48078
-
#38737 de most miért? ott a smiley! Ne ripacskodjál már... :) -
Aspyrin #38736 Van bőr az arcodon, rendesen, grat. -
#38735 Pirikének sok szeretettel:
Látod milyen szép zajtalan a K20D ISO 3200-on? :D -
Aspyrin #38734 Sosem szólok be magamtól.
De keress egy hsz-t, nyugodtan.. -
Aspyrin #38733 Ha úgy látod én vagyok a buta és hangot is adsz neki, akkor te sem vagy különb nálam.. -
DecenS #38732 "[...] a fene nagy sértődöttségeden túl miért is játszod a sunyi beszólogatós szerepkört?
Majd ha sikerül túllépned a saját, szűk kis határaid akkor válaszolj, köszi."
Ezt a kérdést feltetted önmagadnak is? Érdemes volna...
-
G_ArchAngel #38731 Olvass es ertelmezz:
Mivel mar emlitetted a sajnalatos veszteseget, ezert nem is a szuleidre celoztam - sajnalom, hogy nem sikerult felfognod.
Az ostoba emberek talan azert neznek le, mert ostobanak hiszed oket.
Mas.
Sem sunyi, sem beszologatos nem vagyok, egyszeruen irritalnak a buta emberek. -
Aspyrin #38730 Megint a sok felesleges maszlag. Arra a kérdésemre kellene válaszolnod, hogy a fene nagy sértődöttségeden túl miért is játszod a sunyi beszólogatós szerepkört?
Majd ha sikerül túllépned a saját, szűk kis határaid akkor válaszolj, köszi.
És még valami, a nevelésről röviden: 17 évesen elvesztettem a szüleim, nehéz, küzdelmes dolog volt talpra állnom és megteremteni mindazt, amiben most élek. Engem nem nevelt félre senki. Azt viszont megtanultam, hogy az ostoba embereket le kell néznem, mert ők ugyanezt teszik velem.. -
G_ArchAngel #38729 Irtam egy olyan kommentet, amit nem nyeltel volna le, de sajnos az sajat ertekrendem korlatait is atleptem vele, ezert visszavontam...
Kettonk kozott az a kulonbseg, hogy tudom, hol a hatar es masnak az edesanyjara smiley-val sem utalok vissza - Te ezt konnyeden megtetted, nem is hibaztatlak erte, inkabb azokat, akik felreneveltek (remelem tevedek es magadtol valtal degeneralta...)
Az a baj - visszaterve a kezdetekhez - hogy az egoddal tovabbra is 0 (ertsd: zero) fotografiai es fototechnikai tudas parosul, amit azzal sem teszel elfogadhatova, hogy nyitsz egy "amator szekcio"-val jelzet topicot, ahol neha minosithetetlenul beugatsz olyanoknak, akik lenyegesen tobbet tettek le az asztalra mindket teruleten...
Arrol nem is beszelve, hogy az "amator" szo egyaltalan nem takarja reszben sem a dilettanst...
Az amator fotos legtobbszor - a hobbyja tiszteletebol adodoan - kiemelkedo szinten alkot es ismeri az alapveto szabalyokat - pl. Tomo15 - kepes fejlodesre, de ha nem is muveli kiemelkedo szinten amit csinal, megprobal kulturaltan viselkedni, erdeklodni, hallgat a tapasztaltabb tarsaira...
Ellentetben beloled uvolt az arrogancia es szuklatokoruseg, mindemellett a stilusod - ami minosit - celponta tett erzesed szerint; ezek utan gondolkozz el, hogy masokkal miert segitokeszebbek, normalisabbak az altalad megvetett forumozok...
Elhiheteted, nem a kepeidre vagyunk irigyek... -
Aspyrin #38728 Hol olvastál ilyet? -
#38727 Anyázni Blastáék munkáját végülis az. -
Aspyrin #38726 #38704 eléggé az, nem? -
#38725 Valami ontopik esetleg? -
Aspyrin #38724 Azt teszem -
#38723 Akarsz róla beszélni? -
#38722 Teljesen kezded elveszíteni az önkontrollt. Csak szólok. Engem speciel szórakoztatsz, úgyhogy nem foglak törölni innen. -
Aspyrin #38721 Te meg a másik fele vagy, az előző hsz-ből kihagytalak.. Rád ugyanúgy vonatkozik MINDEN, lásd második sor. Tipikusan kivárod, még valamelyik beszól, aztán rákontrázol, minden előzmény nélkül. És még te kisgyerekezel... -
Aspyrin #38720 Mégis miért kellene nekem innen lelépnem?!
