48078
-
DecenS #40017 nem tudom, nekem címezted-e, de szerinted az enyémből mi a nem-valós tapasztalat? -
Lateralus #40016 5Dani -> pszeudo-nikonista -
#40015 Hát én nemtom, mindenki csak panaszkodik, tényleges tapasztalatok híján dobálja szarral a számára nem szimpi gyártókat, okoskodik, hogy mi miért szar, de FOTÓZNI a legtöbbjüknek derogál.
Tisztelet annak a pár kivételnek természetesen. -
G_ArchAngel #40014 #40002 -
#40013 ték :@@@@@@ -
G_ArchAngel #40012 Az is szopas, minden az, de legalabb valaszthatunk, hogy mivel akarunk oralis szezre kenyszerulni... -
#40011 Ez mind jogos, és a canon megérdemli most a szopóágra kerülést, többek között ezen hozzáállása miatt.
[lehet hogy nikon fan?] -
DecenS #40010 ez tény... egy évvel később, mint ahogy a 350d-t megvettem, ugyanannyi péndzért kaptam egy szigetelt, sr-es vázat...
de a váltásra alapvetően az vezetett rá, hogy kiábrándultam a canonból, a drága obijaiból, a szar magyar szervízből (és annak hiányából) - persze a pentaxnál ugyanez felróható hiányosságként, ellenben a fókuszproblémámmal nem kell a camerához rohannom, mert a vázon belül tudok korrigálni. -
G_ArchAngel #40009 ezt mar szinte az osszes gyartora irhatnank...
4 eve vagyok ebben a fotos szarban, de az arak csak emelkednek, a minoseg meg hullik lefele... -
#40008 (fixek se mind - fokusz) -
G_ArchAngel #40007 Mondjuk a K10D inkabb 20D/30D kategoria volt, igz elvileg feljebb is leptel a valtassal, tehat nem csak egy egyszeru markavaltas volt...
Stigmarol pedig egy szot se...(fixek joak) -
DecenS #40006 szerintem megspórolhatjuk a fölösleges köröket: nem a canon a hibás. -
#40005 Nekem sajna nem rémlik semmi az ügyből :) -
DecenS #40004 k10d-re váltottam és anno a sigma 24-70 vs 350d mizériánál lett tele tököm a canonnal is meg a sigmával úgy en blocke. asszem valahol itt vannak az eset előzményei, a topikban. -
#40003 Akkor mesélj Te, mik voltak azok a dolgok amikkel elégedetlen voltál amig canont használtál és milyen gépet cseréltél le? -
#40002 ték? -
#40001 próbálkoztam még, de nem igazán sikerül. majd délután újra próbálkozom, mert most marha fáradt vagyok. :D -
#40000 Overall score: 2.99
17 évesen, hajnali 1-kor, 2. próbálkozás.
ez most jó vagy rossz? :D -
G_ArchAngel #39999 Jo fotosnak nem kell Nikon vizszintezo feature - 1.27 -
G_ArchAngel #39998 Nalam az E-3 az egyetlen crop-os gep, ami a listamra kerulne - ha lenne listam... -
#39997 Azért ebben kurvára igazat adok Neked Timber!
Viszont nekem akkor is kell idő, hogy a oly dslr-jeit (legalábbis amiket ismerek) ne a képzeletbeli listám végére tegyem....
-
#39996 amugy szerintem tok mindegy melyiket veszi az ember. Aki fotozni akar az egy Panasonic FZ-7-essel is tud jo kepeket csinalni aki meg nem az akarmilyen geppel is finnyaskodni es benazni fog :)
Képgaléria 1 vs Képgaléria 2
Az egyik Panasonic FZ-7 (meg Pentacon Six, meg filmes Nikon) a másik meg Canon EOS 1D MKIII...
Van egy szint ameddig tök mindegy milyen gépe van az embernek... és kétlem, hogy közülünk sokan e szint fölött lennének (így első blikkre talán Dani és Angel akit mondanék...)
