48078
-
#39337 videot! :D amugy grat -
G_ArchAngel #39336 nekem meg mostan van Leica 24-60mm f/2-2.8 stabilizatoros zoomom -.- -
#39335 #39332 -
G_ArchAngel #39334 35/2, 100/2, 70-200/4L - bocs, hogy ismerem a lehetosegeidet -.- -
#39333 ájiz
csak obi nélkül marattam :c -
#39332 kúrva -
#39331 aláírásom? :) -
#39330 legalább mark 2? -
#39329 hi -.- -
#39328 napok kérdése :) -
G_ArchAngel #39327 5D2 teszt mikor lesz itt? -
#39326 közben sikerült kivennem, de kidobhatok egy 36 kockás iso 400-as tekercset, mert nem ment rá semmit. [szerintem] és kicsit megtépáztam a filmet is.
egyébként mennyiért hívják elő ezeket? -
#39325 Smena 8M, Zenit 12XP, 2db Helios 44. [legmenőbb]
Zenitből, hogy kell kiszedni a filmet? :DD -
DecenS #39324 legalább félig menő tudok lenni :)) -
DecenS #39323 zenit e + helios 44 -
G_ArchAngel #39322 szinten egyik sincs:-( -
Lateralus #39321 Akkor te nem lehetsz menő.
Vitrin+filmes gép=menőség -
DecenS #39320 nekem nincsen vitrinem!!4 -
Lateralus #39319 Itt lejjebb meg lehet szavazni, hogy hanyadik tekercs után végzi örökre a polcon, és veszed elő végleg a digitálist:
- 1 tekercs
- 2 tekercs
- 5 tekercsig is bírja, mer kitartó
:P
(De azér menő maradsz, mert nem a hasznáklat a lényeg, hanem, hogy legyen ilyen a vitrinben. Nekünk, menőknek van legalább egy ilyesmi otthon) :) -
#39318 thx!
amúgy nagyon béna vagyok. :D
szóval: fater megmutatta, hogyan kell belerakni a filmet, amikor elsőre felhúzta a zárat akkor húzta a filmet. lőtt vele párat, hogy álljon be rendesen. a következő már az enyém volt (fater ekkor már lelépett). namondom lássuk a medvét. ellőttem 36 kockát(persze ezt nem mindet azonnal) és vártam, hogy mikor fog akadni a zár. 40. kockánál semmi. mondom mialóf?! és kb. a 42.-43. kockánál hallom, hogy húzza a filmet. loál. - gondolom kiakadt valami - 1 képkockára 40 expot csináltam.
[mer béna, de azér' menő]
egyébként van hozzá vakum is, meg közgyűrű, de abból a legrovidebb tag hiányzik. sebaj vaterá-ról vettem még egy pentacon szett közgyűrűsort. :D -
#39317 Ejpazmek...grt!!! -
#39316 Mim van nekem. :D [már nagyon menő]
Jaés HBD Gábor!
-
#39315 Azt nagyon jól teszed ;)
Én is tervezek kimozdulást, bár csak szilveszter környékénm lesz rá sanszom.
Neked is merrikrisztmász -
#39314 Tudom korai még...de mostanság nem lesz annyi időm, ami marad azt szeretném kinn a mátrában tölteni a masinám társaságában!! -
#39313 -
#39312 Hehhe...jaja
Én raktam volna hellókittis logót is rá....de teccik!:D:D
-
#39311 Szal...
-
#39310 Erre gondolsz? :DDDD
IMG]http://fototrend.hu/dl/upc/2008-12/44461_pentyax_2.thumb.jpg[/IMG] -
#39309 óvatosan az ünnepléssel :) -
#39308 -
#39307 Lehet hogy igazatok van....
De én még new owner kategória vagyok!
A Te szempontjaid alapján máshogy látom a dolgokat!
Viszont a fehér váz+obi kombóval akkorsem békülök.....
ma sajna a fogorvosnál töltöttem a napom nagyrészét, de ha lesz egy szabad másfél órám, csinálok a fehér-vázas képből egy hellokittys rózsaszínt PS-el!:D:D
Mondjuk, az legalább Timinek tetszene....:D:D:D
ANGYAL HALLOD BSZNK ÉNIS!!
Blas!
Nem kell kép.....annélkül is tuggyuk,hogy kemény vagy mint a fagyott kutyasz@r!:D:D
Szorri,magaslabda volt! -
DecenS #39306 a nyitó oldalon a 9 kamerából összevágott részlet hatalmas! k.rvanagy ötlet! (Y) -
G_ArchAngel #39305 Enthusiast digital compacts @ dpreview -
#39304 /me kókemény
-
#39303 A zold az az uvegasztal szine amin volt (mivel se idom se helyem nem volt hirtelen mashol lekapni! :D) -
G_ArchAngel #39302 Fullframe akkor lesz - szerintem - ha a Samsung megerosodott az azsiai piacon.
Angliaban is jobban nyomjak a GX20-at, mint a K20D-t, amint felulkerekedik vilagszinten az elobbi, akkor szepen leepitik a Pentaxot es magukhoz szivjak a nagy Samsung-csaladba a usereket, akkor majd johet a fullframe:-) -
#39301 Ja es Gabesz. En pl. kimondottan nem szeretnem, hogy a Pentax felvegye a versenyt a Canonnal es csak azert mert kell kiadjon rancfelvarrt gepet nagy hype-al mint uj hudefasza gep ami annyival de annyival jobb mint az elozo (pl EOS 400D, vagy akar most az EOS 50D). Ez persze SZVSZ szoval nem belekotni -
#39300 Figyu... most komolyan. Melyik Pentax gepnek kellene frissites?
KxD Full Frame - Piacilag nem eri meg. Elobb utobb lesz... de egyelore teljesen felesleges IMHO
Kx0D - A K20D nagyon jo gep, es meg igencsak friss. Most mar kimondottan jo arban van... Minek frissitene a ceg?
Kx00D - Ugyanaz mint a KxOD. Egyszeruen korai es felesleges lenne a frissites.
Kx000D - Ez meg meg ujabb meg frissebb. Meg inkabb ertelmetlen a frissites.
Ezt az egesz bejelentes mizeriat a 'rajongok' fujtak fel... teljesen feleslegesen. En pl. legkozelebb a Photokinan szeretnek uj Pentax dSLR gepet latni. -
#39299 "Logika egy olyan gyártónál, ami 43mm-es, meg 77mm-es, meg 21mm-es obikat gyárt? :)"
Ahogy azt mashol is irtam: A Pentax az a gyarto aki szeret a szellel szemben hugyozni... es van annyira ugyes, hogy megtegye mindezt ugy, hogy csont szaraz marad :) -
G_ArchAngel #39298 szinten koszi