48078
-
#39937 PayPalhoz hozzárendelsz egy forint számlát, PayPal oldalán keresztül utalsz, és nem túl vészes árfolyam alapján levonja az összeget. PayPal rox. -
#39936 értem köszönöm.
tehát akkor ft számláról simán utalok és akkor a bank váltja gyorsan eurora -
DecenS #39935 sztem a bank annyiért váltja, amennyiért a honlapján is látod... -
#39934 ahhaaa tényleg a paypal. ehez kell h legyen egy euros- számlám, hogy tudjak a paypal-osra utalni?
Azt akarom ezzel a kérdéssel elkerülni, hogy nehogy az legyen, hogy ft számláról utalom és a bank váltja át valami csillagászati árfolyamon eurora...:)
-
#39933 paypal-hoz sem kell dombor... nekem egy sima mastercard van, nem dombornyomott...csinalj egy paypal acc-ot meg egy ebay-eset és már rendelhetsz is... nem nehéz... -
#39932 Ha csak paypalt fogad el, ahhoz kell, egyébként banki utaláshoz nem kell doNbor. -
#39931 okés köszi, akkor majd keresek valakit aki már boltot ebayről. -
#39930 Igy van.
Keress vmi ismerőst, vagy fotóst a neten aki tud onnan vásárolni és tán segít neked -
#39929 sikerült szépen vizel lemosni, majdnem mint újkorában. -
#39928 néztem mindenhol a peleng8mm halszemoptikát, de nemtalálok sehol eladót csak ebayen. Az a baj hogy nincs dombornyomott kártyám. Kell ez hogy ott tudjak boltolni ugye? -
#39927 Hát persze!
Te meg szarjál sünt...jó nagyot!
Nemszeressük a spammereket!
-
#39926 Tessar -.- -
#39925 AHAHAHAAAA -
#39924 nem -
NeoPS #39923 Használjátok az oldalt képeitek feltöltéséhez. http://tiptoppic.cjb.hu -
Lateralus #39922 A víz foltot hagy.
Alkohol nem.
-
#39921 letöröltem vizel, úgy nézem nem rósz munkát csináltam, de majd holnap napfényben megcsodálom :) -
#39920 dettó. szerintem csak friend-ek láthatják. -
#39919 ez nekem private page-ként jelenik meg... de biztos érdekes :) -
#39918 majd a Pentax megoldja a gondot csak dobjon piacra egy szuperolcsó full hd-s full framet.
Szvsz a Canon most sokkal jobban jár az 5dII-vel, mert hát nem mondhatom azt, hogy reális áron van , de még mindig olcsóbb mint a Nikon d3x és még videózni sem lehet vele. ha a Nikon megapixeleit nézz nézzük ár szerint akkor a Canon alatt van, de nagyon. -
G_ArchAngel #39917 Az a baj, hogy a legtobb elvakultabb Nikonos szerint sem er 8000 USD-t...
Picit megkellene mogyorozni ezt a ket - nem kicsit - elszallt japan ceget, csakhat lehetetlen osszefogni ellenuk...
Ha egy evig senki nem venne 1Ds/D3x-at, akkor talan eszhez ternenek...
...vagy nem:-) -
#39916 Nokin D3x privjú @ dpreview
ennyit pénzt ez a gép biztos, hogy nem ér meg. ha lenne 8k $-om akkor biztos 5D-t vennék, obikkal. -
#39915 Valami alkoholossal, ami nem marja a műanyagot...fültisztítópálcika rulz!:D -
#39914 egyik objektívemnek koszos a zoom meg fókusz gyűrűje mivel lehetne szépen letakarítani? sima vizel? -
G_ArchAngel #39913 Itten van a bemutatkozasa - amugy pro fashion es celebfotos.... -
CUCLI #39912 30 lesz nemsokára, tudtommal. -
#39911 ez a pali hány éves? első honapfordulo.... az első hét fordulora nem irt verset?.... -
Lateralus #39910 Énnemértem -
G_ArchAngel #39909 Oh b+ Blaszat!
Ezek utan nem tudom, hogy merjek e kavet inni...
-
#39908 Hogyarákba ne érteném, azért tettem közkinccsé! -
Lateralus #39907 Az kérlek költészet.
Csak egyelőre megnemértett. :) -
#39906 Najó de AZ A VERS!!!! -
#39905 Addig sem az önarcképeit kell lesnünk!:D:D:D -
#39904 5d, 85 1.2 L, SZERÉNY fotós életem stb stb én ezen röhögök percek óta :DD -
#39903 Amikor egy fotós SZERELMES, akkor megindul a föld, és olyan művek születnek, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni!!!!
-
#39902 Úgy tudom, hogy itthon is tervben volt (nem nézem az árakat), és angliában is emelt. -
#39901 lJapan's Canon sees two-thirds profit drop in 2009 -
#39900 itthon? -
#39899 Canon most emelt árakat. -
#39898 amugy a guardian daily podcastben volt erről szó, talán a maiban.. majd meghallgatom újra....