Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy kérdésem. A full-frame gépekre külön obikat gyártanak, vagy lehet használni rajtuk a nem full frameseket is?

Sly9119
Na még annyi, hogy van még egy Eladó egy Nikon coolpix 5700 hogy az gondolom jobb mint az S5800 as , de megér 35 000ft ot?

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Blasta
Nekem is ilyen SLIK-em van mint amit Dzsini linkelt, jó kis cucc, nagyon szeretem, elbír egy dslr-t komolyabb obival

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

DirtyGab3sz
émmá válaszoltam...kérdeztemis......másegyéb?😊

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Sly9119
sziasztok a véleményetek kellene, Fuji FinePix S5800 errõl a ketyerérõl, 2hónaposan venném használtan, 10hó gar. minden tartozék 28 000 ért megéri?Magyar forint ... várom válaszotokat köszi

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Dzsini
többek közt Slik-éknek is van kisállványuk, azok elbírnak vele

a gorilla gyengébb, ezek masszívabb kis állványok, másik jó lehetõség a babzsák.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

oroy_
koszi, akkor nem veszem meg. makrozashoz kellet volna kozgyuru+100mm, marad kezbol fotozni nagy alvanyt utalok cipelni.

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

Wow! Maszter! Jur google-fu is so strong! <#worship>

Timber
En hasznaltam is. Max kiskoNpakthoz ajanlom. Ahoz viszont nagyon buli.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Blasta
LOÁL 😊

(a Dénáj kezd: eltunyulni 😄)

GregSB
Nyitottam egy új tabot. Behoztam a gúglit. Rákerestem erre.

Majd rányomtam a második linkre.

Bíhold máj edvenszd internets szörcs abilitíz! <#gonosz2>

DJ RX7
most néztem acdsee pro 2-vel és nem lehet.

:3

ivjoe
acdsee nemtud?
meg van ilyeb windoz powertoy azse?
30Dani
exif editort ismertek? limkt!

thank you for helping us help you help us all

DirtyGab3sz

DirtyGab3sz

oroy_
sziasztok , tallakozot valaki ilyesmivel ? praktikusnak tunik

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

DirtyGab3sz
Aztakurta.....ezt egy fotós használja?Bazzeeeeee
Tudod,hogy Pentaxos vagyok, de erre megdobban a szív...nincsmese....

Tomo15
Na most csöppentem el<#idiota>
Timber

vón' eládó CZJ flektogon 35mm f2.4 (m42 ofkoz)
érdekel valakit? (illetve érdekelni gondolom, érdekel... de meg-e is venné?) 😊
15e

30Dani
Mingyá dolgozás van és nincs obiam :@

Loál János
Akkor követeld tõlük, hogy: szerezzenek.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

30Dani
jóde számlássan: kéne
egy idõben edigital is árulta

Timber
Na ez mi? 😊

A leiras alapjan olyasmi mint az Olympus Micro 4/3, csak Pentax rendszerre. Elvileg a K10D-vel egy idoben mutattak be a Photokinan es totalisan hasonlo elven mukodik (azaz nincs tukorakna csak liveview). Forras.

Jano
Külföldön de.
Rugift.com

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

30Dani
Zenitart már nem árulnak sehol? <#szomoru1><#guluszem1><#wilting><#gun><#ejnye1><#gunyos1><#wow3><#duma><#boxer><#help>

Kövesd a linkeket, egész
eddig
, és ne a csillagokat számold, hanem a pontszámokat figyeld.

Látható különbségek vannak, de messze nem taposnak sárba senkit, pl a DSLR kategóriában 823 és 798 közti az eloszlás az öt nagy közt.
Az idétlen csillagozás csak a drámaiság miatt kellett.
Külön vicces, hogy a D40 és D3 egy kategória, csak mert egy a gyártó, míg a kompaktokat 3 csoportba szedték.

Aki tud fotózni, az fotóz.
Aki szeret fotózni, az fotóz.
Ha egyik se, akkor kutatja a fentieket és széthúzott dinamikatartományú hülyeségeket publikál 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Timber
Akkor ha nagyon sarkitva olvassuk az johet ki, hogy a Canon es Nikon felhasznalok igenytelenek a Sony, Pentax es Olympus felhasznalok meg sirogepek?

Jano
Loál 😄, overall rating (This score is based on customers' overall satisfaction with their digital camera.)
Igen, aki nem Canont, Nikont vesz, az kurvára elégedetlen vele, csak úgy megvette a szerencsétlen, vagy rásózták. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Timber
Nem. De ezek az eredmenyek szanalmasak. Canon es Nikon amivel meg vannak elegedve a felhasznalok a tobbit meg a sarba dongoltek a felhasznalok. Hat persze.