Azért, mert "timber>>>>>code" nick jó reggelt köszöntés helyett első hozzászólásként beszól nekem?
Szerinted EZ NORMÁLIS DOLOG?
Gondolom egész éjjel nem bírt aludni, csak, hogy végre üzenni tudjon.
Ugye ezt nem gondolod komolyan?..
Amíg ilyen kretének, mint ő próbálnak diktálni, addig mégis mit vársz tőlem?
Neked nem furcsa, hogy 4-5 állandó tagon kívül nem jár ide senki?
Nem fogok más hülyesége miatt igazodni senkihez.. -
#38719 nem unjátok már ezt az aspyrin-os témát? -
G_ArchAngel #38718 egyszeruen nem kell foglalkozni a kisgyerekkel, majd eltakarodik magatol... -
#38717 Iciri piciri édes Piri! Én találtalak meg az index fórumban is igaz? Felejts már el mindannyiunkat... jóóóó? Elég szégyen nekem az, hogy márka-druszák vagyunk. -
#38716 Ez frappáns volt Piri! Most tényleg nagyon be lettem fenyítve... -
#38715 Figy haver, most komolyan, mindenféle támadás nélkül: nem lenne jobb neked is és másoknak is, ha nem irogatnál ide? Konstruktív hsz-od úgyse nagyon van, plusz van saját fotós topikod, akkor meg minek járkálsz ide?
Sztem a többiek megígérik, hogy ők sem nem néznek be hozzád, és végre béke lehet és nyugalom.
Na? -
Aspyrin #38714 Ez van, más dolga nincs a -nek, csak, hogy megtaláljon. Elég sajnálatos.. -
#38713 -
Aspyrin #38712 Anyád :) -
#38711 Pirikém... nincs kedved csak a saját játszótereden lenni? :D -
#38710 Sony DSLResek! Egyik kollegam eladja a Minolta 80-200 f2.8as obijat (tul nagy es nehez neki) 100K korul. Akit erdekel dobjon ram egy privit. -
G_ArchAngel #38709 a portugal 5D mk II tester-ek legalabb tudjak mit kell fotozni..., nem am csokker teglafalat! -
G_ArchAngel #38708 nem ismerte fel, mert nem volt jol koNponalva...-.-
-
#38707 BTW:
"Miután a lepkét liveview-val is megpróbálta a riporter lefotózni"
Nem csak megpróbáltam... -
#38706 Hálásan köszönjük a látogatást és a véleményt!
[DISZTINGVÁL] -
#38705 [#popcorn.gif] -
Aspyrin #38704 Váov, megnéztem.. Két aprócska megjegyzést tennék, remélem nem veszi zokon senki!
1. Miután a lepkét liveview-val is megpróbálta a riporter lefotózni, bemutattak pár tesztképet, majd sorozatlövések jöttek. Ezek után ismét a lv-ról esik szó, de úgy, mintha még előtte nem lett volna említve :)
2. A műsor elején rengetegszer elhangzik a "kis 1000d" kifejezés, nekem kicsit bántja a fülem, persze ez abszolút szubjektív vélemény.
Most már elküldhet mindenki a búsba :| -
#38703 most került fel dpreviewra 50d review - Képminősségben sincs sok különbség a 2 gép közt. :P -
#38702 pedig nem is Róóóland a neve :D -
G_ArchAngel #38701 az AF rendszer teljesebb a D300-ban, jobb a szigetelese, vakuvezerlese, minden mas az 50D mellett szol szvsz -
#38700 Navazze....
A EOS csákó.....igen itt látszik, hogy a gép nem minden!
Olyan képei vannak mintha én fotóztam volna!!
kurvaamatőőőr....mintén -
#38699 A fenomenális nemzetközi körszakáll!:D:D:D:D -
Aspyrin #38698 Kalmopirit nem ismerem, viszont a tűnődés nagyon rádfér, sőt, segíthet is..:D