Ergo ne habozz, vedd meg ami tetszik és a különböző tesztek bújása helyett menj ki és fotózz! :D -
#39995 Egykettő kivételével Sony A200-al készültek, saját mind
Sony-hoz használt Minolta obik vannak dögivel, már 15e Ft-tól, Index-en van rengeteg, és mind ellenőrizhető forrásból van. -
#39994 en meg a masodik :) En Canon-t hasznaltam es nagyon kezdtem vele elgedetlen lenni... Ellenben a Pentax-al :) -
#39993 "tianya photo" mond valakinek valamit ez a gyártó? -
T Krisz #39992 Sziasztok.Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Finepix s9600-as gépem és nincs hozzá magyar nyelvű leírás, ha vaklaki el tudná nekem küldeni e-mail-be vagy megírná , hogy hol tudom letölteni azt nagyon megköszönném. -
#39991 Nnnna, montttam :) -
G_ArchAngel #39990 Igaz
Az vigasztal, hogy a tobbi, meg a szar Canon-nal is szarabb...
(kizarolag technikai akadalyai vannak, hogy nincsenek jo fotoim) -
#39989 Jajó, de Ő nem számít, mert finnyásabb akárkinél :DDD -
#39988 Angel meg a második -
#39987 Azon túl, hogy az Olynak a legkisebb mind az érzékelője mind a keresője sztem sincs vele más gond.
Én olyan fotókat kérnék bemutatni, amik egyértelműen bizonyítják, hogy az Oly 4/3 rendszerrel nem lehet olyan szép fotókat csinálni mint a vetélytársaival. -
G_ArchAngel #39986 "normális masinán (nem oly)"
mi a franc baj van az Olympus-szal?
megnezhetnenk, hogy Pentaxszal vagy Olympus-szal keszult e tobb, gyonyoru termeszetfoto... -
#39985 Na végre, mesélj, mi nem jött be a 350d-n és mire váltottál? -
DecenS #39984 akkor hadd legyek én az első (350d)... -
#39983 Tök egyszerű pedig.
EOS 1000D
Én még soha nem találkoztam olyan fotóssal aki megbánta volna, hogy canon vázat vett.:)
Másrészt meg ne újonnan keress obit, ha árérzékeny vagy.
Nagyon jó állapotú, olcsó obikat lehet venni a fórumokon (pl. index fórum) -
#39982 Bocs, de én úgy gondoltam, hogy egy normális masinán....:D:D
Mondjuk a pentaxomon, ha hülyénmagasról, vagy alacsonyról akarok kattintani, jól jönne!:D:D
Tehát értsd úgy, hogy a kihajtható LCD, egy normális masinán (nem oly) jó fícsör!
Megfelel májsztró?:D:D -
#39981 E-bayen most rendeltem. -
#39980 Gyakorlatilag én is főként ezt a kettőt hasonlítgatom. De én se sok mindent találtam. És nekem is a Pentax tetszik jobban, az ár miatt. Ha esetleg jutottál valamire, mindenképp jelezz :) -
#39979 Nálam is az Eos 1000D és a Pentax K-m van a ringben.De már az adatlapok alapján én sem tudom eldonteni melyik alenne a jobb.
A K-m eddig esélyesebb nálam , mert dupla obis kitbe kerül anyiba mint az eos és mert a vázban van a képstabilizátor igy olcsobb hozzá az obi és elemes akksija van.Ezzel szembe az eos a life-view funkcioval kecektet és a több AF pont.
Sajna több különbséget nem találtam az adatlapok alapján.
DE a képminoséget és a kezelhetöséget nem lehet adatlap alapján eldonteni ezért jo lenne ha valaki személyes tapasztalatot tudna mondani roluk és nem csak anynit hogy ez vagy az a jobb hanem magyarázza is meg hogy miért az.
Köszi elöre is -
#39978 eos