48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Garf
    videot! :D amugy grat
  • G_ArchAngel #39336
    nekem meg mostan van Leica 24-60mm f/2-2.8 stabilizatoros zoomom -.-
  • 5Dani
  • G_ArchAngel #39334
    35/2, 100/2, 70-200/4L - bocs, hogy ismerem a lehetosegeidet -.-
  • 5Dani
    ájiz
    csak obi nélkül marattam :c
  • Blasta
    kúrva
  • 5Dani
    aláírásom? :)
  • DJ RX7
    legalább mark 2?
  • 5Dani
    hi -.-
  • Blasta
    napok kérdése :)
  • G_ArchAngel #39327
    5D2 teszt mikor lesz itt?
  • DJ RX7
    közben sikerült kivennem, de kidobhatok egy 36 kockás iso 400-as tekercset, mert nem ment rá semmit. [szerintem] és kicsit megtépáztam a filmet is.
    egyébként mennyiért hívják elő ezeket?
  • DJ RX7
    Smena 8M, Zenit 12XP, 2db Helios 44. [legmenőbb]

Zenitből, hogy kell kiszedni a filmet? :DD
  • DecenS
    legalább félig menő tudok lenni :))
  • DecenS
    zenit e + helios 44
  • G_ArchAngel #39322
    szinten egyik sincs:-(
  • Lateralus
    Akkor te nem lehetsz menő.
    Vitrin+filmes gép=menőség
  • DecenS
    nekem nincsen vitrinem!!4
  • Lateralus
    Itt lejjebb meg lehet szavazni, hogy hanyadik tekercs után végzi örökre a polcon, és veszed elő végleg a digitálist:

- 1 tekercs
    - 2 tekercs
    - 5 tekercsig is bírja, mer kitartó

:P

(De azér menő maradsz, mert nem a hasznáklat a lényeg, hanem, hogy legyen ilyen a vitrinben. Nekünk, menőknek van legalább egy ilyesmi otthon) :)
  • DJ RX7
    thx!
    amúgy nagyon béna vagyok. :D
    szóval: fater megmutatta, hogyan kell belerakni a filmet, amikor elsőre felhúzta a zárat akkor húzta a filmet. lőtt vele párat, hogy álljon be rendesen. a következő már az enyém volt (fater ekkor már lelépett). namondom lássuk a medvét. ellőttem 36 kockát(persze ezt nem mindet azonnal) és vártam, hogy mikor fog akadni a zár. 40. kockánál semmi. mondom mialóf?! és kb. a 42.-43. kockánál hallom, hogy húzza a filmet. loál. - gondolom kiakadt valami - 1 képkockára 40 expot csináltam.
    [mer béna, de azér' menő]
    egyébként van hozzá vakum is, meg közgyűrű, de abból a legrovidebb tag hiányzik. sebaj vaterá-ról vettem még egy pentacon szett közgyűrűsort. :D
  • DirtyGab3sz
    Ejpazmek...grt!!!
  • DJ RX7
    Mim van nekem. :D [már nagyon menő]
    Jaés HBD Gábor!
  • Blasta
    Azt nagyon jól teszed ;)
    Én is tervezek kimozdulást, bár csak szilveszter környékénm lesz rá sanszom.

Neked is merrikrisztmász
  • DirtyGab3sz
    Tudom korai még...de mostanság nem lesz annyi időm, ami marad azt szeretném kinn a mátrában tölteni a masinám társaságában!!
  • DirtyGab3sz
  • DirtyGab3sz
    Hehhe...jaja
    Én raktam volna hellókittis logót is rá....de teccik!:D:D

• zolo
    Szal...
  • zolo
    Erre gondolsz? :DDDD
    IMG]http://fototrend.hu/dl/upc/2008-12/44461_pentyax_2.thumb.jpg[/IMG]
  • 30Dani
    óvatosan az ünnepléssel :)
  • tugyiti
  • DirtyGab3sz
    Lehet hogy igazatok van....
    De én még new owner kategória vagyok!
    A Te szempontjaid alapján máshogy látom a dolgokat!
    Viszont a fehér váz+obi kombóval akkorsem békülök.....
    ma sajna a fogorvosnál töltöttem a napom nagyrészét, de ha lesz egy szabad másfél órám, csinálok a fehér-vázas képből egy hellokittys rózsaszínt PS-el!:D:D
    Mondjuk, az legalább Timinek tetszene....:D:D:D

ANGYAL HALLOD BSZNK ÉNIS!!

Blas!
    Nem kell kép.....annélkül is tuggyuk,hogy kemény vagy mint a fagyott kutyasz@r!:D:D
    Szorri,magaslabda volt!
  • DecenS
    a nyitó oldalon a 9 kamerából összevágott részlet hatalmas! k.rvanagy ötlet! (Y)
  • G_ArchAngel #39305
    Enthusiast digital compacts @ dpreview
  • Blasta
    /me kókemény

• Timber
    A zold az az uvegasztal szine amin volt (mivel se idom se helyem nem volt hirtelen mashol lekapni! :D)
  • G_ArchAngel #39302
    Fullframe akkor lesz - szerintem - ha a Samsung megerosodott az azsiai piacon.
    Angliaban is jobban nyomjak a GX20-at, mint a K20D-t, amint felulkerekedik vilagszinten az elobbi, akkor szepen leepitik a Pentaxot es magukhoz szivjak a nagy Samsung-csaladba a usereket, akkor majd johet a fullframe:-)
  • Timber
    Ja es Gabesz. En pl. kimondottan nem szeretnem, hogy a Pentax felvegye a versenyt a Canonnal es csak azert mert kell kiadjon rancfelvarrt gepet nagy hype-al mint uj hudefasza gep ami annyival de annyival jobb mint az elozo (pl EOS 400D, vagy akar most az EOS 50D). Ez persze SZVSZ szoval nem belekotni
  • Timber
    Figyu... most komolyan. Melyik Pentax gepnek kellene frissites?

KxD Full Frame - Piacilag nem eri meg. Elobb utobb lesz... de egyelore teljesen felesleges IMHO
    Kx0D - A K20D nagyon jo gep, es meg igencsak friss. Most mar kimondottan jo arban van... Minek frissitene a ceg?
    Kx00D - Ugyanaz mint a KxOD. Egyszeruen korai es felesleges lenne a frissites.
    Kx000D - Ez meg meg ujabb meg frissebb. Meg inkabb ertelmetlen a frissites.

Ezt az egesz bejelentes mizeriat a 'rajongok' fujtak fel... teljesen feleslegesen. En pl. legkozelebb a Photokinan szeretnek uj Pentax dSLR gepet latni.
  • Timber
    "Logika egy olyan gyártónál, ami 43mm-es, meg 77mm-es, meg 21mm-es obikat gyárt? :)"
    Ahogy azt mashol is irtam: A Pentax az a gyarto aki szeret a szellel szemben hugyozni... es van annyira ugyes, hogy megtegye mindezt ugy, hogy csont szaraz marad :)
  • G_ArchAngel #39298
    szinten koszi