gb 4700-ért? -
#38514 Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy Transcend Compact Flash Memóriakártya -val van-e valakinek tapasztalata
300D-be venném -
#38513 Most épp Dexta -.- -
#38512 Blasta = Blasta
'osztjónapot!:D -
#38511 blendefüggő atka -
#38510 VIZUÁLPOJÁCA -
#38509 Nemvagyok fotós sosevótam :))))
[DIGITÁLIS VIZUÁLPOÉTA IZ] -
#38508 Igen én osztom, mert az én apukám tud karatézni és leveri a te apukádat!
na kusshagyjmá -
#38507 Azért tippjeid csak vannak? :D -
#38506 Blasta fotós, tehát bármely fotós topikban lehet keresnivalója. Te nem tudom mi vagy :| -
#38505 annyira nem izgat:) -
Aspyrin #38504 Lol, te osztod az igét, aki ugyanúgy áttolod a pofád oda, ahol semmi keresnivalód?
Egyébként is, ki nem szarja le, hogy itt ki kedvel?
Menj má' vissza homokozni.. -
#38503 Ígykönnyűűű vázeeee
[annyira azért nem irigy mint tűnik] -
#38502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy fotózással foglalkozó lapkiadónál dolgozik, nincs szüksége warezre :D sry -
#38501 Ez ám egy frappáns, kurvakemény és egyben földbedöngölős válasz volt, azt sem tudom hova kapjam a fejem úgy meg lettem alázva.
Na figyelj fákfész: a tény az, hogy téged itt senki, DE TÉNYLEG SENKI NEM kedvel, úgyhogy ha mostantól többet nem okádsz ide be egyetlen kurva betűt sem, te is és mi is rohadtul boldogok leszünk, úgyhogy akár mehetsz is vissza a topikodba Isten hírével.
(és nem, nem kell válaszolni, nem kell jönni a "denekem jogomvan ide is irni ha urikedvemúgytarcsa" mert telibeszarom, megvan a magad játszótere, oda piszkíts a továbbiakban és mindenki boldog lesz, sztem ez tiszta sor).
[MUHAHA] -
#38500 ne mondd, a végén még el is hiszem :D -
#38499 Es en? En mar kis pocs se vagyok???? :( -
Aspyrin #38498 Te egy szánalmas, nyomorult fasz vagy, és az is maradsz.
[szmájli] -
#38497 Itt mindenki tiszta