48078
-
#38857 ha nincs sok rá, akkor a Canon kompaktjai közül válogass szerintem, illetve még dícsérték korábban a Panasonic TZ-sorozatát, abból a még kapható legolcsóbb a TZ4-es. -
#38856 Makro előtétet nyugodtan rátehet egy powershot-ra, a Raynox 250 azóta is ász. -
EK1TEP #38855 COOLPIX P60?
Vélemény?Megéri? -
EK1TEP #38854 Hmm...Sajnos nincsannyi pénzem
És ez nagyon gyenge gép lenne?
Lumixal fotózgatok (a tesómé) de akarok egy sajátot. -
#38853 sajnos igen. anno én is megjártam ugyanezt, nekem egy Powershot A610-esem volt, de mondták itt a topikban hogy nem érdemes erre költeni, és bizony így van.
30-40 ezer körül meg kb egy ugyanilyen tudású gépet kapnál, esetleg a Fuji S5600-asa lehetne jobb, de azt már nem kapni szerintem. ha tényleg jobb gépet szeretnél, akkor valamilyen belépőszintű DSLR-ben kellene gondolkodni, de azok 100 ezer forint körül vannak sajnos.
kivéve ha találsz valamit jó áron, épp van is egy eladó Nikon D40 itt a topikban, ha jól emlékszem 75 ezer forintért árulja 30Dani. -
EK1TEP #38852 Köszi a segítséget!
BiG G:
Aztmonod? Hát akkor hagyom...
És esetleg ajánlanál 30-40ezer körüli gépet ezen kívül? -
#38851 objektívet egészen biztosan nem lehet tenni arra a gépre, maximum tubust rácsavarni és arra mehet pár egyszerűbb lencse, pl nagylátó vagy 2x nagyító. de ezek eléggé rontják az amúgy sem túl jó képminőséget (ráadásul még drágák is), szóval szerintem hagyd a francba. -
EK1TEP #38850 Sziasztok!
Canon PowerShot A590 IS fényképezőre tudtommal lehet objektívet tenni.Neten hol tudom megnézni hogy milyenek vannak rá? -
#38849 ISO100=erős napfényben, szembefényben, stúdióvilágításnál és amúgy normál nappali fénynél is jó, ha nem rekeszeled le nagyon az obit
A többit meg érezni kell, plusz látod a géped fénymérésénél, hogy az adott ISo érzékenységgel milyen záridőt mér a gép. Ha túél kevés, emeled az ISO-t (vagy tágítod a blendét, ha még nem a legtágabb). -
#38848 index panoráma topigban megkérdezed, hátha -
EK1TEP #38847 Tudnátok kis támpontot adni hogy ISO100-as beálíltásnál kb milyen fénynél érdemes fotózni?Betájolni a dolgot 200,400 mihez jó?Probálkoznék fotózgatni... -
#38846 Ha valaki lát eladó peleng-et eoshoz, szójjon plz!
HTX! -
#38845 nem -
#38844 wov -
#38843 5D mk2 - ROXX -
#38842 Hádde van ebből kisebb is. -
#38841 Eccerű és naccerű:
-
#38840 Haha! Most megvagy! Ha bontatlan a doboza akkor hogy csinaltal rola fotot? Ha meg nem azt latjuk a kepen akkor mibol tudhatjuk, hogy pont olyan szep! Remelem az Admin majd jol az orrodra koppant, megutal teged es torol es bannol teged!!!!!!!! -
#38839 havonta -5000?
-
#38838 300dani törölje, ha tilos a reklám, de gari elindult én meg itthon vagyok:
ÚJ Nikon D40 kit (18-55 objektívvel), bontatlan dobozában eladó 2 év hivatalos (magyar) Nikon garanciával.
75.000.- (faszpirinnek 90e)
302858505
[email protected]
ilyen szép:
-
#38837 FotoTV megy ide? -
G_ArchAngel #38836 volt/van egy ilyen gep, igaz lassan a mult homalyaba vesz, talan meg nekem is van egy valamelyik fotostaska melyen: Canon EOS 5D-nek hivtak, es 12 mpixeles fullframe erzekelojevel olyan kepminoseget nyujtott, amit a konkurencia 3 ev utan tudott megkozeliteni. Erre ennek a gepnek jott egy utodja, amin elvileg surusodtek a kis erzekelok, mindenki felt is a kepminoseg romlasatol, aztan vilagosa valt, hogy a konkurencia megint evekre at lett lepve kepminoseg teren.
Nem kell tartani a pixelek szaporodasatol, mert az erzekelolapkak es a feldolgozo rendszerek is fejlodnek. Nekunk csak megfelelo objektivekkel es utomunkahoz eleg eros szamitogeppel kell rendelkeznunk:-) -
#38835 Énis azt mondom, hogy nemjó ez a dolog, de a 4/3-on az a 12milka képpont viszont semmivel nem rosszabb a többinél. Ez van, ilyen ocsmány világban élünk :D -
DecenS #38834 [egyetért] -
#38833 igen. es a Pentax 14 megapixele is mar-mar sok. Pl. obi keves van ami igazan tud jo kepet adni hozza :) Ha lenne egy 8 megapixeles nagyobb dinamikaju kevesbe zajos gep vs 14 megapixel... egy percig sem haboznek :D Pl. ezert tetszik a Nikon full frame... nem agyatlan megapixel tomorules hanem keves megapixel de az franko :) -
#38832 Dolgozunk, hétvégén vágunk, nem nagyon érünk rá, sux van. -
#38831 Hádde mé?
Az APS-C is 6mpx-lel kezdte, aztán hol is tart most, 15-nél? -
#38830 En azert megvarnek egy tesztet... a gep maga szep es jo... de a 4/3 szenzoron 12 megapixel ... az picit soknak tunik mar -
#38829 fényképtelevízióval wtf van frissülésileg? -
G_ArchAngel #38828 LX3 review szinten dpreview-n... -
#38827 Naaaaa, nem rossz ez, még egy harcos a félpro mezőnyben, az 50D-nek és társainak új konmkurencia, királyság.
Csak azt nem értem, ebben mi akkora pláne, hogy Phil külön kiemelte:
"...and shutter speeds of up to 1/8000th sec." -
#38826 Jaj, nem, hanem: . -
#38825 Oly E30. -
#38824 remains :)
The bottom line: The Canon EOS Rebel XTi remains a very good first dSLR, but ultimately a disappointing followup to the XT, which... (cedes its lead to the Nikon D80. - ez már guglival rákeresve a szöveg elejére)
Az alsó vonal: A Kánon EOS Lázadj XTi maradvány egy igazi jó elsõ dSLR, de végül egy kellemetlen követ -hoz XT, melyik átenged -a vezet… -
#38823 És a "maradvány" vajh mely angol szó magyar "megfelelője"? :D -
#38822 nem, a Bottom line (alsó vonal) az egy összefoglalás, záró vélemény -> valamilyen review oldal :) -
#38821 Nyílván júzermanuál a szokásosan okos fordításban (á lá DVD-játékos). -
G_ArchAngel #38820 gondolom vmi okos online forditoprogram altal okozott mondatot masolt be... -
#38819 He? -
#38818 wátáfák?