48078
-
#39897 1 euro = 306 ft
így nem igen hiszem. bár nem értek ezekhez, szóval ha marhaságot mondtam akkor elnézést! -
#39896 azt hallottam hogy a két oriást most igencsak megrázza a gazdasági válság, és amerikában már árakat is csökkentettek, szóval valoszinu erre is elér majd a hullám...remélem hamar :) -
Lateralus #39895 Mindent betépve írtak kábé :)
-
#39894 Gratula Timbah bácsinak!:D:D
Lateralus!!
Állítólag a jeló sebmarínt jól betépve írta a bítlisz!
Egy kis fű...elesdé.....satöbbi!:D:D
Csoda hogy ilyen lett?:D
Aki nem ismerné a mondást:
" A nyúl egy igazi jellem! Ott ül a fűben, és nem szívja el!" -
Lateralus #39893 Canon dizájnerek nem kicsit Beatles rajongók?
Vajon mi ihlette ezt a formát?
"Víí árr lív in de jeeló szábmörííín...jeeló szábmörííín...jeeló szábmörííín..." -
#39892 Ezis LÁV, kevés ilyen extrémül jól kinéző gépet láttam mostanság
-
Nyamm :) -
#39890 azért egy elgépelésen ekkorát pörögni :) -
DecenS #39889 helyett 39-390 ;-) -
#39888 itt már 39-380
:D -
#39887 há az csak 10x nem? D: -
#39886 Sony H20 specifications
Lens
38-380mm equiv.
20x Optical zoom
f = 6.3-68.0mm
F3.5(W) - F4.4(T)
Értitek?!
38-380=20x!
-
#39885 WOW -
Gabo #39884 Gratu! -
#39883 -
G_ArchAngel #39882 Akkor mostan gartulalnek!
(amit privatban irtal, az az ugy hol tart?) -
#39881 PDML Annual Book
Benne vagyok en is ezzel meg emezzel :) -
#39880 Ezek utan a FotoTVben allitottak hitelessege... :) -
Lateralus #39879 65-70e -
#39878 aham, és milyen árban van?
képeket néztem, nagyon szépeket lehet vele csinálni.
nem találtam eladót -
#39877 Hát ez kb. attól függ mire kell. -
#39876 Peleng 8mm jobb választás -
#39875 oké köszi :) -
#39874 köszi!
igen 450D-m van. hmmm pedig a hatás miatt kéne a dolog.
utánanézek akkor ennek a peleng-nek. -
#39873 Jó véleményt olvastam róla valahol, ámbátor ami FullFrame-n halszem, az neked APS-C -n már nem lesz az, kisebb szenzor ugye. (ha jól emlékszem 450D-d van) Halszemhatás nem lesz olyan erőteljes a gépeden.
Zenitar 16mm vélemény
Bár nemtudom az árát, de én egy ilyenre vadásznék a helyedben:
Peleng 8mm - Kiss Ákos képeivel -
#39872 Zenitar MC 2.8/16 halszem obiról van valakinek tapasztalata vagy véleménye? Néztem 40ért lehet kapni kb használtan. míg egy canon halszem optika 120tól kezdődik. Gondolom azért minőségben is más, de nem értek hozzá.
köszi a válaszokat -
Gabo #39871 Vaku kérdésben szerintem nézz szét az index.hu fórumának Pana FZ-s topikjaiban! Valószínűleg az ottani felhasználok nem csak technikai, hanem tapasztalati szempontból is tudnak információkkal szolgálni. -
Gabo #39870 Ott a pont!
Ezért nem is foglalkozom mostanában pixel vadászattal. Inkább a kép tartalmát igyekszem értékelni. -
#39869 Nem a zajtól lesz szar egy kép, hanem attól ha el sem készül. -
#39868 azt már csak azért is szokás(vagyis láttam már amatőröket,akik így csinálták-pedig az még nem is volt tök sötét,illetve szigorúan meg volt nekik tiltva a vakuzás)
egyébként szvsz rosszul néz ki a zajos kép is,meg az is ha olyan lenne,mintha épp az ufók rabolnák el,mert pofánvakuzod:) -
Lateralus #39867 Mondjuk, hogy a tök sötét színházteremben nem kell pofánvakuznod monológ közben az átlényegült színészt? -
#39866 lehet én vagyok hülye,de amíg ilyen kategóriában gondolkozik az ember,addig ISO800 felett úgysem fogja használni...bár nem vagyok profi fotós,így azt sem látom át,mi értelme az ISO kétszáznyócvanezernek,úgyis baromi zajos lesz...ezt valaki elmagyarázhatná,ha nagyon ráér:) -
#39865 Ja, hát ha +200e-et megér a videó, hát hajrá :)) -
#39864 köszi szépen :)
am. tényleg ez nagyon látszik hogy a magasabb érzékenységnél nagyon zajos a kép :/
de arra nemtudo válaszolni valaki hogy van-e olyan vaku? ami FZ20-hoz és FZ50-hez is egyaránt működik? :) -
#39863 tudom h nincs, de az ár miatt mondtam hogy szinte ugyanannyi a 2 gép és ahoz hogy tudj zoomolni kell másik obi :) -
#39862 videó :D -
Gabo #39861 XDD:
Az FZ-50 és a D40 két külön kategória, ezért nem is érdemes nagyon összehasonlítgatni őket.
A D40 a saját meglátásom szerint akkor érné meg, ha egy kezdő vázra lenne szüksége valakinek, amihez fokozatosan kialakítja a saját obi parkját. Ezt követően pedig lehet vázat váltani egy komolyabbra. DSLR gépeknél minden esetben rendszert választasz. DSLR akkor éri meg, ha elég jó elképzeléseid vannak arról, hogy mit és hogyan szeretnél fotózni. Ehhez lehet igazítani az objektív parkot és az egyéb kiegészítőket. Másként elég drága mulatsággá válik a dolog.
Az FZ-50 egy jól használható, sokrétű gép. Persze megvannak a maga korlátai. (Magasabb érzékenységnél lényegesen magasabb zajszínt. Némileg lassabb AF rendszer.) Ennek ellenére kezdő gépnek szerintem még mindig jó választás. Nagyon kevés olyan téma akad, ahol a gép lenne a korlátja a kép elkészítésének és amit ne lehetne némi kreativitással megkerülni. Ha pedig elsajátítod a fotózás fogásait, később még mindig ott a lehetőség, hogy átgondoltabban, valóban a saját igényeidnek megfelelően válassz DSLR rendszert.
Szóval, hogy melyik volt jó döntés, leginkább attól függ, mit és hogyan szeretnétek fotózni. -
#39860 Kicsinek kicsi a EOS 1000D is, meg a K-m is...:D:D -
#39859 jah, meg az... de aki d40-t vesz - nyilván a kedvező ár miatt - az általában beéri a kitben kapható obikkal, amikben meg van saját motor. meg a mostanában kiadott 3rdparty gyártós obik is nagy % ban működnek vele.
-
G_ArchAngel #39858 es a motortalan obikat sem hajtja meg - vagy tevednek?