GregSB
Persze ha a pentrox lenne az elsõ akkor ez lenne a világ lehitelesebb felmérése, ugye? 😄

Timber
A fuggetlen felmeres 😊
Veletlenul sem megvasarolt eredmeny. Ez benne a lenyeg! 😊

Blasta
linkelj be fotót (nem muszáj eredeti méretût)

Sziasztok.Már egy ideje van egy Panasonic DMC-LS60 gépem.
De azt vettem észre ,hogy néha rendesen nappal még napsütésben is sötét képeket csinál.Hogy lehet ez? A vaku automatára van téve a vörös szem kiszedõ is.A FEH.EGY. az AWB-n van. ISO érzékenység automata.AF segédfény is be van kapcsolva.6MP-ellen van, és a legjobb minõségre van állítva.
Egyébként nagyon szép képeket készít, csak néha sötétek ami zavar.Fõleg így ,hogy nappal is van meg napsütés.S leginkább akkor veszem észre amikor felteszem Pc-re. Köszönöm elõre is a segítséget!

Biztos lesz hamarosan valami teszt róla, de nem tudom mikor és ki kapja.

Loál János
Az faszányos lenne.
LX3 meg rokz.

Loál János
Egy amatõr szerintem abból mit sem vett észre az alap nagyított képein.
Praktikusan pedig óriási elõnyei voltak (auto befûzés, bármikor visszacsévélés, késõbb folytatás, 3 képarány...), aztán mégsem lett nagy siker, pedig ott bizony minden gyártó jött a hajmeresztõen dizájnos gépével (SLR-ek pl. Canon IX-7, Nikon Pronea, Minolta Vectis, stb...).

No mind1, örüljünk, ha Olyék nagyon durrantanak a M4/3-dal, aztán lassan vehetünk akár FF DSLR-t is szaréhugyé. 😮)

Valahogy igy...
Ha lesz vakupapucsba csusztathato optikai kereso, akkor mar az EVF sem fog senkit zavarni - Pana LX3-on kivancsi leszek, hogy mukodik majd...

Lateralus, nem fogjatok tesztelni a kozeljovoben?
Emlekeim szerint az LX2-t Te tesztelted.

http://gaborszantai.co.uk/

volt, nekem is, igaz az nem cserelheto objektives volt...

mellekesen a micro4/3 elorelepes a kompakt szenzorok tobbsegehez kepest, mig az APS visszalepes volt a Leica formatumhoz kepest (szvsz)

a ket gyartora egyutt utaltam, de szerintem egyedul sincs rossz helyzetben az Olympus a kompakt piacon, koszonhetoen az SW szerianak, aminek nagyon nincs emlitesre melto konkurenciaja...

Loál János
Volt egyszer egy olyan is, hogy APS.

DirtyGab3sz
Naigen.....
Mint ahogy az már párszor kiderült számomra, tényleg nem gépfüggõ egy kép minõsége, a technika csak jobb segítséget nyujt....
Jelen esetben arra gondolok,láttunk már ocsmány képeket dslr-rel készítve,és fantasztikus képeket egy bridge,netán kompaktmasinával elkövetve......
Naigen....a kreativitást nem veheted meg a fotósboltban.....<#awink>

Blasta
Melyik bolygón uralja az Olympus a kompakt/slr-like piacot?????
A Pana még csakcsak, de az Oly <#nemtudom>

Blasta
Nekem csak az EVF-fel van bajom, értelmetlen, fasság.
A cserélhetõ obinak meg a megcélzott csoport részérõl nem látom értelmét, de majd a piac eldönti.

Beszéltük a Dömével, hogy vagy kurvanagy bukta, vagy kurvanagy siker lesz ez a májkro cucc...

Timber
Az csak a wishlist 😄

csak ugrattalak nyugi 😊

nem a 18-200-as obival 120e környékére taksált gépre idéztem be azt a sort, hanem hogy a végén már kezdted belelovalni magad, az adaptergyûrûs megoldásba, meg a cserélhetõ hotfilterekbe, IV/UV ezo-bio-öko fotózáshoz stb... 😊)

egyébiránt, nagyjából készpénznek vehetõ, hogy mire ez a cucc testet ölt, az ára messze túl lesz azon a határon, amit mi "reálisnak" tartunk.. hiszen fejlesztési költség, "újdonság varázsa"-árszorzó és egyebek. anyagigény ide vagy oda.

Timber

Timber
De igen. De szerinted ezzel kit tudnanak meggyozni? Teged, engem, azokat akik alt. itt vannak ezen a forumon.

Viszont az egyszeru amerikai ele ha odaraksz egy DSLR-t egy obival es egy bridge-t ugyanannyiert... hidd el a DSLR-t fogja valasztani mert az felsobb kategoria. Hiaba tudna mind a ketto ugyanazt a kepminoseget meg ugyanazt a mindent. Egyszeruen jobbnak tunik egy ilyen gep azert mert jobban hajaz a profi gepekre.